Разочарованието на мъжът ми

• 8 429
  • 106
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ама това за разбитото сърце мъжът ли го казва или е някакъв абсурден начин за извинение на поведението му от страна на авторката.Unamused Защото аз оставам с впечатление, че това са някакви нейни предположения за причината.

# 61
  • USA
Сега ще се нацупи, че ще е момиче, после ще се нацупи че ти си избрала името, след това ще се нацупи че ще искаш да работиш, след това че детето му не е гениии кат на "иван комшията", че не е влязло в елитен нуниверситет...тоя цял живот ще го играе жертва.

# 62
Тая тема не е истинска нали?

# 63
Има ги, има ги в живота такива, разочаровани. Sad

# 64
Има ги, има ги в живота такива, разочаровани. Sad
Ами а мотика де! Нямат друга работа ами се разочароват.

# 65
  • Варна
Не е в депресия. Просто е невъзпитан, да не казвам по-силна дума.

# 66
  • USA
Сега е момента да каже , че тя е разочарована от размера....пол/размер все неща, който няма как да промениш/за размера има начини де, но да приемем че няма/...

# 67
  • София
Тия глупости със сърцето са някаква осмукана измишльотина.

Истинската причина е, че е Ганя и не е направил син, че да му продължи ганьовата семка. И щото Ганя никога не е сам, приятели, кум, брат ще му викат - ще идеш на поправителен, спокойно и той ще кима, кима…

# 68
  • По света и у нас
Как не се намери една майка да драматизира, че ще има сън, или дъщеря, а е пълно с някакви глупендери, които се изживяват на разочаровани.

# 69
Е изчакай поне десетина дни, то това че два дни гледал накриво може и стомах да го боли пък да не ти казва, а ти седиш и си ги измисляш някакви възможни евентуално разбити сърца Rolling Eyes

# 70
Бай Ганьо се е помислил за Хенри  VIII. 😀

# 71
Е, как така какво ще го правиш? Този въпрос не се ли задава малко преди да започне човек с правенето на бебе?

Бреееей! Не те знам бебе имала ли си и колко, но при първото дали си имала идея за всички следствия и адекватни грижи, които са нужни?

Аз нямах никаква представа.
То нямах представа каква лютеница ще излезе от тия чушки и домати, които съм наджуркала, пък какво остава за по-сериозни неща.

Всичко е любов.
Имах предвид, че ако не знаеш какво ще го правиш, полът няма никакво значение. Нали за това е темата?
И да, колкото и да е странно - имала съм бебе и също съм била в чуденка за доста неща. Даже  за разлика от доста жени можех да посоча какъв пол искам да е, но ми беше все едно. Затова подобни мъжки капризи и депресии ми се струват пълна лигавщина.

# 72
[quote author=Гиги link=topic=1482089.msg45301879#msg45301879 date=1663251748

Наистина явно му трябва време да свикне с идеята че ще е момиченце. Явно го е страх че ще и разбият сърцето като порасне. Не че не мислят за момчетата си но някак са по-деликатни на тема дъщери. Simple Smile никой баща не иска милото и обичано от тях момиче да страда.
[/quote]

Ти сериозно ли? Докато стигне до момента, в който потенциално някой може да й разбие сърцето, знаеш ли колко други неща могат да й се случат?!

В нашето семейство през последните десет години са родени шест деца, и всички са момчета. Предното поколение бяха само момичета Simple Smile

# 73
  • Пловдив
Аз да вметна, че полът се определя от мъжа, колкото и от фризьора. И двамата нищо не могат да направят по въпроса. (Да, да, да, чудесно знам от какво зависи полът, нямам нужда от обяснения.)

Скрит текст:
По останалата драма и по изказванията на писалите, много от които изказвания не особено сполучливи лично според мен, нямам нищо за казване.

# 74
  • София
Сподели от какво се определя пола? Явно има някаква нова теория, не съм я чувала ( казвам го без ирония)

Общи условия

Активация на акаунт