Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 538
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
+1
Ами умориха се: един учебен ден миналата седмица и 3 от тази…

# 136
  • София
А купоните защо не ги броиш? Ами и те са си изморителни.

# 137
Добро утро! В програмата на СМ в Школо се появиха два нови часа ФУЧ-ДП/ДрУП. Единият е Демократично гражданство и медии, а вторият-Медийна грамотност чрез обучението по БЕЛ. Може ли някой по-вещ да ме ориентира какви са тези часове- задължителни ли са, пишат ли се оценки? При вас има ли такива? При нас се появиха като осми часове и малко ни идва в повече! Та ако не са задължителни може ли да си ги спести?

# 138
Не са задължителни, ако не е подадено заявление. Няма оценки.

# 139
Не са задължителни, ако не е подадено заявление. Няма оценки.
Много благодаря, Дидева! Както винаги -бързо ,точно и ясно!

# 140
Йухуууу! Намерих квартира на младежа. Екстра е, на супер цена и сравнително близко до училище  (на 2 спирки с рейс, ама не запомних кой)
Сега започваме голямото преместване. Днес имам да изгладят един куп дрехи, че имал да учи, та да съм се "възползвала" докато си е още вкъщи да му помагам Simple Smile
Вече няма оправдания, че му е далеч училището и не му остава време да учи. Да видим!
Съквартирантът му е чуден млад мъж, студент компютърни науки в СУ и работи. Под блока има и фитнес, има магазини и много места с готова храна. Блокът е с паркомясто (за сега сме го преотстъпила на съквартиранта, ама за догодина ще го ползваме)
Ами, официален старт на притесненията, даден! Старт!

# 141
Чудесно, Касий. Твоят младеж започва по-рано от нашите така очаквания “самостоятелен” живот.  Радвам се, че сте намерили решение.  Аз само закани за това все още слушам, но и да остане в София ще иска да живее самостоятелно (изключая финансова такава 😁 ).

# 142
  • София
Kassii радвам се,че сте разрешили проблема!Честно казано трудно осъществимо ми звучеше,но важен е хепиендът.
Дано се спогодят и със съквартиранта и всичко ще бъде 6!

# 143
Благодаря! Изглеждаше повече от невъзможно: непълнолетен или две момчета, в 99% от случаите собствениците отказваха изобщо да говорят с нас! А и ние с претенции, та да! Стана!
Като го видях с куфара сутринта ми се обърна нещо в корема (не че не е ходил на хиляди лагери със същия този куфар), ама сега беше различно. Напрегнах се, той ме усети, а аз му казах, че очаквах това да се случи след 2 години. Гушнахме се и продължихме с прибирането на багажа! Емоции! Simple Smile

# 144
  • София
Каси, ще треперим с теб. Hands Open Hands
Добре е, че сте близо. За нула време можеш да стигнеш до него. Да не се налага. Пу, пу!

# 145
# 146
  • София
Радвам се за вас, kassii!!! Голям дерт си е това с разстоянията и е чудесно, че намери решение!!! Успех и нататък!

# 147
  • Sofia
Сигурно нещо на срещата сте си споделили, но аз съм в неведение - наборът на kassii излиза на квартира, за да е по-близо до училище? Поздравления, че сте успели да намерите подходяща и дано такава да си остане.

Приятели тия дни пускат снимки от Англия - там са, за да запишат дъщеря си в Оксфорд. С ММ се шегуваме, че може и ние да изпатим нашия до НБУ (на 15мин пеша от къщи), като му дойде времето Laughing

Вчера отпразнува рождения си ден с приятели в Банско с преспиване. Имаше тихо възрастно присъствие в близост, но младежите бяха сами. Много доволни се върнаха.

# 148
Е, Ани, то и в НБУ има английско образование - не е Оксфорд, но Uni Уоrk си e напред в световната класация … и само на 15 минути.

# 149
  • нейде там, където ....
Това, което аз харесвам най-много и си мисля, че пасва най-добре на чедо номер две след гимназията, може да бъде отсвирено заради разстоянията. Само дето проблемът е точно обратния на този на kasii. Няма и 15 минути.

Общи условия

Активация на акаунт