🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 342
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
  • София
BarbieDi
Да, така е. Грешка е. Нека въпросът в анкетата да се чете, ако новите спечелят
Но и друг път съм го казвал, не мога да редактирам пусната анкета. Трябва да я изтрия цялата и да я пусна отново. Мога да редактирам само 24 часа и то само когато анкетата  е пусната с основното/първото мнение към новата тема.
Ако понякога откривате грешки сигнализирайте смело!

MDD91
Не съм 100% сигурен, но няма да служат за никого и за нищо. Строят колкото да има къде да спят, същото и за животните. След тях, там няма да живеят хора и животни.

Много хубави включвания от Цвети. Съгласен съм с всичко което е написала за нейния и за този сезон.
Относно Теодора, според мен си е променила мнението за нея след формата, но не задавайте такива въпроси, защото едва ли ще ви се отговори, това са си лични неща.

За Аксения,
Аз съм убеден, че ако тя беше при Старите нямаше да ги прави тези панаири. Най-малкото нямаше да страдат животните. Та да, въпрос и на среда и лидерстване.

# 316
Бога ми, от 3 страници се чудя коя беше Теодора, а то било Теди сълзата.. бях забравила за този цирк Joy явно съзнанието ми не е понесло да помня такива ужасяващи моменти Joy

# 317
Аксения няма смисъл да е коментирам, то е ясно за нея. Това което ми направи най-силно впечатление как целия отбор на новите са пълни безхаберници , няма с изградени ценности да осъзнават какво е да се грижиш за животни , за цялото стопанство. Те са отишли там да изпълняват задачите криво ляво преписвайки от другите и да додрапат финала - кравата бере душа нашите вдигат наздравици. Засега Мирела, Елена и Влади са ми най-симпатични добронамерени,работливи. Иван има някакво неприятно подмолно излъчване, Радко както каза мъжа ми “тоя е пълна к*рва” изключително неприятен персонаж с женско поведение направо си е жалък, дано не се задържи дълго.

# 318
  • Вестерос
Е не трябвало да избират Аксения за ратай, тогава давай всички некадърни и не можещи да не са никога ратаи, откъдЯ накъдЯ? Всеки трябва да мине през ратайство, даже ѝ го казаха на Сенката.

# 319
Цвети, ти би ли влязла отново във формата? Или в друг?

Не, не мисля, че бих влязла. Тази показност не е за мен. Всичко, заради което влязох, аз си го взех - емоцията, връзката с природата, с животните, преодоляването на удобствата (тук пак вмятам, че нашата Ферма си беше сравнително лукс откъм спане и хранене), не съм влязла за победата, съвсем наясно съм какви хора участват в този формат. Разочарованието ми дойде след това.

Азалия🌸 , аз реално не е имало човек, с когото да не се разбирам вътре във Фермата, всички чувствах до известна степен близки, не бях ЗА разделението на групички, просто изведнъж се пуснах по течението, вътре имах хора, с които в момента навън си говоря много повече и смятам за наистина достойни. И такива, които вътре обожавах, а в момента не бих желала да имам подобни в обкръжението си. Мога да го сравня като усещането в гимназията 8ми , 9ти клас, докато се ориентираш точно в коя компания искаш да си, но така се получава, защото си затворен, нямаш избор да не си изградиш микро общество.

Говорила съм си с много участници, не само от моя сезон, като цяло това си е социален експеримент, неминуемо се сближаваш, в първите 3 месеца след участието 90% забравят, че преди Фермата са имали друг живот, друга компания, семейство и приятели… искаш само за това да говориш и ставаш досаден 😂 търпят те само тези, които са били с теб вътре.

Diavolo , феноменален както винаги, благодаря за темата, благодаря за всичко

Аз въпреки всичко, което сте казали към мен, много харесвам тази темичка и обсъждането на събития. И това си е едно виртуално общество и форма на опознаване и комуникация.

Дано е интересен епизодът, да има какво да си обсъждаме.

Едит: Не знам това дали е окей да го обсъждам, но пак се връщам на темата Чавдар, всъщност Чавдар е бил на много висока позиция в корпоративните среди и се е отказал, за да може да развива своя бизнес с пекарната и да се отдаде повече на семейството си. В днешно време хората сме страшни кариеристи, а и до някаква степен изключително зависими от това, евала му правя, че е поел риска да се откаже и да се посети на това, което обича и на това, в което е добър. ( Този разговор сме го водили с него във Фермата надълго и широко, не мисля обаче, че е излъчван), как в днешно време хората ценят повече кариерното си развитие, а не ценности и семейство и това си е абсолютно проблем на световно ниво, не само тук в България.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 15:39 от LinaLo

# 320
Реално от всички сезони от към строителната част сезон 6 ,фермата на Андрей си функционира напълно от нищото я направиха. Някъде четох че примерно в сезон 3 постройките са били унищожени???

