The Lord of the Rings: The Rings of Power - Пръстените на Бг Мама

• 19 240
  • 395
  •   1
Отговори
# 330
  • Berlin
Кой е Келеборн и коя е майката на Елронд? И двамата не са споменавани досега в сериала.

# 331
Кой е Келеборн и коя е майката на Елронд? И двамата не са споменавани досега в сериала.
Келеборн е споменаван веднъж в 1 сезон не по име - Галадриел говореше с Тео и каза, че той е изчезнал отдавна. Келебриан е дъщеря им, която се жени после за Елронд

# 332
Келеборн е споменаван веднъж в 1 сезон не по име - Галадриел говореше с Тео и каза, че той е изчезнал отдавна. Келебриан е дъщеря им, която се жени после за Елронд
Келеборн е мъжът на Галадриел.
Майка на Елронд е Елвинг.

# 333
  • София
Адар съществува ли в книгите?

# 334
Адар съществува ли в книгите?
Не. По групите в момента се обсъжда версията, че Адар е Келеборн и като носи Нения, ще се излекува и ще си върне отново формата.
Аз се смях много, щото друга версия е, че ще загине от ръката на неговия приближен орк.

# 335
  • Berlin
Голяма фантазия. Галадриел не би ли познала мъжа си?🤔

# 336
  • София
Аз съм чела само "Хобит" и "Властелинът на пръстените".
Тук намерих кратко описание на историята на пръстените. Излиза, че в сериала артистично Simple Smile омесват събития, дати, герои и т.н.
http://vlastelinutnaprustenite.zazz.info/?cat=2294

# 337
  • The point of no return
Закачка за предстоящия финал. Smiley   

# 338
Разкошен епизод. Всички фенски теории се реализираха (без глупостта, че Адар е Келеборн). Много ми хареса, че няма клифхенгър. Ще коментирам повече като го изгледате и вие.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:50 от Вечерница

# 339
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това ли трябва да е финалния епизод?

# 340
Това ли трябва да е финалния епизод?
Да, имаше добър завършек.

# 341
  • Русе
Властелинът на непоследователностите.

Горещо се надявам в трети сезон да обърнат вниманието си към спазването на наративна кохерентност. С малко усилия биха пожънали големи резултати.

Мамка му, Чарли Викърс е наистина харизматичен, особено в първоначалния си образ. Дългата права перука отнема част от излъчването му, по личното ми мнение.

# 342
  • Berlin
Много бързо свърши.😀 Гледах аз, обаче една линия направо забравиха какво са снимали и какво са монтирали ми се струва.

# 343
не ми хареса особено последния епизод
някак си нещата вървяха към хепи енд или поне това, което видяхме на мен много ми прилича на подреден хепи енд - нямаше тръпка, нямаше напрежение, нямаше очакване поне при мен
саурон - прекрасен - и тъмнокос, и светлокос
Скрит текст:

любимият ми адар
Скрит текст:
си отиде, вярващ в собствената си идея за добро, което по един много трагичен начин наистина е добро

смях пред екрана - когато галадриел
Скрит текст:
тупна от скалата, всички важни гледаха точно в този момент и в тази посока, видяха я как се рее и се втурнаха да я спасяват - вероятно защото беше единственият елф с бяла нощница наоколо
вездесъщата корона - оръжие за промушване, мятане, впримчване и какво ли още не, сигурно и за клечка за зъби става

другите линии никак не ми бяха интересни

# 344
Аз пък имам усещане, че сцените на Гаргамел и репликите ѝ ги пишат отделни сценаристи - то бива нелепици...
А как не ѝ е неудобно на актрисата да партнира на Чарлито - освен да се пули с влажни кравешки очи и да изсъсква през зъби от глупави по-глупави реплики, тя друго не прави. "Ти си планирал всичко". Добре, че ми каза, Гарагмел, аз не разбрах щото. Въх, какъв титан на мисълта е видната генералКа на елфите!

Общи условия

Активация на акаунт