The Lord of the Rings: The Rings of Power - Пръстените на Бг Мама

• 19 957
  • 398
  •   1
Отговори
# 180
Ето защо заради такива мърди като тези се случват неща като това меме.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 09:58 от Вечерница

# 181
Саурон е разкрит
Истара е разкрит - въпросът е Гандалф ,Саруман или Радагаст - подредил съм ги по вероятност според мен.
Адар ми е интересно кой персонаж ще бъде и каква ще е съдбата му.Със Саурон не се нравят,Саурон искаше да го убие още преди да се разкрие,въпросът е дали орките ще продължат да бъдат предани на Адар и как ще ги завърти Саурон

# 182
Значи тия сценаристи ни имат за бавноразвиващи.
След такива жокери просто беше Очеизвадно кой е Саурон.
Поне дизайна на Пръстените да бяха запазили!

# 183
  • София
Имаше леки намеци за Саурон и по-досетливите познаха кой е. Видяхме и изковаването на Трите пръстена за елфите.

Истара е Гандалф. Лесно се позна по думите му "Когато не знаеш накъде да вървиш, следвай носа си." Същите слова изрече в "Задругата на пръстените", когато търсеха път из Мория.

Силен последен епизод на първия сезон. Надявам се по-натам да увеличат мащаба многократно. Дано пипнат и музиката, която все так стои нелепа.

Като фен леко ще завиша крайната оценка 6.5/10.0

# 184
В този сериал определено лошите са ми любимците. Smile
И тия грозни офъкани елфи - вадят ми очите и туй то. На всичкото отгоре не блестят и с интелект.
Добре че *Халбранд е красив и пръска чар, та донякъде компенсира.Smiling Imp
И освен че в Средната земя има 50 броя хомосапиенс, хобитите пък са около 30 броя. И всичката драма за това кой ще властва над 80 броя хора/хобити. Дано Саурон ги научи да се къпят и сресват във втори сезон.

Не разбрах цялата галимация с изковаването на пръстените. Кога решиха да са пръстени? Преди Саурон да си бие камшика, той успя ли да изкове пръстените за джуджетата и хората? Единственият в Мордор ли ще го кове и от каква сплав, ако е там?

И всичко някак си е много прозрачно и очаквано, може би защото все забравям, че това не е от света на Джордж Мартин. Освен че от самото начало беше 99% ясно кой е магьосник и кой е Саурон, сега, като казаха, че им трябва елфско злато и сребро, на секундата знаех, че ще претопят камата на Жана Д'Арк.
Скрит текст:

# 185
  • София
Ех, моме Галино. Ако се беше съгласила, щяхме да си спестим и Хобит, и Смог, и властелин на пръстените, хобити, Ам-гъл, Фродо, Арагорн и т.н. Simple Smile

# 186
  • София
Би трябвало Саурон последен да изкове Единственият пръстен в недрата на Съдбовната планина.

Цитат
Turns out Sauron was just upset he couldn’t shag Galadriel so he burned Middle Earth to the ground

Grinning

# 187
https://webcafe.bg/seriali/sled-kraya-na-the-rings-of-power-bezo … -stsenaristi.html
SatisfiedSatisfiedSatisfied

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 17:10 от irena681

# 188
Ще повърна...Саурон влюбен в Галадриел. Ето защо мъжът й е умрял Joy

P.S. Пръстените сигурно вече са налични в Амазон. Вземи 3, плати 2 JoyJoyJoy

# 189
Frig, те още в предния епизод намеква ха нещо подобно заради искрите, които прехвърчаха между тях и аха да стигнат до целувка.
Аз тогава се хилих много.
Много малоумно развитие, няма що.
Истинското зло щяло да тръгне към светлината, ако му повярват...

# 190
Да се смея ли, да плача ли...не знам. Жалка история.
Ще гледаме любовни драми следващите сезони. Няма да са се учудя ако Саурон стане Саурон Белия Stuck Out Tongue Winking Eye
Но най ме дразни това как им дойде на акъла да направят елфите умиращи? Защо? Как така децата на Илуватар. безсмъртните му деца, за които е създаден света изведнъж взеха да мрат?ScreamScream
Радвам се, че Сър Ленуърт Джордж Хенри няма да участва повече. Явно е разбрал каква огромна грешка е направил като се е съгласил да участва. Сигурно е казал "Убийте героя ми, ще платя всички неустойки".JoyJoy

# 191
  • София
Имам подозрения, че Арвен ще се окаже дъщеря на Саурон Grinning

# 192
You made my day!
А както един пич ми писа вчера - на вероятно ще гледаме как Еарин  ще сече ръката на Саурон с Нарсил...

# 193
Адар е the Witch King. Дадоха му и ръкавицата даже.
Последният епизод ми беше най-криндж от всички. Всички опити да има уау ефект покрай някоя развръзка се провалиха, защото бяха страшно предвидими. Не харесвам хобитоподобните,  но те бяха най-поносими.

Странникът е Гандалф заради цитатите от ЛОТР и буболечките по които се захласва.

Оригиналната трилогия създаде толкова красиви бижута, оръжия и всякакви други предмети и костюми. Толкова ли не можаха да се приближат максимално до елфските пръстени, а не да измислят нов дизайн (не особено хубав). Специално спрях да ги разгледам внимателно.

Честно казано в този епизод Саурон ми хареса като игра и излъчване. Не ми хареса въобще сценария, особено че искал Галадриел за кралица.

Мисля че сериалът беше ок. Напомни ми на подобни сериали които гледах 2000г от типа нискобюджетно сай фай, но ставащо за губене на време. Някои епизоди бяха скучни,  някои бяха ок. Нито един не беше добър според мен. Все пак е....ок. Оценка 5/10

# 194

Тя е внучка на Галадриел. Но няма да се изненадам ако в сериала стане както казваш. Wink
А горкият Елронд ще си остане сам...или с Дурин Joy
Очаквам във втори сезон Попи да се присъедини към Нори и Гандалф, да се пръкнат от някъде 1 елф, 1 джудже и 1 човек и да гледаме кофти версия на Задругата към Рун .Confounded

Общи условия

Активация на акаунт