# 321
Азалия🌸 , аз реално не е имало човек, с когото да не се разбирам вътре във Фермата, всички чувствах до известна степен близки, не бях ЗА разделението на групички, просто изведнъж се пуснах по течението, вътре имах хора, с които в момента навън си говоря много повече и смятам за наистина достойни. И такива, които вътре обожавах, а в момента не бих желала да имам подобни в обкръжението си. Мога да го сравня като усещането в гимназията 8ми , 9ти клас, докато се ориентираш точно в коя компания искаш да си, но така се получава, защото си затворен, нямаш избор да не си изградиш микро общество.
LinaLo, благодаря, че ми отговори!
Ти стартира с това, че всички те харесаха, но ставайки фермер на седмицата, разбуни духовете с поведението си. После изборът ти на "лагер", към който да принадлежиш, още разочарова.
Ние като зрители се дразнехме, че хора, за които съвсем ясно се виждаше, че не са читави, бяха припознати от теб като най-близките ти вътре. Радвам се, че си успяла да го разбереш, макар и по по-лошия начин, че не струват. Като цяло сезонът ви беше трагедия... Не съм гледала друг, но бях потресена ототношението на хората вътре толкова, че не го догледах. Само четох статии и гледах снимки да видя кой ще е победителят. Бях толкова възмутена от това, че ИиА не взеха отношение, гледайки отвратителното поведение на някои хора вътре. Намирам Иван за по-човечен от Андрей и очаквах поне от него реакция, но не би! Толкова разочарована от нищо не съм била, като аз не съм особен телеман на каквито и да е телевизионни формати, предавания, филми, но щом и аз се потресох, представям си какво е било за редовните зрители. Вероятно разчитат на това, че е минало заминало, но хората не забравят! И това влияе на мнението им, на отношението към създателите на даден формат и към него самия, както и на гледаемостта. Темата е в пъти по-критична и отговорна към формàта, отколкото хората, пряко ангажирани с него. Не всичко е печалба... До толкова комерсиализирано мислене, изкривява представата за редно и нередно, за добро, и лошо. Разочарованието за зрителите е трайно!

# 322
Изобщо не съм съгласна, че новите надежди са отбор безхаберници. Това, че старите герои са врели и кипели в играта веднъж, а не само да я гледат по телевизора, е предимство което не може да бъде пренебрегнато в оценката за двете групи. Това е огромен плюс за тях. Другият плюс е, че си нямат типаж като Аксения в отбора, тогава щяхме да видим истинското лице на всеки от тях Grinning

Аксения е най- проблемното и слабо звено сред новите, но също така, изглежда че я смятат и за едно от най- силните им оръжия сред жените. Иначе, защо ще я избират за всеки масов дуел? Положителното в нея е, че никога не отказва и винаги е готова за тези игри. Вероятно си има второ любимо занимание, след къпането в язовира и то е да се състезава в двубоите. Дали е надценена ще разберем на Арената. Вярвам, че Иван, ако има възможност ще я използва за последен коз в борбата за седмичната победа.

Симона, отново е на грешната страна. Беше грешка да се води по акъла на Аксения миналата седмица, греши и сега когато, толкова разпалено се отрича от нея. "Со кротце, со благо" е по- добре и се стига по- далеч, да се учи от Елена, например.

Искам седмичната надпревара да бъде спечелена от новите. Ще ми се да видя старите малко разклатени.

# 323
Азалия🌸 , много си права. Не мисля, че може да има по-категоризиращ разбор. Но това си е като цяло шоубизнесът като индустрия, не само в България. Скандалите продават и вдигат рейтинг, не напразно известните личности обожават да спретват сландали, с които да вдигат “акциите” си преди събития и премиери.

Интересно е, че в хората винаги сякаш остава горчилката от негативното и никога сладостта от позитивното. Много по-лесно можем да дадем примери за отрицателното, отколкото за положителното. На прима виста обслужване в заведение, поведение на човек. Със сигурност негативното остава в спомените доста по-дълго, или поне по-осезаемо.

# 324
Кравите не ги ли размениха веднага? Защото аз поне видях това. И при това положение, няма как Аксения да е виновна И за мастита на кравата на другия отбор. Тя си има нейните гафове, но да не й приписваме и чужди.

# 325
  • Другата България
Благодаря за отговора, и не само към мен. Радвам се, че включванията са на ниво.

Разбира се, че Аксения не е виновна за мастита на другата крава. Те и в предаването си го казаха.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 17:11 от Merri_An

# 326
За момента имиджът на старите участници е на врели и кипели и за тях няма почти нищо негативно, докато новите са представени като пълни безхаберници. Според мен наздравиците са били непосредствено след битката, вижда се, че всички са въодушевени, а това с кравата е по друго време. Логично погледнато, няма как Аксения едновременно да храни крава и да играе на арената. Монтаж, какво да се прави. С монтаж и ангелът ще стане дявол, и дяволът ще е по-чист от сълза.

Вземете Цвети, например, всички участници се скъсаха да обясняват колко много и съвестно работи,  а едитът и беше на префърцунена глезанка.
Нищо чудно, че се е разочаровала.

# 327
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дидичка, съвсем възможно е - храненето и играта не се случват по едно и също време, защото кравата не се храни, като й се дава в устата нещо. Просто Аксения явно й е сипала в яслата много по-голямо количество от указаното от Ники и после е отишла да си играе играта. А може и да е с натрупване това прехранване.

# 328
Но в такъв случай преяждането щеше да се случи, докато са на битка - а заснемането сигурно отнема поне няколко часа, и щяха да я забележат хора на продукцията, а не Чавдар. При вдигането на кравата май и от двата отбора имаше мъже или се бъркам?
За мен наздравиците и кравата са по различно време, но монтажът го представя все едно на никой от новите не му дреме за кравата.

# 329
  • Буркина Фасо
Но в такъв случай преяждането щеше да се случи, докато са на битка - а заснемането сигурно отнема поне няколко часа, и щяха да я забележат хора на продукцията, а не Чавдар. При вдигането на кравата май и от двата отбора имаше мъже или се бъркам?
За мен наздравиците и кравата са по различно време, но монтажът го представя все едно на никой от новите не му дреме за кравата.
преялата крава я забелязаха от другия отбор. после повикаха помощ и от другите докато дойде ветеринар.
но за ратайката личните и  нужди бяха приоритет пред тези на животното.

Общи условия

Активация на акаунт