💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 401
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 510
Този Цецо голям защитник се явява на Виктория. Голям мъж 2 метра и все вижда грешките от чуждата камбанария, пълна мижитурка. В сините няма изявен лидер да ги  води. За тази битка Велислава щеше да е много полезна, но нека си вземат бележки, че има и такива игри. В утрешната битка съм по склонен да влезне Елина, поне от изненадания поглед на Виктория.

# 511
"Виктория, че не се справи, не се справи. Все пак обаче малко по-рано Мани изяви желание да е капитан и да води племето си, а малко по-късно искаше да е слепец и да не води никого. Можеше да се справи по-добре от Виктория, но по една или друга причина не пожела да го направи.  Тази игра всъщност си беше по силите на сините, но те не успяха да се разпределят правилно и загубиха. "

Е то и жълтите не ги води капитана им..
Да, така е, но тя е добра за тази роля. Разплитането на въже също е вид пъзел, особено като трябва да насочваш четирима, които не знаят къде се намират. Освен това доколкото видях, стратегията на жълтите беше обсъдена в самото племе и те поставиха на този пост Джаферович. Докато при сините всички си мълчаха и накрая един реши да се жертва. Не защитавам Виктория, но и в един ден първо да искаш да си лидер, пък после да не искаш да ръководиш племето си ми идва малко ..... лицемерно.
А ти представяш ли си всички да замълчат , Виктория да  поеме отговорност ..и после Мани да 'назначи " друг. И случайно да не са на разиденция ???? Имаш ли идея какво ще я направят Виктория и Цветан после, ще го изкарат че са изгубили заради Мани , тъй като тя е спряла Виктория. Ей такива хора най-ги мразя , хем пълен въздух под налягане хем не спират да се блъскат в гърдите. Едно не мога да разбера коя е по заблудена спрямо себе си Виктория или Веселина

# 512
Мани е капитан. Като такъв трябва да разработи стратегия, да направи анализ. Мани иска да отиде на капитанска битка и да спечели, защото мисли, че може да се справи. И да получи облаги за себе си. Изобщо не й пука за отбора. Това ме кара да определя другите, гласували за нея, като пълни глупаци.
Неприятно момиче. Мани ми е номер 1 неприятна от всички.

# 513
От двама играчи, за които са нужни субтитри предпочитам все пак Алекса. Че не ми се гледат няколко дни рев.

# 514
  • София
От целия епизод видях само как Жени реве.
Алексата влезе ли.

Утре.

# 515
Вики вместо да си признае грешката. се чуди как да прехвърли вината. Тя се предаде на терен, нали е уж спортист. Трябваше да опитва докато не стане. Гого по своя инициатива да разбута въжетата и стана. Цецо е смешен с цялото напъване да покрие пълния провал на Вики.
Когато търсеше сметка на Касим беше ок, сега да не би на нея някой да и потърси сметка. Мега противни са ми и двамата с Цецо.
Жени е много плюта тук, но постъпи много достойно - призна си грешката. Фифо се накефи да й натяква за пъзела, което не е  мъжка постъпка. Жени много добре го усети още от началото.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:05 от Не се сърди, човече

# 516
От двама играчи, за които са нужни субтитри предпочитам все пак Алекса. Че не ми се гледат няколко дни рев.
Тя тази със субтитрите така ще подсили отбора, че няма и къде. Да почват да ядат жаби и това е 🤣🤣🤣

# 517
На Алекса ще му предложат още 200 гроша и да стане отшелник. Елина влиза при сините, Елица я вижда и влиза в морето. Да се дави от мъка.
А, да. Сините... Ами те остават на реката. До сега можеха да си построят колиба.
Поне.

# 518
  • София
Ако не друго, то поне сините имат запас от джанки 😁 Заклинанието нещо не сработи.

# 519
  • софия
Ако трябва да погледнем представянето на сините от началото на сезона - Виктория и Маркучко какво са допринесли за отбора ? Не са добри в нито един елемент, постоянно се дънят, постоянно някой им е виновен за нещо. Абсолютно безполезни играчи, и след днешното представяне и поведение след битката - би трябвало вечно да са номинирани.

# 520
Знам ,че Гого до сега на много от нас е фаворит,но от показаното до момента той лидерски качества не показва ,и не съм сигурна ,че има .Просто той е такъв тип човек според мен.Дано съм в грешка и за напред в играта да покаже и тази своя страна.
Ами той гласува за себе си за капитан, но уви не го избраха....😅
В интерес на истината, тъй като по обективни причини Гого го наблюдавам с повишено внимание, имаше момент, в който Виктория казва Аз мога да викам и тъй като има голяма вяра в Гого се обърна към него и го попита Можеш ли?, той каза Мога, след това как се е развило обсъждането и се стигна до крайния трагичен резултат те си знаят.

