Тренировки в домашни условия - 118

• 57 351
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Привет..... завърших годината точно с последната тренировка от коледната на Карълайн .Нямам конкретни планове за тази година ,мисля да продължа със по -кратките тренировки....и това е ...

# 511
  • Там където
ЧНГ Момичета! Да е здрава, спортна, спорна и без контузии и сътресения Simple Smile
Аз нямам никакви ясни цели за следващата година - все ми се ще да включвам повече пилатес, баре, мобилност и някаква йога между силовите, но да видим. За храната съм много тежък случай, но установих, че при мен работи перфектно нисковъглехидратното хранене (нищо ново под слънцето Simple Smile) и да не вечерям след 6-7 часа. Става нещо като фаст, защото аз до 12 пия само чисто кафе и не закусвам. Винаги съм мразела закуската и се чудя, как може в 7-8-9 сутринта да мухаш  филии и наденици, ама явно хората имат друг метаболизъм. Надявам се тази година да включа и  по един разтоварващ воден ден в седмицата, но да видим...

# 512
  • София
Честита нова година и от мен!! Да сме здрави и да постигаме целите си!
План за цялата година нямам, но се надявам да не губя мотивация и  да тренирам редовно.. Засега продължавам с "645",след това смятам да направя и другите програми на Амойла - 4 weeks of the prep и 6 weeks of the work. Целта ми е да ходя 2 пъти в седмицата във фитнеса на работа,както успявах и преди празниците. Ще добавям когато мога и йога.

# 513
  • Стара Загора
Днес към поредната тренировка на Епик 3 добаих и тази на Хедър, която е нещо като стрече и мобилност.Не беше зле ама нещо не ме грабна.Не можах да си разпусна кокаляците напълно.През всичките почивни дни все пак успях да тренирам всеки ден като някои от дните и по две тренировки.Сега ще почвам пак а правя пак по два дена почивка, защото се понатрупа умора.

# 514
  • Бургас/Пз
Стартирах новата година с две тренировки на Каролин - ден 30 кардио и ден 31 крака. Признавам си 100 бърпита не можах да направя, даже и не се опитах. Направих сто клека със скок, направо ме довършиха. Тренировката за крака е много, много хубава - 3 кръга с по 6 упражнения, много добре разпределени.

# 515
За много години, момичета! Тези дни не успях да тренирам. Имахме гости и се спуках от готвене. Grinning Хубавото е, че не съм прекалявала с храната, но на кантара все още не съм се качвала. Stuck Out Tongue Winking Eye

За новата година си поставям за цел редовни тренировки, дори и по 15-20 минути. Също така няма да се вманиачавам в килограмите, защото разбрах, че няма смисъл да съм максимално слаба. Установих, че когато тялото ми вече се оформя от тренировки, доро и с някое килце отгоре, пак се харесвам. Поставям си за цел и малко да увелича кардиото, защото не правя почти никакво. Grinning Макар че при Каролин има доста интензивни силови тренировки, при които пулсът се качва значително, така че и те са си кардио. Ето тази тренировка с пудовка е точно такава - поддържа се доста висок пулс и часовникът ми отчете 190 калории за 30 минути. Това е последната тренировка за миналата година, която направих преди няколко дни:
Скрит текст:

# 516
  • Някъде по Дунава
Добро утро и честита нова година!
Днес отчитам ден 36 от Епик 1 - гръб и бицепс
 https://youtu.be/496T-KtRAAU . Работен интервал 45 сек и 15 сек почивка. Имаше типичното за Каролин периодично повторение на едно и също упражнение, в случая single row.
Завърших годината и миналата седмица само с една тренировка на Каролин, три дни колоездене и веднъж бяхме с децата на ледена пързалка. Предпочетох да използвам хубавото време и да прекарам известно време навън.
През новата година се оглеждам за нови тренировки. Сидни и Хедър са пуснали програми. Ще довърша Епик 1, но определено не е моето. Нито мога да следвам техниката на Каролин, нито темпото, нито тежестите и имам чувството че не правя нещата с нея както трябва.

# 517
Здравейте! Честита Нова година! Пожелавам да е здрава, щастлива и успешна за всички!

Доволна съм, че през празничните и почивните дни успях да изпълня това, което исках...

Вчера правих ден 41, Епик 3 - глутеуси и корем:
Скрит текст:

3-минутни комплекси с по 30 секунди почивка между тях. Карълайн работи с 25 и 15кг, а аз с 16 и 11кг. Комплексите за корем ми бяха трудни и вмъквах кратки почивки тук-тум. Днес още имам лека мускулна треска на д-то и задните бедра, и съвсем мъничка на корема, което ми се случва рядко.

