Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

• 25 230
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • The point of no return
Wow, не го очаквах това! Имам доста въпроси около тази серия.

Интриги на макс.
Скрит текст:
Деймън уби жена си, прави мили очички на Лена Веларион и същевремнно не спира да дразни Ренира.
Алисънт изчатка, след нея и Кристън Коул.
Появата на Алисънт с такова закъснение и в момента в който Кралят говореше, беше абсолютно неуважение към Краля, Рени и гостите. За пореден път баща й я подкокороса и тя реши, че е време да покаже, че няма да е просто една марионетка. Скрита лимонка, знаех си аз.
Кристън Коул ми падна в очите. Не мога да разбера откъде му хрумна, че Ренира ще зареже всичко и ще избяга с него. Сори, но това ми дойде претруфено. После изпя всичко на Алисънт, някой може ли да обясни защо? Но с убийството на сватбата, вече тотално ми се срина като образ. Не беше нужно. Да не говорим и че Джофри не знам защо реши да го провокира и още повече как разбра, че той е спал с Ренира. Едно е да си правиш догадки, но как разбра, че и на Ленор каза?
Не разбрах защо го оставиха да се разхожда след това без да е под арест?
Деймън конфронтира Ренира, но и тя не му отстъпи, при което точно когато започна мелето, той потъна вдън земя и я остави на тълпата. Голяма любов към нея казвате имал. Гони си някакъв негов план той и грам не буди симпатии у мен.
Рени повика Ленор, при което той разбута хората, но Кристън го удари и после някакви други блъснаха Ленор и го забиха в масата. Кои бяха тези хора? Изглежда, че Кристън не беше действал сам, някой държеше Ленор през цялото време.
Горкият Висерис, вижда се че вече не е добре изобщо и колкото и да се опитва да угоди на всички, не става. Как нервно само чупеше месото и гледаше Деймън като говореше с Рени. Изтръпна като започна мелето, добре че поне Ренира я измъкнаха.
Така чаканата сватба си помислих, че е погребение първоначално. Ленор го сринаха, та милият едва говореше. Рени в един момент сякаш беше загрижена за него, после по-скоро тъжна.

Любими сцени - пристигането на Веларион в Кралски Чертог! Ленор и Ренис как яздят Seasmoke and Meleys! И влизането им в тронната зала, много величествено беше направено!
Хареса ми какви погледчета си мятаха Рени и Ленор, Ленор й целува ръката, танци, но всичко се развали заради Кристън.

Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 01:45 от Roya

# 136
Хареса ми серията. Интензивна беше:
Скрит текст:
Тамън си мислех каква спокойна сватба, нетипична за Вестерос и бам - убийство. 😅 Този Кристън развали работата. 😂 Първоначално го харесвах, но се оказа много неадекватен. Първо караше Ренира да бяга с него, че да ходят в Есос да се женят!?! Е, как ще си остави Трона? След това изпя всичко на Кралицата и накрая откачи точно на пира сред стотици хора и уби момчето. Което между другото също се оказа глупаво. Ако се досетиш, че принцесата си има любовник, си го пазиш за себе си. Не рискуваш като го разправяш насам - натам, дори да е на предполагаемия любовник.
Риа си очаквах, че Демън ще я убие. Няма изненада там. Ама какво не и е харесал на девойката. Чудна беше. 😂 Не е като едни Фрейки, които пробутваха на кой ли не.
Интригата зелени срещу черни най-сетне се завъртя. Нямам търпение за следващите епизоди.😀

# 137
  • Вестерос
Силви, Кристън Коул и Харвин Стронг са отделни персонажи. Харвин още не са го показали, показаха мисля само баща му.

# 138
# 139
Урааа, свалих си серията и сега ще я гледам. Има и субтитри.

# 140
Урааа, свалих си серията и сега ще я гледам. Има и субтитри.
дали има толкова големи фенове, които са научат валериански?

# 141
Силви, Кристън Коул и Харвин Стронг са отделни персонажи. Харвин още не са го показали, показаха мисля само баща му.
Показаха го много пъти. С него танцуваше Ренира. Той я изнесе. Показаха и брат му.

# 142
Харвин още не са го показали, показаха мисля само баща му.
Показаха го. Танцуваше с Ренира преди Демън. После я измъкна от мелето. И в предните две серии имаше кратки появи.

# 143
Ех тоя Визерис...
Скрит текст:
не му стигаше всичко друго ами и морска болест го хвана.
Това че Деймиън владее езика на животните бе тъпо. Той все пак не е магьосник. Драконите са съвсем друга работа, те са свързани с ездача си, пък и усещат Таргите.

# 144
Ех тоя Визерис...
Скрит текст:
не му стигаше всичко друго ами и морска болест го хвана.
Това че Деймиън владее езика на животните бе тъпо. Той все пак не е магьосник. Драконите са съвсем друга работа, те са свързани с ездача си, пък и усещат Таргите.

Скрит текст:
слаб владетел, не може да издържи дори едно пътуване с кораб. После и в каретата му прилоша. И както казаха Корлис - недостойно е за краля да идва да моли за ръката на Ленор.... но те започнаха да ми харесват - и двамата! Но все пак Визерис е добър баща баща, колко пъти каза, че Ренира е неговата наследница. Защо му трябваше да се жени отново?

# 145
Леле колко е нагъл, Корлис не е истина.
Скрит текст:
на харизан кон....така де принцеса...зъбите ще гледа

# 146
Леле колко е нагъл, Корлис не е истина.
Скрит текст:
на харизан кон....така де принцеса...зъбите ще гледа
Скрит текст:
айде пак аз ;д ама както казах....... човекът има гордост и достойнство, а и вижда, че е в изгодна позиция, знае си цената! Визерис да беше умен, да вземе дъщеря му, когато му я предлагаха и да се съюзи с този велик дом! Достоен за крал - лорд Корлис. Харесвам го, както и жена му, въпреки нелепите перуки! И сина му........ всяка жена иска да си има гей приятелче, с когото да си споделя Joy  Ленор изглежда толкова добричък, не е заслужил това ужасно нещо, което му се случи. Но все пак това е ГОТ поредица....... сватба без клане не е сватба - почти като балканските такива Sweat Smile .

# 147
  • Вестерос
Не съм гледала серията от днес, затова писах на Харвин. Кога са го давали преди това?

# 148
Не съм гледала серията от днес, затова писах на Харвин. Кога са го давали преди това?
Ренира като беше преоблечена като момче се сблъска с него като беше навън с Деймън. Мисля че в първите епизоди го представиха също пак.

# 149
  • Вестерос
Не съм отбелязала, че е той

Общи условия

Активация на акаунт