🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 640
  • 842
  •   1
Отговори
# 300
Сега Фермата няма ли да я има тази вечер?? Да ви имам изборите 🤬🤬🤬

# 301
Иван, ако наистина си ти, може ли да поздравиш (от студиото) съфорумците от bg-mamma, ако коментарите в студиото не са все още заснети?! Или поне да споменеш сайта. Simple Smile

Също - къде могат да се гледат първите сезони на Фермата? Бихте ли имали възможност да ги излъчите пак по някое време?

Благодаря предварително, ако въобще видиш коментара ми! Simple Smile

# 302
  • Вестерос
Няма да спомене, защото ще е реклама за сайта/форума.

# 303
Така е, но в темата се обсъжда тяхното представяне все пак. Simple Smile

Понеже гледам със закъснение - току-що спомена Google. И това може да се приеме за реклама.

Хайде, за целия труд на Diavolo!

# 304
Не мисля, че Нина е подходяща за тази битка, но да видим.

# 305
Щом старите се карат, явно са загубили отборната битка.

# 306
Не знам кой сравни Виктор с Евгени, но освен гайдата друго не сходно виждам. Имам чувството, че този е умствено изостанал. Не го казвам като обида, а буквално ми изглежда леко малоумен. Гадна дума, не искам да звуча грубо, но ми изглежда така. Едно изречение не може да върже, има поглед на предозирал с медикаменти за успокоение. Виктор беше някак интересен, в кадър често, дори преди историята с Цвети. А този няма нищо покрай него. Пълнеж, пълнеж. Това е мъжкия каст при новите. Сал един Радо да те вбесява 😄

# 307
Ваня и Гуспата определено дават основания да се вярва на Альона. Отделно това вредно женче Ваня е невъзможно за изтърпяване.

# 308
  • Вестерос

# 309
  • Велико Търново
Също - къде могат да се гледат първите сезони на Фермата? Бихте ли имали възможност да ги излъчите пак по някое време?
На този въпрос са отговаряли. Не знам кой точно, може и Мирон да е бил в неговата рубрика. След като се излъчи дадено предаване, то вече става собственост на телевизията. Така че от "Междинна станция" не решават как да се разпореждат с продукциите си. Всъщност, то и преди излъчване пак телевизията си решава.
Впрочем, така е и с "Шоуто на Слави" - след 18 години на екран 7/8 нямат никакви права за излъчване.

# 310
  • Вестерос
Поредният комплексиран от Яни 🤣🤣 вече съм сигурна, че ако Радо е на дуел ще викне Яни.

# 311
По- добри бяха , заслужена победа

# 312
По-добри, ама това намилане Яни е такъв, онакъв, само му лъска имиджа в моите очи. И то не само тоя кухчо Евгени, ами и Калин май се изказа по адрес на Яни. Намирам Яни за интелигентен човек, който е съвсем наясно, че го смятат за простоват селянин, но той въобще не е такъв и именно затова ги оставя да продължават да си мислят така.

# 313
На Ваня няма ли кой да и затвори устата.Ужасна жена честно.

# 314
На този въпрос са отговаряли. Не знам кой точно, може и Мирон да е бил в неговата рубрика. След като се излъчи дадено предаване, то вече става собственост на телевизията. Така че от "Междинна станция" не решават как да се разпореждат с продукциите си. Всъщност, то и преди излъчване пак телевизията си решава.
Впрочем, така е и с "Шоуто на Слави" - след 18 години на екран 7/8 нямат никакви права за излъчване.

Благодаря за информацията! Simple Smile

Аксения явно не работи много, но все пак благодарение и на нея спечелиха. Би било хубаво да гледат на нея по-благосклонно. Наистина много ги е изнервила. 😁

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 21:57 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт