Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 39 261
  • 418
  •   1
Отговори
# 195
Аз ще си нося две нощници с къс ръкав- с копчета за кърмене и халат. Ако има по-топлолюбиви мами, препоръчвам и чорапки.

# 196
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави дечицата!:heart:HeartHeart
Кажете,  моля ви, каква дреха е най-подходяща за самото раждане? Ясно, че нощница,  но да има ли някакъв ръкав,  или по- добре без ръкави,  с копчета или без? Утре постъпвам в болница,  а още не съм решила този въпрос...

Аз си купих две нощници за кърмачки ,ето такива
В болницата беше доста топло ,носих си и къси чорапки.

Кърмата при мен слезе на третия ден след секциото.

# 197
И аз си предвидих две от този модел, сложих и чорапки, и жилетка.

Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави дечицата!:heart:HeartHeart
Кажете,  моля ви, каква дреха е най-подходяща за самото раждане? Ясно, че нощница,  но да има ли някакъв ръкав,  или по- добре без ръкави,  с копчета или без? Утре постъпвам в болница,  а още не съм решила този въпрос...

Аз си купих две нощници за кърмачки ,ето такива
В болницата беше доста топло ,носих си и къси чорапки.

Кърмата при мен слезе на третия ден след секциото.

# 198
Ох, пак се включвам, след съдействие от една прекрасна акушерка успяхме. Имам коластра, засука бебето и се надявам всичко да потръгне. Сега обаче иска само в мен, за минута не мога да я оставя Simple Smile)
Та, искайте си помощ ако не се справяте.

# 199
В коя болница тези мили акушерки ? ❤😊
Ох, пак се включвам, след съдействие от една прекрасна акушерка успяхме. Имам коластра, засука бебето и се надявам всичко да потръгне. Сега обаче иска само в мен, за минута не мога да я оставя Simple Smile)

# 200
Надежда Simple Smile

# 201
Някоя мама д термин до 2-3 дни? Моят наближава, на 5 е и вече ми е нервно. Мислех, че ще излезе по рано, а то какво стана... Нямам кой знае какви индикации. Имам си контракции подготвителни, коремът ми доста е слязъл, следобед и вечер ме боли и кръстът. Много ми се иска да не преносим супер много, защото вече съм ужасно изморена и не искам секцио или индукция😭😭😭

# 202
Моля за името й - ние с Пандичка ще раждаме там, да знаем кого да потърсим при нужда. Благодаря!

Надежда Simple Smile

# 203
И аз тръпна в очакване на имена 😂😂😂
Моля за името й - ние с Пандичка ще раждаме там, да знаем кого да потърсим при нужда. Благодаря!

Надежда Simple Smile

# 204
Успех, Никол! Всичко ще е наред. Ще се справите чудесно с бебето! Може да си дойде и на термина.

# 205
Веднага казвам - Татяна Кирова. Безкрайно любезна  и отзивчива.
Доволна съм от лекарите и акушерките, да, раждането ми беше ужасно, но това няма нищо общо с лекаря ми. Той направи всичко възможно да родя естествено както исках, но не  се получи, съответно се погрижи бебето и аз да сме живи и здрави. Това е най-важното!

# 206
Успех, Никол! Всичко ще е наред. Ще се справите чудесно с бебето! Може да си дойде и на термина.

Благодаря! 🐻

# 207
Мноооого благодаря! Дано и ние случим на нея или на друг така мил и отзивчив персонал. При кой лекар раждахте, ако не е тайна?

Направо си записвам името й, че ще ми излети от главата заедно с всички други незаписани веднага неща. Уж все правя списъци и накрая все има нещо, дето съм забравила...

Доволна съм от лекарите и акушерките, да, раждането ми беше ужасно, но това няма нищо общо с лекаря ми. Той направи всичко възможно да родя естествено както исках, но не  се получи, съответно се погрижи бебето и аз да сме живи и здрави. Това е най-важното!

# 208
Бременността ми я следи и съответно се случи така, че беше на смяна и като раждах д-р Данаил Илиев.
Вече мога да направя финална равносметка на бременността и раждането, и конкретно д-р Илиев мога да го препоръчам, няма да сбъркате.

Мноооого благодаря! Дано и ние случим на нея или на друг така мил и отзивчив персонал. При кой лекар раждахте, ако не е тайна?

Направо си записвам името й, че ще ми излети от главата заедно с всички други незаписани веднага неща. Уж все правя списъци и накрая все има нещо, дето съм забравила...

# 209
Моят е на 14 но през цялото време ми обясняваха колко голямо е бебето и сега съм супер нервна и аз, защото нямам голям напредък. Разхождам си се с около 3см разкритие и вече предпочитам да го предизвикат, за да не се наложи секцио и ужасно ми е нервно. Може би просто човек като има очаквания и те не се оправдават и се изнервя. Знам, че е по-добре да си седи вътре тоновете са супер, но и се притеснявам как ще излиза Expressionless
Някоя мама д термин до 2-3 дни? Моят наближава, на 5 е и вече ми е нервно. Мислех, че ще излезе по рано, а то какво стана... Нямам кой знае какви индикации. Имам си контракции подготвителни, коремът ми доста е слязъл, следобед и вечер ме боли и кръстът. Много ми се иска да не преносим супер много, защото вече съм ужасно изморена и не искам секцио или индукция😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт