Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между профилираните и професионалните паралелки?
Какво представлява профилираната подготовка?
Какви са изискванията за прием в чуждестранните университети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между профилираните и професионалните паралелки?
-
Какво представлява профилираната подготовка?
-
Какви са изискванията за прием в чуждестранните университети?
-
Какви са обединените училища и каква е тяхната цел?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?

. Тръпна в очакване да видя резултата от входното по математика, учителката каза, че положението било трагично.
. Представете си, снимка на жена на средна възраст, имената на щерката и преференция - ученик. Отивам днес на Сточна гара, че ми беше на път. Влизам и казвам - една ваша колежка нещо не успя да се справи...ей, като се нахвърли тая жена да защитава колежката. Аз още не съм си довършиила изречението. И едни глупости говори - не можело на един профил повече от една карта. Викам - добре, айде да почнем отначало. Имам 2 карти, ето ги. Искам да ги зареждам онлайн. На един, на пет профила, както решите, само ги оправете. Ама защо ми било, сега, ако заредя на щерката за една година, чак догодина ще трябва да ида до пункт. Абе, не искак да ходя в пунктове, искам онлайн. Добре, ама трябвало да свърже картите, защото то на един профил можело само една. Отне нови 20 минути и жената каза- готово. Гледам аз до нея в телефона си какво се вижда вече в профила ми - ами основната карта си остана на детето, моято е свързана към нея, това ок, ама моята снимка пак е на картата на щерката
, моята карта няма снимка. Казвам - абе, пак не е баш както трябва. Пак ми се нахвърли, че не можела да ми оправя профила, то това бил профил (!!?), тя нямало как да го поправи (поправи???). Имало телефон върху пластиката, ако
най-посше успешно подадох заявлението към социалните.