Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

• 25 245
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Не знам какво влечение е имала Ренира към Кристън, според мен докато го правеха тя си представяше Демън Sweat Smile Но той със сигурност не е изпитвал нищичко към нея, айде да оставим настрана, че тя му се предложи, но ако имаше дори една частичка любов нямаше да я ''изкаже'' на кралицата. И да, щеше да предложи да избягат от любов, а не заради неговата си чест, също щеше да помисмили за нейната ситуаиця като престолонаследник. И отделно за Ленор, той няма дори защо да ревнува, защото те няма да спят заедно с Ренира и тя му предложи доста разумен компромис. Ленор щеше да е най-добър приятел и съюзник.

# 181
Е, па Деймън нали го играе безумно смел, даже безрасъден? Значи не  би трябвало да му пука за последствията. Да я отвлече и да отиде някъде.  Ама ще има война. Е, Регар как е посмял да се реши  на подобен акт?

не се е отказал изобщо от Ренира, но и тя вече разбра, че той не е влюбен в нея, а само желае Короната. Един истински влюбен нямаше изобщо да мисли, а Деймън го докарва пресметлив

Ренира постепенно започва да поумнява. Разбира вече че много хора - Алисънт, Деймън - не са това за което се представят. разбира, че притежава само себе си и трябва да се изтъргува. Разбра и че има дълг, и отговорности. Пазарлък и с Визерис, и Ленор бе добър - да се отстрани сър Ото от двора и да си осигури лична свобода. Уви, нямаше как да предвиди всичко.

# 182
Джес, и аз все виждам Джонката Сноу като дават Кристън. Такива тъмнокосо къдравички, нисички, нацупенки, с устички на "О"... Grinning

Смятам, че Демън е доста умен и знае, че няма как просто да си грабне Ренира и да я отвлече.

# 183
Деймън определено е прагматичен. но за за мен това показва, че не е влюбен (а използва Ренира, за да се добере до короната). Влюбеният човек става безрасъден - справка Кристън Коул.

# 184
Деймън вече поиска Ренира на краля и той отказа. На него му е ясно, че може да има Ренира ако краля е съгласен. Ако я отвлече и се ожени за нея, ще я отдалечи от Визерис и той бързо ще се повлияе и ще издигне Егон за наследник. Така, че за момента Ремък чака своя миг.
Според мен Ленор ще си намери друг любим.

# 185
Само веднъж си изпусна нервите Деймън и то не заради жена. Това не го прави безразсъден, мисля, доста си разсъждава.
Кристън не беше влюбен, а обиден, същата ситуация като при Деймън с Хранещия раци. Много се засягат на чест, мъжете във Вестерос, а жените са им леснозаменяеми.

# 186
Именно. Ако беше влюбен, щеше да е безрасъден, а той дейстав прагматично - което показва, че не е влюбен. Ако беше истински влюбен, нямаше въобще да му пука ни за крал, ни за кралица, а само да бъде неговото си.

Кристън го игра, не просто обиден, а ревнив. Ревността е любов с обратен знак. При него нещата се получи, защото Ренира му разби сърцето. Той си въобразяваше разни неща и сега като не станаха реалност, той я намрази.

ситуацията на Деймън е много различна, Деймън не е бил влюбен в Хранещия раци. Просто завиждаше, че не му дават да се изяви.

# 187
  • Варна
Не знам за Джон Сноу, ама Кристън е дорнец. Там смятат отмъщението за дълг. Жалко че опропастиха в другия сериал образа на Пясъчните змии и Доран Мартел.  П.П. Не мога да преценя дали е влюбен Кристън, по- скоро наранено его.

# 188
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Деймън е много присметлив, той най-много обича короната и властта. Има влечение към Ренира, което преминава в любов, ама още се дърпа. Страх го е завалията, че ако се влюби безпаметно ще изпусне голямата цел - железния трон. И той досега смяташе, че Ренира лесно ще успява да я манипулира, ама вече в два епизода малката го изненадва и го удря с мокър парцал. И пак си мисля, че нататък той ще се влюби безумно в Райнето. Алисънт и Криси са си един за друг, очаквам и там развитие. Като нищо ще гледаме паралелно как двете двойки правят сефтетата.

# 189
Хексе, Ето още една причина да не харесвам дорнците. (лично аз предпочитам като качества Тълита - дълг и вярност)

Кристън Коул като толкоз иска да отмъщава да отмъсти на себе си- В крайна сметка, ако той не се бе навил, Ренира нямаше как да го изнасили, нали? За доброволен секс са нужни двама.

П.С. мани, мани, то ако говорим за опропастени линии в другия сериал, думи нямам за линията на  железнородените.JoyRage

П.П.С. За нараненото его съм съгласен. Кристън бе влюбен в една мечта, мехурът се спука и той се озлоби.

# 190
  • София
Да се беше самоубил и да караме нататък.

# 191
Не знам за Джон Сноу, ама Кристън е дорнец.
От Бурните земи е, родът му са подчинени на дома Дондарион. Но това са едни гранични земи с Дорн и затова има и такива черти. Всъщност, Дондарион и подчинените им като Коул основно се занимават да отблъскват дорнци.Smirk

# 192
Оливиа Куук (порасналата Алисънт) при Джими Кимъл:

# 193
Това, че Демън е влюбен в Ренира не означава, че трябва да е по-малко пресметлив. Сметна, че ако задържи малко нагона, после ще постигне 2 в 1.
Несветата троица:
Скрит текст:

А чичо като не внимава, ето какво става.

# 194
В кого да е бил влюбен Кристън, той си каза, че иска да се събере с Ренира за да изчисти името си. Прелъстен и изоставен го играе, тормози го, че е опетнил плаща, като е налетял на принцесата. Тя самата изобщо не го интересува, иначе щеше да скочи на Ленор, не на любовника му.
Като цяло дотук кой ви се струва изцяло "бял" герой? Аз уважавам само бащата на Ленор, евентуално жена му..

Общи условия

Активация на акаунт