Тренировки в домашни условия - 118

• 57 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Днес започнах предпоследната тренировка от коледната трицепс ,обаче много скучно ми дойде и наполовината в прекъснах и правих пилатес с Move with Nikol -много ми хареса ,ще вкарам една две тренировки с нея седмично...

# 496
За пръв път чувам за Joana v, но от това, което видях в нейния фейсбук, тя предлага точно същия продукт като Руми и няма как едната да не е копирала другата, съвпадението е пълно, включително обръщението "Прекрасни", насочено към последователките им, което мисля, че си е запазена марка на Руми. Това обаче ми изяснява защо Руми смени стратегията напоследък, рекламите й станаха супер агресивни, а тя се държи меко казано като палячо и измисля всякакви глупости за привличане на вниманието - явно конкуренцията я притиска да измисля неща, които другите още не са показали, за да бъде предпочитаният избор. Само че точно това мен ме отблъсна и повече няма да й бъда абонат - всяко нещо си има граници, а лиготията при нея вече ми е нетърпима, имам чувството, че ме връща в първи клас.
Довечера ще правя 4 ден от Iron, което ще бъде последната ми тренировка за годината - с предните три се справям без проблем (с далеч по-малки тежести), а да гледам как Каролин изпълнява упражненията и се усмихва през цялото време, направо ме изпълва с респект и възхищение, въобще не се учудвам защо е любим треньор на много от вас.

# 497
Йоана копира не само Румяна, но и Зузка.
Не зная сега как е, надявам се да е взела отношение и да е променила облеклото и визията, с която снима, но преди само по прашки не е качвала видеа. Имаше период, в който всичко, което представяше на публиката, беше доволно вулгарно. Като се сложеше и дъвченето (с примлясване) с дъвка, резултатът беше доста отблъскващ.
Сори, Йоана (в случай, че още четеш тук), не е нещо, което не съм споделяла и директно във фийда ти. Но от тогава не я следя, просто ме отблъсна.

Нюклиър, благодаря! Hug

За вчера отчитам дълга йога с Оля Земкова.
Днес- 12к крачки.
За утре също съм планирала йога, пък да видим.

# 498
  • Бургас/Пз
Направих и последната тернировка за 2022г. Цяло тяло с Каролин https://youtu.be/2kiS1Ph7d1s Пирамида 20-40-60-40-20. Много ми хареса. Накрая 15 минути корем. Изпращам годината доволна от формата, която успях да задържа почти постоянно. Не съм сигурна дали през следващата година искам повече, но се надявам поне да задържа постигнатото Simple Smile
Весело посрещане на новата година, момичета Simple Smile

# 499
  • Бургас/София
И аз приключих с тренировките за тази година. Днес тренирах с Анна от Growingannanas:
- abs+obliques: https://youtu.be/NcyEAx6EvzE това обаче се оказа, че е само странична преса и не особено натоварващо; леко разочароваща тренировка.
- крака и глутеус с тежести, доста разнообразна тренировка : https://youtu.be/c_nA9JfSFzo. Тази определено беше по-добра.
Вчера тествах ден 1 от Ascension на Boho beautiful. Едночасова практика, но с доста лежане, ще я пропусна тази програма.
Следващите два дни ще са почивни от трениране за мен вероятно, та чак на 3-ти.
Весело посрещане на всички!

# 500
Весело посрещане на Новата Година!
99/99 Кънки на лед 99 мин
Рапорт даден! План изпълнен!

PS Аз не бих съдила за цяла програма само по първата тренировка, особено при име като Ascension Wink

# 501
Да изпратите с усмивка и удовлетворение  2022 и да посрещнете с още по-голяма усмивка 2023г 🎊
Не тренирам  от Април, но съм решена да започна съвсем, съвсем скоро. Благодарности на Ани и Агент, защото са ми основните външни мотиватори. Благодарности и на всички останали в темата, чудни сте!
🎊🎊🎊
Да не е съвсем спам. От няколко дни пия спирулина. 60г протеин на 100г. Просто споделям, ако някой се затруднява д си набави дневната доза.

