Обсъждане на имотни обяви-29

• 39 144
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Аз Раковска от малък я знам само с това име. Дори като видя някъде ул. "Г.С. Раковски" и ми трябват 2 секунди да осъзная за какво става дума. Също и Витошка, помня момента, в който като дете видях за пръв път табелата "бул. Витоша" и ми стана смешно, че са изпуснали едно К.

# 481
  • София
Окей, явно всички около мен грешат, не сме прави, не знаем за какво става дума, бабите ни също не са били прави и не са наричали парка "Заимов" по никакъв друг начин...  Не разбирам само защо е това задълбаване в темата за имоти, ама както и да е.

# 482
Ето ви хубав двустаен ЕПК с приказна гледка и спокойно място с парк в Дианабад, ще видите до месец обявата ще изчезне

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b165434699543057

# 483
Ето ви хубав двустаен ЕПК с приказна гледка и спокойно място с парк в Дианабад, ще видите до месец обявата ще изчезне

Не е лош, но това е бивша гарсониера, тоест кухнята е направена на спалня. Ако отгоре си е пак кухня, няма да е много добре. И етажът не е от най-търсените. Като цяло е приличен.

# 484
Ако (както очаквам има товарен и нормален асансьори) етажът си остава само с положителните страни. Кухнята станала спалня за мен не пречи, това се случва и в сгради НС (в голям апартамент кухньохолът е над цял малък и кухненският кът над спалня или почти над) и като цяло не е проблем. Банята е малко старомодна и не знам с какво качество са вложените материали, но с оглед на това, че купувачът ще се е изръсил за покупката готово жилище може да се ползва няколко години докато се амортизира, съберат се пари за ремонт и узрее решението какво и как да се ремонтира.

# 485
  • София
Не е преправена кухнята. Апарт. е с кухненски бокс към хола. Ходила съм на оглед в блока. С 2 асансьора е.

# 486
Айша, щом познаваш блока - близо ли е до метрото?

# 487
  • София
Айша, щом познаваш блока - близо ли е до метрото?
За мене не е близо. Почти до Симеоновско шосе е.
Предпочетох да съм на булеварда.

# 488
  • София
Не знам как е смятана площта, но няма начин тази спалня да е 18 кв.м. Максимум 12-13 е.

# 489
  • София
" С действащ бизнес " в обявата по-горе означава, че се купува с наематели в него ли?

Редактирам се : Не видях скрития текст, описано е това 🙂

# 490

Гледката е страхотна. Разпределението е добро. С квадратурите на помещеният са послъгали, но това се вижда от самолет и не е проблем на жилището, а на жалките брокери, които го предлагат. Ако някой като мен, за когото зелените красиви гледки са голям бонус си търси двустаен в района предполагам, че това жилище ще бъде в късия списък.

# 491
На мен от тази обява нещо не ми харесва холът. Струва ми се доста тъмен в едната му част и прозорците са разположени много странно, някак асиметрични. Предполагам, че са променяни някакви разпределения и е размествано, но дограмата не ми се връзва да е предвидена така в едното помещение. Не видях и тераса към хола. За сметка на това терасата към спалнята ми се видя много хубава. Банята ми е съвсем ок за първоначално ползване.

# 492
Има 7 кв тераса, е винаги на някой нещо не му харесва, както се казва няма апартамент на Шанз Елизе с гледка към Ривиерата Blush за 1800 евро кв си е супер

# 493
Добре де, наистина ли на тоалетната й се казва "тоалет"? Много често срещам по обявите "баня + тоалет". За мен тоалет си е облекло, ама знам ли.. Rolling Eyes

# 494
  • София
Доколкото си спомням от преди 20 г. така си е хола. Но снимката ми изглежда много разтегната.
Май балкона беше само пред спалнята или пък беше усвоен поне на 12 ет/там гледах/. Но се отказах, че е далече от удобния транспорт на другата част на Дианабад. И други причини за отказ имах.
Сега често минавам покрай блока с рейс - и да е саниран, ще са само отделни  апартаменти, не е цялостно сградата.

Общи условия

Активация на акаунт