💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 400
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 555
  • earth
Когато няма последствия, не е ли по-правилно да се заяви: “Аз поемам вината,” вместо: “Аз поемам отговорността.” Без последствия, второто е безсмислено.

# 556
Когато срещу теб седи разярен Цецо и си мята ръцете като вятърни мелници. Може да се чете и като "баща се кара на децата си"

# 557
Сините ги закопа само и единствено Виктория , направо бяха безнадеждни. За пореден път показва, че не става и освен физическа сила друго няма 🙅♀

# 558
  • София
А защо се смята, че Гого трябваше да заеме позиция днес - от човешка гледна точка ли? Sweat Smile В случая те не разискваха морален казус, Гого не е капитан (не поради липса на желание), не носи никаква отговорност за битката, защото нямаше и пост, на който щеше да е по-полезен. Не е нужно да се "бута" между изстрелите на двете враждуващи коалиции. Той гласува с една от коалициите поне веднъж, това е достатъчно показателно, въпреки това стратегически е в най-изгодна позиция, буквално е незаменим за племето, никого не е предал и никого не е засегнал, не се и оплаква от условията последните седмици.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 13:34 от La Vikinga

# 559
  • Другата България
Другото от което останах много приятно изненадана е Чакалов как отвърна и скръцна със зъби на Евгения (перфектната)по време на битката ,която като захапе някой е като питбул .
И веднага ѝ влезе в списъка, не мисли, че това е останало незабелязано. То ще си проличи.
Аз не мисля, че Евгения ще е номинирана. Не знам защо, но не вярвам, още повече, че това с пъзела не е нещо, което да се даде като довод за номинация. Ако някой го направи - има моите адмирации. Виж, ако се издъни и в номинационната битка, вече е друго. Нека, да се покаже и докаже, надали има човек, който да смята, че въпросната няма да е поне във финалната шестица. Та една битка няма да я бутне.
Относно Елица - аз не мога да съм сигурна, че е виждала през или без очилата. Много е лесно да обвиним продукцията и за това, не, че го изключвам. Но аз я слушах - тя имаше много вярна логика и представа откъде накъде се реди пъзел - на първо място, и на второ, търсеше именно части със заоблени краища за външната част. Докато при жълтите цялата работа беше на Евгения, при червените беше 50/50. Там наистина Елица е човека с пъзелите. Тъй че победата е отборна, и заслужена, на червените. И не е само на Генчо, който наистина си свърши работата, но надали друг на мястото на Елица щеше да е толкова бърз.

# 560
Според мен племената са доста непропорционално разпределени. Червеното племе е горе-долу нормално. Жълтите са избрани като супер отбор, а сините са много различни. Дори, когато ги погледнеш са точно като от стария лаф "банда без команда". Сигурно няма двама с еднаква височина в това племе. Докато жълтите имат съвсем друг вид, дори само като се движат заедно. Сините имат един комплексен играч Гого - и това е. Тези, които трябва да олицетворяват силата - Виктория и Цецо, се дънят непрекъснато. Намирам, че Илиян е добър играч, но не е мотивиран да играе за общото благо. Ако играеше целенасочено за себе си съм сигурна, че много повече щеше да побеждава. Фейгин и Мани си приличат - и двете са сърцати, не са лоши играчи, но също са недооценени от високата коалиция. Също при други обстоятелства щяха да се представят по-добре. И накрая Касим - без коментар завършва картинката. Или трябва да се намери някой да ги обедини, или ще кретат така до разформироването си. Погрешно изгониха Велислава, сакън да не се простят с някой от дългучите.

# 561
  • SF
Според мен племената са доста непропорционално разпределени.

Не се е получило случайно.
"Шареното племе" е това.

# 562
  • София
Днешната игра в една дума: скука.
Sleeping

# 563
Сините ги закопа само и единствено Виктория , направо бяха безнадеждни. За пореден път показва, че не става и освен физическа сила друго няма 🙅♀

След Касим определено тя е най-слабото звено в отбора им. Цветан поне има сила и слуша като му кажат къде и какво да прави. Не е вироглав като нея. Ако тя не беше влизала при тях едва ли Илиян щеше да се обърне срещу Цецо, вероятно щяха да играят заедно. Просто Великанът много хлътна по нея и я следва като кученце. Сигурна съм, че Цецо ще си тръгне преди Вики та .... жалко, че не можахме да го видим без нея как щеше да се справи със социалната част от играта.

# 564
Не мисля, че Евгения заслужава да е номинирана. Справи се днес. Не отлично, но беше ок.

# 565
  • Другата България
Забравих да отбележа разочарованието си от Касим - не оправда очакванията ми да се усети и да завърти една коалиция, което всъщност се опита да направи, но отново по неговия си неумел начин. Илиян е абсолютна хиена, манипулатор от класа, това е идеалния участник за “Сървайвър“, там би стигнал много далеч в играта с подходящите хора. Тук с нетърпение очаквам някакъв разпад на Супердупергероите дано, дано Илиян попадне при Евгения. Joy Тогава вече ще ми е интересно да ги гледам и двамата, сега са ясни като бял ден. Та Илиянката така му намаза ските на Касимчо, такава вакса използва, че на малкия ще му държи влага до следващия съвет. На който естествено, отново /вероятно/ ще е номиниран, и /вероятно/ ще си иде у дома. Единственото, което би го спасило е идването на Алекса и победа за отбора, което по принцип не е невъзможно, но за момента не ми се струва вероятно. Там и духът вече отстъпва, няма го това обединение, което беше преди, и това “няма нищо, нали сме заедно“. Цъ, вече се усещат, че в този състав ще са обречени да дъвчат джанки докато не им се залепят стомасите за гръбначния стълб.

# 566
  • София
Елица виждаше. Тръгването ѝ през препятствията противоречи на човешкия инстинкт, когато не виждаш, да вървиш предпазливо, бавно, а може и с ръце напред, които да посрещнат и да те предпазят от нещата, които не виждаш. Когато Димо коментира това, тя вероятно се усети и стана по-предпазлива, но на пъзела съвсем ясно си пролича, че все нещо вижда, това не може да е само на усет. Нечестна игра, по-скоро нечестен играч ⛔

# 567
  • София
Абе хора, Евгения се справи отлично. Ако не бяха преписвали червените, щяха да са с 10-15 Мин назад. И пъзел не се реди лесно отстрани.
П.п. Не харесвам Евгения грам, но се справи отлично, особено при разплитането.

# 568
Според мен синьото въже се е сливало с морето и затова Виктория безброй пъти повтори, че не вижда. Тя си каза: виждам жълтото въже, виждам червеното въже.... Обаче даже не можа да осъзнае проблема от ужаса на развоя в играта и затова не можа да го обясни на отбора си. Аз все пак я харесвам.

# 569
Няма как да твърдя на 100%, че някой е виждал или не. При тази продукция нищо не би ме учудило.
Но...ние едно време като тренирахме сме правили такива тренировки с вързани очи. Те подсилват пространствената ориентация и другите сетива. В някои бойни спортове съм чувала, че също се практикува. Та в този ред на мисли може и в борбата да е тренирано. Аз бих ходила по същия начин. Ако си спомняте и Моруната крачеше така. Предполагам, че пожарникарите също имат по-добро ориентиране когато не виждат. Това разбира се са си мои разсъждения.
За пъзела Merri_Аn го каза отлично. Много добър подход към частите.

Общи условия

Активация на акаунт