💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 401
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 495
Тази изненада в промото да не е Елина?!
Макар че сигурно е подвеждащо...
Дано,дано,дано!
Сърбина не го трая още от онази реплика,типични българи сте.

# 496
Поредното доказателство, че Гого е прецакан с това племе

# 497
  • London
Виктория не е претендирала, че може всичко в днешната игра, напротив. Касим отказа да бъде на поста на Виктория, защото не можел да вика, щял да му падне гласа. Той какво може изобщо? Никой от сините не искаше позицията на Вики и тя единствена пое отговорност. Недолюбвам я, но в случая тя се жертва.

Валери се изрепчи, защото Чакалов се удари. Двамата тръгнаха бързо, а Жени обясняваше на предишните как да спуснат въжетата и за секунда ги изпусна от очи.
Добре де, а защо не сложиха Фейгин? 🤷

# 498
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не намирам Мани за кой знае колко виновна в случая. В крайна сметка според мен най-важното на навигаторския пост беше да е със силен глас, който да се чува, защото трима души викат едновременно. В предните сезони се е случвало да не успяват да чуват викащия и това бави. От тази гледна точка Виктория беше най-подходяща, защото е с най-силния глас. Разбира се, ако е късогледа, трябваше да си каже и да не се предлага изобщо.
Цецо се излага, все по-неудобно ми е да го гледам. Защитава любимата, но някак звучи като цвъркане на мишле -  не на място. По-добре да си беше замълчал. Да не говорим, че както казах, можеше да помогне в разплитането, а не да се подпира на варела през цялото време. Имаше изход от ситуацията, но по-лесно е да се мрънка постфактум.

# 499
На мен джеферович вече ми е симпатична. Вярно, проси комплименти и уж прави някакви стратегии, но пък не е злобна и не дразни.
Сините са изключително прости.
на мен сините още от самото начало са ми странни и антипатични индивидуално , само един Гого имат и няма да спра Да го повтарям, той е и моят фаворит , но един Гого не прави отбор.

# 500
Знам ,че Гого до сега на много от нас е фаворит,но от показаното до момента той лидерски качества не показва ,и не съм сигурна ,че има .Просто той е такъв тип човек според мен.Дано съм в грешка и за напред в играта да покаже и тази своя страна.
Е, той гласува за себе си за капитан. И после като Мани стана капитан, той така хитро й се подсмихва под мустак, че не е истина 🤣 Каза си: “Добре нещастници, сега ще ви гледам сеира”🤣🤣🤣

Гого реката не го притеснява, бицепса му противно на природните закони е все така напомпан🤣

# 501
С тази изненада от промото, сега да не се окаже, че Елина е избухнала на арената с 1000 набирания, 600 коремни преси и 200 лицеви опори и е заела последното място в племената. Scream

# 502
Днес беше пределно ясно, че Виктория, Цецо или Касим не могат да ръководят. Последния така се паникьосва и пелтечи, че не знам за какво изобщо се ядосваха, че не бил той водещ. Мани е една мишка. Досега само се скатава и плете коалиция. Утре са и нагласили игра за нея, да видим дали ще се отчете. Че то вече 3 седмици ако им вярваме, че са без храна, трябваше да са умрели.

# 503
  • London
Виктория, че не се справи, не се справи. Все пак обаче малко по-рано Мани изяви желание да е капитан и да води племето си, а малко по-късно искаше да е слепец и да не води никого. Можеше да се справи по-добре от Виктория, но по една или друга причина не пожела да го направи.  Тази игра всъщност си беше по силите на сините, но те не успяха да се разпределят правилно и загубиха.
Точно казано!

# 504
  • София
La Catrala, защото Мани не влезе в качеството си на капитан (според мен). Логично беше Фейгин да е на позицията на Виктория или цар/крал на пъзелите Касим.

Изпуснах промото, докато ви чета 🙂

# 505
  • Пловдив
С тази изненада от промото, сега да не се окаже, че Елина е избухнала на арената с 1000 набирания, 600 коремни преси и 200 лицеви опори и е заела последното място в племената. Scream

Накрая да не изляза права като казах, че ще вдяват игли Thinking

# 506
  • London
Тази изненада в промото да не е Елина?!
Макар че сигурно е подвеждащо...
Те очакват, че всички предвидимо очакваме Алекса.....и понеже няма никакъв съспенс малко да замажат промото. 🤣

# 507
От целия епизод видях само как Жени реве.
Алексата влезе ли.

# 508
  • София
Че то вече 3 седмици ако им вярваме, че са без храна, трябваше да са умрели.
Резервите са даже 4 седмици. 20 дни глад. И после плуване, тичане, катерене...
Не мислА. 🙄

# 509
  • London
Знам ,че Гого до сега на много от нас е фаворит,но от показаното до момента той лидерски качества не показва ,и не съм сигурна ,че има .Просто той е такъв тип човек според мен.Дано съм в грешка и за напред в играта да покаже и тази своя страна.
Ами той гласува за себе си за капитан, но уви не го избраха....😅

Общи условия

Активация на акаунт