Червените продължават да са ми най-безинтересни, но ме забавлява това обожествяване на Генчо, как ги спечели тези хора не успях да разбера, но направи това, за което Жени само може да мечтае - тотално лидерство.

# 521
  • Буркина Фасо
Не намирам Мани за кой знае колко виновна в случая. В крайна сметка според мен най-важното на навигаторския пост беше да е със силен глас, който да се чува, защото трима души викат едновременно. В предните сезони се е случвало да не успяват да чуват викащия и това бави. От тази гледна точка Виктория беше най-подходяща, защото е с най-силния глас. Разбира се, ако е късогледа, трябваше да си каже и да не се предлага изобщо.
ами трябваше да се досетят, че най-важният пост е този на виждащия. първо от заемащите поста отпадат късогледи, далекогледи, далтонисти, кьорави ... после са гръмогласните.

# 522
  • София
Битката ми хареса, но можеше да е една идея по-кратка - чак 10 ключа нямаше нужда според мен.
Аз също съм сигурна, че Елица виждаше и ако до един момент имах някакви съмнение, че греша, то на пъзела изчезнаха. На 2 пъти поне дадоха как тя се пресяга и взима парчето, което и трябва без в този момент Генчо да е казал нещо за тази част да се реди и къде се намира. А тя хоп, протегна ръка и си го взима. Не обичам такива шашми, ако нещо не са и били поставени добре очилата или не са изцяло затъмнени, да беше казала.
Генчо се справи много добре с навигирането, една идея даже по-добре от Жени, защото видно той пръв се сети да закачат предметите с карабинера, а Жени после "преписа" от него мисля.
Иначе и Жени беше много добре на този пост и чудесно ги навигираше.
За Виктория - ок, поел си отговорност, ама да беше обяснила, че е скарана с различаването на ляво и дясно, защото тя още от началото се оплете яко. И Илиян и Фейгин, че даже и Гого изкоментираха няколко пъти това.
Мани трябваше да поеме отговорност, да, но в случая Виктория заяви, че ще застане и тя избра да се покрие малко, но пък е права за Цецо. Като не си ок с решението си кажи на момента. Иначе тя конкретно нямаше да е ок за навигатор, Жени имаше проблеми на няколко пъти с това да види елемент, защото е по-ниска, а Мани е доста по-ниска от нея и съвсем не я виждам как щеше да е.
За утре стискам палци все пак на сините, да я вземе Мани капитанската, та поне да хапнат малко.
За резервите - повтарям се, но стискам палци Алекса с все грошовете и имунитета да си ходи вкъщи. Само се чудя, ако по някаква невероятна причина стане така, дали тези предимства ще ги получи Елина.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:12 от gg__

# 523
Вики постъпи много гнусно - вместо да си признае грешката. се чуди как да прехвърли вината. Тя се предаде на терен, нали е уж спортист. Трябваше да опитва докато не стане. Гого по своя инициатива да разбута въжетата и стана. Цецо е смешен с цялото напъване да покрие пълния провал на Вики.
Когато търсеше сметка на Касим беше ок, сега да не би на нея някой да и потърси сметка. Мега противни са ми и двамата с Цецо.
Жени е много плюта тук, но постъпи много достойно - призна си грешката. Фифо се накефи да й натяква за пъзела, което не е  мъжка постъпка. Голямо комплексарче си е, Жени много добре го усети още от началото.
Не знаех, че разбор на битката, означава натякване.Или , когато тя сбърка никой няма право да го казва, да не вземе да се разплаче 😂

# 524
Знам ,че Гого до сега на много от нас е фаворит,но от показаното до момента той лидерски качества не показва ,и не съм сигурна ,че има .Просто той е такъв тип човек според мен.Дано съм в грешка и за напред в играта да покаже и тази своя страна.
Ами той гласува за себе си за капитан, но уви не го избраха....😅
В интерес на истината, тъй като по обективни причини Гого го наблюдавам с повишено внимание, имаше момент, в който Виктория казва Аз мога да викам и тъй като има голяма вяра в Гого се обърна към него и го попита Можеш ли?, той каза Мога, след това как се е развило обсъждането и се стигна до крайния трагичен резултат те си знаят.

Червените продължават да са ми най-безинтересни, но ме забавлява това обожествяване на Генчо, как ги спечели тези хора не успях да разбера, но направи това, за което Жени само може да мечтае - тотално лидерство.
Е, той милия какво да каже като всичко може 😍

Общи условия

Активация на акаунт