The Lord of the Rings: The Rings of Power - Пръстените на Бг Мама

• 19 258
  • 395
  •   1
Отговори
# 285
за мен елфите са слаби, аристократични, бледи, фини като порцеланови кукли според особеностите на пола си - като елфите от "властелина на пръстените"
изобщо не мога да преглътна да са ръбати, некрасиви и небели
скоро гледах "вещерът" и предисторията - също има много цветнокожи елфи
например актрисата, която играе чучулигата, е много красива жена, със страхотно излъчване, но е много черна и с големи бърни - изключително неелфско излъчване
също не харесвам елфите да имат стърчащи като на прилепи уши - техните трябва да са издължени и островърхи, прилепени до черепите им

# 286
Изгледах първите 2 епизода. На първия едва не заспах.SleepingНа втория умрях да се хиля когато Кирдан си избръсна брадата на брега на морето с нещо като мида Sweat Smile  И какви бради на елфите???? Ужас.
Новият образ, който е заедно с групата на Еминем да не би да е Ангмар? Thinking

# 287
Пети епизод бива, взе да се изяснява интригата, а и голямата дразнителка се появява едва за 15-20 секунди.

Онова царство със сляпата регентка - капитанът и синът му, дето се шлае с черния елф, имат вайб на Старките от Троновете. Нед Старк 2 и Джон Сноу 2  Smiley

А Чарли Викърс продължава да изнася цялата продукция на гърба си.

Скрит текст:
Убиха и един много симпатичен герой.

# 288
  • София
Аз заспах на първи епизод, сега го доглеждам.

# 289
Ирена, направо ме застреля с това сравнение Елендил-Исилдур и Нед Старк-Джон Сноу💯. Много ми стана мъчно за младежа.
В една немска група коментират кой е най-омразния герой и класация води Еарен заедно със сина на Фаразон (сравняват го дори с Джофри Баратеон, ама е далеч)
Много си права за Чарли Викърс. Особено като се има предвид, че е млад и няма много продукции зад гърба си, направо е находка.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 20:45 от Вечерница

# 290
Кой е Еарен? Аз не мога да им запомня имената. Smiley

# 291
  • София
На втори епизод съм. Забелязахте ли, че е озвучен с Мистерията на българските гласове?

# 292
Дъщерята на Елендил. Тази, която откри Палантира и издаде на Фаразон.
На втори епизод съм. Забелязахте ли, че е озвучен с Мистерията на българските гласове?
Аз писах по-рано, че участват в записа на темата за Рун.

# 293
Дъщерята на Елендил. Тази, която откри Палантира и издаде на Фаразон.

Вярно, че много дразни тая. Доскоро ме дразнеше самата актриса, вече и образът, в който се превъплъщава.

# 294
  • София
Много ми хареса епизод 5. Може би най-добрия им епизод изобщо за целия сериал. Визирам и двата сезона.
Една от основните причини е, че липсваше Галадриел.
Епизод в който много ясно си пролича защо Толкин недолюбва хората и защо те са в периферията на неговия научен труд.
Всички сегменти в Нуменор и Хазад-дум бяха страхотни. Изпъстрени с много емоции и с цялата палитра на характерите на героите.
Едновременно с това е изключително удоволствие да се гледа как Саурон манипулира изкусно всички, а актьорската игра на Чарли Викърс и Чарлс Едуардс е забележителна.

# 295
  • София
И за мен епизод 5 е най-добрият до момента. Изцяло фокусиран върху силата и влиянието на пръстените, както и лукавостта на Саурон. Най-накрая вече имаме Rings of Power, но ми се струва, че отново ще завършим с повече от Галадриел и заверата с Адар против Тъмния лорд.

# 296
Доколкото знам следващите 3 епизода ще са битката за Ерегион. Така, че ще гледаме и Галадриел за съжаление. 🙄

# 297
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Всеки епизод без Галлладрриел е добър, колкото повече без нея, толкова по-добре.
Доста неща излизат, че заради наполовина спадналата гледаемост може и да конселират
шоуто и да си остане само с два сезона. Някой знае ли нещо по този въпрос?

# 298
Jess, последното, което четох, беше, че снимките за 3 сезон са почнали и имат план за 5 сезона. Гледам из няколко групи все затова говорят. Явно на Амазон не им пука от лошите оценки

# 299
И на мен този епизод ми хареса много и води в класацията ми! Като цяло този сезон е на светлинни години от първия. Само като се сетя как Галадриел преплува океан, за да срещне Саурон на сал...
Много са ми противни дъщерята на Елендил и синът на крал Фаразон. Леле, особено вторият, дано си получи заслуженото.
Дурин и Диса продължават да са ми любимци.
Саурон изнася целия сериал. Много магнетичен образ е, топ попадение!

Общи условия

Активация на акаунт