🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 653
  • 842
  •   1
Отговори
# 285
И още по темата ==> Яни защитава Гуспата!

Това с тайните договорки на Гуспата ми е много измислен скандал. Разрешено ли е? Да. Има ли условие, стратегиите да се правят на всеослушание? Не. Забранено ли е да си шепнат? Не.
Альона, раздуха нещата, има това право. Продукцията видя златен шанс за интрига и я спретна, има това право. Хайде сега и ние да чуем разговора, дължите ни го, щом като ни забъркахте в това.
Альона изказваше предположението си относно Ванчето и Митко със завидна сигурност пред другите, на няколко пъти повтори, че е сигурна в това. Когато нямаш доказателства за нещо, по- добре не го тиражирай, с такава убеденост пред останалите. Ей, така тръгват слуховете, после обяснявай, че нямаш сестра. Ванчето беше права да се сърди.

Бях убедена, че Мажена няма да се справи добре на въпросите, за това в предната анкета гласувах за равенство в тази игра. Не ми харесва, че не я виждам в обора при Радо, за да го контролира, май само нея не видях там... Това е нейна задача. Иван, поне ходеше често при Аксения, показваше и и следеше дали кравата е издоена изцяло.

# 286
На мен не ми е скучно, но ми идва в повече: правете поне по 3 деца. Бременна съм с първото си дете, на 30 години и не мога да опиша колко ме е страх как ще го гледаме със задаващата се брутална икономическа криза. Отделно съм спряла да гледам новини, защото като чуя за Украйна, за поредното бедствие, породено от климатичните промени, направо се чудя защо сме го направили това дете и как ще живее за напред. Няма по-важно от семейството: факт. Ама дайте да си говорим сериозно: колко хора имат възможността да се погрижат за това дете? Защото не мисля, че е цел да го създадеш и после да се мизерства. Не било важно да имаш къщи и прочие: когато ги имаш, може и да не е важно, когато живееш под наем и си изгубиш работата, ще те питам колко не е важно. Пък и за късмет в тоя момент си с третото на път, дай тогава да ги питаме, как се действа. Всеки си преценява възможностите и айде да не ми вменяват чувство за вина, че не съм си сложила розовите очила (брей, че и рима ми се получи).
Има смисъл в това, което говореха. Явно всички по-горе са много млади и разговорът за семейство и деца им звучи тъпо, скучно и нравоучително. След 20-30  години ще мислят другояче. А относно Веселка - и в нейния сезон и сега - й симпатизирам. С какво ви дразни?

Повечето интелигентни хора изпитват този страх. Нормално е. И аз съм го преживяла, но сега „детето“ на 29 г. си изкарва хляба и обикаля света. НО, ако бяха повече деца, щяха да си останат да учат в България. Аз съм на принципа едно, ама качествено.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 16:13 от LadyCharming

# 287
  • Асеновград
Веска може да е простовата ама яде торта.
Според мен Мажена леко се изложи , тръгна с голяма кошница и самочувствие , но Веска  с късмет без късмет , победи.
Камелия не мога да е трая , толкова злобна женица.... Но като гледам на Радко , дума не могат да кажат. По ниски всички от тревата .
Гуспата никога не съм го харесвала, голям лицемер ми изглежда. Тази Хепито , дано най в скоро време си заминава .
Старите фермери започнаха и те с цирка.

# 288
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз го харесвам Гуспата  ама май скоро ще му бият дузпата. Как се остави така да го преметнат незнам. Не всички са Живка, колкото по-бързо го проумеят, толкова по-добре за тях.

# 289
  • Велико Търново
Альона изказваше предположението си относно Ванчето и Митко със завидна сигурност пред другите, на няколко пъти повтори, че е сигурна в това. Когато нямаш доказателства за нещо, по- добре не го тиражирай, с такава убеденост пред останалите. Ей, така тръгват слуховете, после обяснявай, че нямаш сестра. Ванчето беше права да се сърди.
Ето това е нещото, което ми направи впечатление, че в предишните мнения не беше отчетено. Защото то си е фактор, съвсем не маловажен. Няма как да твърдиш нещо с такава убеденост, да искаш да накараш и останалите да го приемат за истина, а в същото време да нямаш никакви аргументи в негова полза. И като те попитат, да отговориш "ама аз само си го мислех". Ми като само си го мислиш, кажи, че само си го мислиш, недей да го разтръбяваш като глашатай.

# 290
Аз не мисля, че Альонка е искала да убеди някого, просто продукцията издъни Митко Гусата, за да формира скандал при старите, защото такъв липсваше до този момент. Ако рускинята не се беше обадила, всичко щеше да бъде заметено.

Защо пък не и Яни да е в една такава група с Ку-Ку, Гуспата и още други състезатели. Проблеми за конспирация няма вътре, но да са явни. Да се отчитат на синхрон, за да знае зрителя, а не да се правят под масата. За конспирация от вън проблем вече има и това бие директно по рейтинга на продукцията, който и без това е пометен засега от другото предаване. От продукцията няма как да не са наясно, че повечето се познават. Аз от следващото гласуване май почвам да си водя статистика да видя кой за кого гласува.

Аз пак не разбирам защо Гуспата и Живка се слагат на едно като игра. Нямат нищо общо.

Как Митко е разбрал, че Нина ще участва?

# 291
  • Другата България
А на мен ми се струва,  че И&А "си връщат" на Гуспата. Образно казано. След като вече не е част от екипа им.

# 292
  • Велико Търново
Аз от следващото гласуване май почвам да си водя статистика да видя кой за кого гласува.
Да не ти чупя хатъра, ама статистиката Diavolo вече я води. На първата страница на темата, в третото мнение има описани подробности за всяка седмица. Аз не бих правила нещо, което вече е направено, но като искаш, може да си я водиш, де... Grinning

# 293
А на мен ми се струва,  че И&А "си връщат" на Гуспата. Образно казано. След като вече не е част от екипа им.
Любопитна гледна точка.
По-скоро не според мен.

# 294
  • София
Можеше просто да не го канят за участие. Най-лесно е. Simple Smile

# 295
Да, а сега предположения какво точно се случва да искаш...

# 296
Добре и се получи на Альона, не мога да отрека. Скандал в скандала им заформи. Ако, никой освен Нина, не се е подразнил сериозно от шушукането на Митко, то мотивите му да го направи, за които пак Альона ги светна, са достойни за вниманието на всички. Ако има съюз създаден отвън е нормално останалите да се опитат да го разбият вътре. В този случай на прицел ще е Ванчето, защото е по- лесна мишена. Тя, за това поиска да отиде в отбора на новите Grinning
Направо да ги разменят с Акси и да се свършват мъките и на двете.

# 297
  • Другата България
Ванчето в “Максимал“:

# 298
Ванчето в “Максимал“:

Малшанс за Стоян. Това трябва да имаш много здрави нерви за да изтърпиш всички и "състояния"

# 299
Ванчето в “Максимал“:

Малшанс за Стоян. Това трябва да имаш много здрави нерви за да изтърпиш всички и "състояния"

Той Стоян какво чудо е мъкнал на гърба си в Игри на Волята. Ванчето не може да го уплаши.

Общи условия

Активация на акаунт