Днес - горна част, ден 42:
Скрит текст:

Интересна тренировка, в която има "игра" с темпото. Работен интервал 40сек., почивка - 20сек. Здраво се натоварват гърди, рамене, гръб, ръце, а паузите "на върха" на упражнението буквално изцеждат мускулите. Аз работих с 2*7 и 2*4кг.

Връщах се да чета Деа какво е писала за нея ама нищо не е писала. Може и да я е пропуснала. Нали имше проблеми с кръста. Та от сега я мисля тази тренировка. Мога да я пропусна ама ще ме гложди или я почвам пък колкото мога.
Да, тази тренировка е една от 2-те пропуснати от календара. Прочетох, че си я изпълнила - браво!

Guinness, аз също не работя с тежестите на Карълайн, темпото ми през повечето време е като нейното (като изключим ХИИТ тренировките). Епик 1 е хубава програма, но следващите я са все по-добри и по-добри. Аз значително подобрих техниката си след Епик 2 и Епик Хийт, защото там доста добре обяснява почти всички движения. Относно темпото, тя винаги казва да следваме свое такова. Мисля, че ако дадеш шанс на следващите програми ще ти хареса повече. Wink

Поздрави и успешна работна седмица!

# 518
Честита Нова Година, момичета.
Както ме предупредихте, настъпването на празниците ме изкара извън всякакви режими и смятам, че така ще продължи до края на тази седмица, тъй като днес аз имам РД, вдруги ден татко, а в края на седмицата си имаме и една именница. И все пак поне се опитвам да не преяждам и да намалявам порциите.
Освен това за няколко дни бях извън строя заради прищипан нерв на кръста ( имам си дископатия, която се обажда от време на време). Не знам, може би в комбинация с МЦ и тренировката с ластик се докарах до това положение. Та няколко дни бях на хапчета, и още малко ще изчакам и пак ще почвам, като внимавам да не си товаря много кръста.
Виртуално ви черпя с....каквото си представите, че пасва на режима ви и с добро и весело настроение Simple Smile

# 519
Привет днес започнах тренировъчната година с Iron ,първата тренировка -крака ,клековете без тежест на босуто и така ...Бек он Трек ! 😁

# 520
Здравейте. Аз искам да попитам, по кое време тренирате и кога се храните? Аз не обичам да закусвам, а съм чела че тренировка с тежести не е хубаво да се прави на гладно или поне след това да се хапне нещо. Обаче ако закуся нещо, после цял ден не спирам да ям. Съответно ако имам време сутрин по-добре ли е да правя кардио, а когато имам свободно време следобед тогава да правя тренировки с тежести? Просто през повечето време съм сама с децата и по различно време успявам да правя тренировките. Или пък не е проблем да си правя тренировката с тежести сутрин на гладно и чак към обяд да ям нещо

# 521
  • Стара Загора
Звездичка, тренирай тогава когато на тебе ти е удобно. Закони няма. Важното е да има движение. Едни тренират сутрин други вечер. На мене сутрин ми е много трудно. Предпочитам през деня, но когато съм на работа става след като се прибера. Детето в началото се сърдеше като ме види, че тренирам, но с времето посвикна.

# 522
Тренирай и яж когато ти е кеф ,тези правила са ала-бала ...аз например преди тренировка е абсурд да ям...Накрая на дена важи само  движението ,съня и приетите калории ....

# 523
zwezdi4ka14, аз тренирам много рано сутрин - около 5.00часа, 15 минути след ставане и съответно на гладно. Закусвам 15-30 минути след тренировката. Източниците, на които се доверявам и инструкторите, които следвам твърдят, че няма значение дали тренираш на гладно или след хранене, важното е твоят организъм как се чувства и как работи.
Днес правих ден 43, Епик 3 - долна част:
Скрит текст:

Препоръчвам с две ръце тази тренировка за крака, страхотна е! Съставена е от дроп сетове, при които постепенно се намаляват тежестите - първо се работи с 2 дъмбела, после с един и накрая със собствено тегло, или се модифицира натоварването от типа на движението - например 1/2 РДЛ, 1 1/2 РДЛ и накрая РДЛ. Засегнати са всички мускули на бедрата, включително и прасците. Точно такава тренировка срещам за първи път, въпреки че подобен подход е заложен често в програмите на Карълайн, които съм правила. Работих с 2*7кг.
Пожелавам ви хубав ден!

# 524
Благодаря ви, значи ще трениран когато ми е удобно. Просто бях чела, че за силовите тренировки е добре след това да има хранене, за да се възстановят мускулите добре. Ии говоря за хранене 2-3 часа преди тренировка, не непосредствено преди нея

Общи условия

Активация на акаунт