Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 062
  • 908
  •   1
Отговори
# 885
Разглеждах им инстаграмите и Елена е качвала снимка на 10-ти юни, така че очаквам и тя да е някъде в този ред, а  Евгени е качил на 23-ти. Ако някой знае точните дати, на които са били битките може някак си да се ориентираме кой първи е спечелил 5-те битки. За Мирела и Мажена не можах да намеря инфо, а така ми се иска Мажена да си ходи.

# 886
За другата седмица знаят ли се номинираните в ИВ ?!
Филип ,ако има жълт съвет😆

# 887
Това е ясно
А дали жълтите все някога ще рупат джанки на реката, знае ли някой

# 888
Това е ясно
А дали жълтите все някога ще рупат джанки на реката, знае ли някой
Явно докато Женята е там - не.

# 889
Разглеждах им инстаграмите и Елена е качвала снимка на 10-ти юни, така че очаквам и тя да е някъде в този ред, а  Евгени е качил на 23-ти. Ако някой знае точните дати, на които са били битките може някак си да се ориентираме кой първи е спечелил 5-те битки. За Мирела и Мажена не можах да намеря инфо, а така ми се иска Мажена да си ходи.
Оуу, това е доста странно, може би някой техен близък ги е публикувал ? Не знам, защото другата седмица май е 5-та, което означава, че вече гледаме епизоди от началото на Юни, а ако спойлерът за реда е верен, то тогава не виждам как за 10 дни ще отпаднат Гуспата, ХепитУ, Радо, Аксения и Елена Sweat Smile

# 890
  • Sofia
Да, Филип е вечният номиниран. Големият трън в "нежната" петичка на дзверович.

# 891
Оф, да стават 4 на 4 ,нещо обърках сметките 😆😆. Дано след аксения е маджена и старите да бият 😆

# 892
За Ванчето съм сигурна, че е ползвала помощ от приятел. Да се надяваме, че и другите са се съобразили, нали уж имат глоби и тн.

# 893
  • Вестерос
Тяхната седмица обаче не е седем дни Simple Smile

# 894
Чакаме в сряда включване от градинката. Sunglasses

# 895
Тяхната седмица обаче не е седем дни Simple Smile
Да, и аз така предположих, но пак ми се струва малко нереално как ще излязат толкова много хора. Сигурно гледаме епизоди от към края на Май, до 10 юни си има време, но все пак ако редът е верен не виждам как ще стане. Ще видим, все пак се надявам Старите първи да стигнат 5т. Sweat Smile

# 896
Ако спойлерът за реда на отпадане е верен, то:
В момента е 2:2, другата седмица 2:3 (Гуспата), след това обаче ще стане 4:3 (ХепитУ и Радо) и накрая 4:4 (Аксения)...ами малко нагласено ми изглежда, за да има интрига до края хаха
много добре ще е ако е така , значи че двамата дразнители Радко и куку скоро ще изчезнат. Според мен следващия ратай ще е Радко и наистина е супер вероятно да е срещу Гуспата. Интересното обаче е от кого отпада куку Ваня според мен Весито или Валерия само могат да я изритат , а при Радко ще да е Яни.
Аксения най-вероятно Камелия ще я отстрани - това са моите най-логични предположения на база тези спойлери 🤷♀

# 897
  • София
Ако така си разменят победите, разликата ще е само 1 точка и загубилите ше са в немилост само 1 седмица. Ще изтърпят.

# 898
Ако спойлерът за реда на отпадане е верен, то:
В момента е 2:2, другата седмица 2:3 (Гуспата), след това обаче ще стане 4:3 (ХепитУ и Радо) и накрая 4:4 (Аксения)...ами малко нагласено ми изглежда, за да има интрига до края хаха
много добре ще е ако е така , значи че двамата дразнители Радко и куку скоро ще изчезнат. Според мен следващия ратай ще е Радко и наистина е супер вероятно да е срещу Гуспата. Интересното обаче е от кого отпада куку Ваня според мен Весито или Валерия само могат да я изритат , а при Радко ще да е Яни.
Аксения най-вероятно Камелия ще я отстрани - това са моите най-логични предположения на база тези спойлери 🤷♀
Имаме *сигурен* спойлер от нашия приятел (вече не), иконата на спойлерите този сезон - Ковидчо, че дуелът другата седмица е Калин - Гуспата, като Гуспата отпада поради контузия. Ако е вярно, най-вероятно Гуспата ще е ратай и 1-ви дуелист и ще си дръпне Калин (и без това днес се заканиха хаха), иначе едва ли Калин ще е ратай и ще викне Гуспата.

# 899
Аз залагам че Валерия ще викне Хепито. Май нещо двете не се понасят..

Общи условия

Активация на акаунт