Бременна съм, но приятеля ми скъса с мен

• 23 670
  • 853
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Магдена, самотни майки ли бяха - с баща неизвестен?

# 91
  • Пловдив
Не съм казала, че са били самотни, омъжени бяха. Неработещи и неможещи да издържат даже себе си студентки втори курс с мъже студенти. Тук се говори ангро изобщо за раждане на 20 и университет през крив макарон.

# 92
Мислите води самостоятелна форма на живот ли?
Не води.

Авторке, казала ли си на вашите за бебето?

Да казах на родителите ми за бебето. Майка ми много се зарадва, че ще става млада баба. Когато и казах, че приятеля ми след като е разбрал новината се е отръпнал и ме е зарязал. Тя ми каза да не правя аборт, защото ще съжалявам цял живот, а по-добре да го родя и да го от гледам, а тя ще ми помага с грижите когато може.

# 93
Ами да, да забременееш на 20, след като очевидно не е било планирано или обсъждано, на него му е рано, зарязал я !!!, тя държи да си го ражда, или с такова впечатление оставаме въпреки това, не е споменала да е по някакъв начин осигурена, и въпреки това не е ползвала предпазни средства - трудно се случва на интелигентен човек тази съвкупност от обстоятелства.

И какво значи родителите искали внучето, да ви имам логиката.

На мен лично ми е безразлично дали ще го ражда, няма аз да ѝ го отглеждам.

ПП: Казусът е решен, няма какво да се обсъжда повече. Все пак пожелавам на авторката успех в живота, сигурна съм, че детето ще ѝ е голямо щастие, надявам се да не погледне назад след известно време и да установи, че се е превърнала в едно клише за млади майки.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 22:47 от Анонимен

# 94
  • София
А, тя кога ще може и кой ще ви издържа?

# 95
Аз не виждам смисъл от тази тема много, седим размишляваме, авторката не дава отговори...само благодари за подкрепата...да роди...защо не отговори дали живее с тяхните, работи ли...как ще се издържа така само седим и си размишляваме, ако знаем реалното положение мисля, че и нашите отговори ще са по-адекватни.

Не живея с нашите откакто завърших училище. Работя в ресторант като сервитьорка и в сряда, петък и събота работя в дискотека също като сервитьорка. Изкарвам си парите сама и не разчитам на нашите за пари, защото започнах работа още на 16, за да си изкарвам парите сама. След това като навърших 18 се преместих да живея във вече бившия ми приятел.

# 96
  • Варна
Тя ми каза да не правя аборт, защото ще съжалявам цял живот, а по-добре да го родя и да го от гледам, а тя ще ми помага с грижите когато може.

No comment. За мен това е достатъчно.

# 97
Хубаво е, че си изкарваш сама парите. Как си представяш да си сервитьорка с малко дете без втори родител? Или ако пък е в дискотека, съвсем.

# 98
  • София
Нали си наясно, че няма как да си сервитьорка с бременен корем? Работата е тежка и ще ти дадат болничен. А ако са те осигурявали на 4 часа, както е масово в бранша ще вземаш много ниски  болнични.

# 99
  • Варна
А сега къде ще живееш, щом приятелят вече е бивш, а ти пребиваваш у тях? И бременна сервитьорка май не съм виждала, няма да работиш кой знае колко още.

# 100
Еми,  хубаво майка ти е окей с детето, а замисляш ли се, че ще си самотна и всъщност няма да имаш човек до себе си и това дете няма да познава баща си. Майка ти и баща ти няма да запълнят тази липса. Помисли добре над това.

# 101
А, тя кога ще може и кой ще ви издържа?

Няма да я трупам с постоянни грижи към моето дете, но когато тя реши ще ми помага за някои неща.

# 102
  • София
Сега си на квартира ли, че казваш самостоятелна?

# 103
  • Варна
Мислиш, че всичко, което хвърчи, се яде. Ще прогледнеш с времето.

# 104
А сега къде ще живееш, щом приятелят вече е бивш, а ти пребиваваш у тях? И бременна сервитьорка май не съм виждала, няма да работиш кой знае колко още.

Живея си на квартирата в, която живеехме двамата от преди година и наема плащах аз. А той си има апартамент от родителите му и той се премести да живее там след като се разделихме.

Общи условия

Активация на акаунт