# 502
Весело посрещане на новата година, момичета!

Аз изпращам старата с тренировка на Блендърите, която много ми допадна и мина неусетно:

И йога с Кино, която не беше съвсем моето:

Предизвикателствата ми за идната година са 10000 крачки на ден и никакъв junk food.

Последен ден за размисъл каква силова програма да подхвана от утре. Относно йога - ще направя йогата на Бохо през януари, Ейдриън - февруари и Тим през март.

# 503
G&B Hug
Само здравето да е наред всичко останало ще се нареди, а ние ще даваме акъл и подкрепа на кило Hug

Да си отчета годината и най вече гребането, което пак беше основната ми фитнес дейност!
666 183 метра (666 км)  за последните  6 месеца (гребният сезон започва през м. Май) и 6 111 397 м (6 111 км) за последните 4.5 сезона - от Май 2018 насам. Вече гоня 10 мил. метра, но поне още 2++ години ще си ги гоня.

Плановете за 2023 - Януари ще наблегна на йога, гребане и при добър късмет и здраво планиране - кънки. Февруари/Март/Април искам да направя силов цикъл. 99/99 до РД през Май. Май и Юни ще вкарам повече кардио и ще чистя, за да мога през Юли и Август да ям на корем и да се радвам на лятото. Септември, живот и здраве, ще завъртя нов цикъл. Целта за цялата година е контролирано хранене и най-вече никакво емоционално тъпчене.

PS Знам, че грамотността изисква месеците на български език да се изписват с малка буква Wink

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 17:28 от Agent Provocateur

# 504
  • Бургас/Пз
За много години, момичета! Бъдете здрави и сбъднете целите си!

Много ми харесва разделянето на цикли на Агент и особено момента "да ям на корем и да се радвам на лятото" 😂😘

# 505
Честита Нова година, дами! Здраве и хармония, мир и любов, успехи и благополучие ❤

Приключих 2022 с две от Коледните тренировки на Карълайн. Новата година започвам с около час йога - от това имам нужда днес.
Планове за съществени промени в спортните занимания нямам, освен да бъда постоянна с тренировките по плуване. През декември отидох едва два пъти. Планът за 2023 е два пъти седмично да съм в басейна. Останалото е режимът, с който се чувствам чудесно - 4 силови тренировки седмично, подкрепени от малко кардио и 1-2 йога сесии с кратка до средна продължителност.

# 506
За много години, момичета! Здраве и хармония ви желая ❤️

Изпратих годината с тортата, препоръчана от Агент, която децата оцениха високо:

Започнах годината с 31-дневния календар на Бохо и 5-day challenge на Блендърите.

Спорна и спортна година на всички 🤗

# 507
  • Стара Загора
За много години и от мене.Живи и здрави да са всички и редовни тренировки ви желая.
Годината завърших с 2 тренировки на Каролин.
Едната е 30 мин бърпита.Честно казано е вярвах, че ще мога да я направя .Ама успях.Е не с нейното темпо, но не съм почивала допълнително.Та много съм доволна.Другата тренировка беше за рамо.
Скрит текст:

# 508
За много години момичета! Да ни е спорна, успешна и по-добра от предната!
За декември отчитам много плуване и хайкове и се надявам бързо да се върна в ритъм, че се прибрахме с Ковид.
За боледували те колко време след това се върнахте към тренировките?

# 509
За много години и от мен, момичета Simple Smile бъдете живи и здрави.

Казвам сбогом на 2022 година с доза удовлетворение и радост и с голяма надежда посрещам 2023.
През изминалата година успях да махна 11 кг от общо 30 те. Остават още 19, което звучи далеч по-обнадеждаващо от 30.
Общата ми цел за настоящата година е да се поуча от пътя, който извървях до сега. Започнах да намирам отговорите на въпросите си, защо се получи така и какво всъщност стана с мен по време на бременността и първата година след раждането. Гледам снимки и се чудя това аз ли съм наистина?
Смятам да наблегна повече на връзката с храната и цикъла на хранене и малко да дам назад с тренировките. Към момента ужасно много ми липсва време за сън, време за четене, време което през последните две години влагах само в тренировките, когато детето спеше.
Основната ми цел за тази година е да разкарам тези 20 кг, а краткосрочната е да посрещна 35 тия си рожден ден април месец под 80 кг.

Общи условия

Активация на акаунт