Тренировки в домашни условия - 118

• 57 359
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Да ...на колко години е детето ? Дъщеря ми постигна много добри резултати с Клои като абсолютно начинаеща преди две години...Ако е над 15 за мен е задължително да се включат леки тежести 2-3 кг и ластик,аз бих анализирала и общото движение като цяло.
Продължавам с коледната програма аз +епик ядене ,пиене и лежане както всяка година ❤️
Кантара съм го прибрала и не припарвам до него ,много ми е хубаво по Коледа и Нова година си почивам истински и без угризения никаквииии 🤣
Чакам да падне снега и аз ще хързулна ските след НГ ...
Нямам никакви планове за тренировки освен ,че ще са кратки ....надявам се Каролинчето да изскочи с нова програма..

# 481
  • Там където
Здравейте. С голямата девойка (15г) редовно ви следим и сме фенове на Каролинчето благодарениу на вас.
Имам нужда от помощ за малката девойка. Заради сериозни проблеми в училище тя качи много килограми.  Работим и с психолог. Режима го пооправихме, но липсва спорт. В зала с връстници отказва за да не и се смеят. Та търся клипчета с по-пухкави мадами, начинаещи.  Предложих и Руми или Клое, но били слаби и я депресират. Моля ви помагайте. Благодаря

Момичето е голямо и не би трябвало да се притеснява как изглежда инструкторката от видеото Simple Smile Ето линк с чудесни упражнения и сладки пухкави инструкторки:
https://www.youtube.com/@POPSUGARFitness/videos

Нека погледне и тези - много са забавни:

https://www.youtube.com/@BurpeeGirlLiss/videos

# 482
Спринки, благородно ти завиждам за снега! Hug

Измислихте ли тренировъчните програми и фитнес цели за идната година?

Горе- долу. Имам някаква визия, трябва да я доизбистря тези дни.
Едно е ясно- йогата плътно ще присъства, ежедневните ми разходки също. И някъде между тях трябва да намеря как да вкарам и нещо по- силово.

Аз от близо две седмици съм на легло, някаква брутална УНГ инфекция ме повали за часове и все още не мога да се възстановя. Но последните дни вече виждам някаква светлина в тунела (след тази на прегазилия ме влак) и обмислям дали след малко да не опъна мата за някоя лека и кратка йога практика.

# 483
  • Бургас/София
Аз си продължавам както до сега - 2 пъти седмично групови тренировки (fat burning yoga), 2-3 дни по програма със Сидни (свърших Arise II и ще започвам Move) и останалите 2-3 дни тренировки по желание и според настроението - barre/sculpt с Coach Kel, Boho-вците, Growingannanas, Kylie Daniels. По някое време се надявам да се пови програмата на Отъм и да се прехвърля от Сидни към нея.
Мисля да пробвам и групови тренировки с Реформър и другите Пилатес уреди през януари. Струва ми се, че са удачен вариант за поддържане на гъвкавостта (което при домашните тренировки малко ми липсва).

# 484
Здравейте! Честита Коледа! Бъдете здрави!

Аз спазих обещанието към себе си и тренирах (тренирам) по план, крачките ми също са около 10 000. Храненето е задоволително.
До края на Епик 3 ми остават още 12 тренировки, като имам 2 пропуснати - ХИИТ.

През новата година ще продължа с Карълайн, като следващата програма ще бъде Епик Ендгейм...програмите изпълнявам по реда, в който са публикувани (смятам, че има планирана и обмислена връзка между тях). Надявам се да успея да поддържам и дори да увелича крачките - много добре се чувствам при повече ходене. Искам да добавя стречинг и мобилност.

Хубав ден и весело посрещане на 2023-та!

# 485
  • София
Честито Рождество! Здрави и щастливи бъдете и все така упорити в спорта и не само.

Онзи ден с ужас се меря с един метър вкъщи и явно ботът в главата ми изпрати нужните сигнали и ми звъннаха от Пулс фитнес, че до края на януари имам безплатно посещение за двама.. Щерчето се нави, че те нали са без Мултиспорт те, да видим кога ще го посетим.

Откъм трениране нищо интересно. Яд ме е, че няма сняг.
Като се сетя как преди три седмици мъжото викаше как може да направим едни ски между Коледа и НГ..., чудни ски направихме, няма що, такова снеголипсване не помня. И в Копаоник дето винаги е задръстен със сняг е много зле.

Sprinkles, не видях къде на ски, но да покараш и за нас. И благодаря за интересния документ, заинтригува ме, да се надяваме да намеря време и да свърша нещо полезно от съветите.

Agent, жестока торта, браво на теб!

Весело посрещане на новата година, спокойни работни дни за работещите!

# 486
  • Стара Загора
Здравейте! Весела Коледа и от мене.
Както си обещах тренирам сега всеки ден. Във вторник правихме едно преходче с ММ(имахме баба на разположение за дреб) от град Шипка до върха и обратно.Носехме си примуса и горе си направихме по един горещ шоколад и кафенце. Раздуха се ужасно и едни тъмни облаци. Точно навреме тръгнахме на обратно.Мислех да тренирам вечерта, но се отказах. Та вчера на правих двете тренировки. Днес и утре съм в отпуска и дребен на градина. Реших да тренирам сутринта. Мъка... мъка. Много ми е трудно тренирането сутрин. Направих и един 20 минутен стречинг на Каролин и ся се олежавам.Дано да успея да тренирам и по новогпдишните празници. Гледам следващата тренировка с плитки ми се пада точно на Нова година. 30 минути бърпита. Връщах се да чета Деа какво е писала за нея ама нищо не е писала. Може и да я е пропуснала. Нали имше проблеми с кръста. Та от сега я мисля тази тренировка. Мога да я пропусна ама ще ме гложди или я почвам пък колкото мога.

# 487
Възхищавам се на ентусиазма на някои потребителки, на тежестите, упорството... Но за да се поддържа пламъка години наред е нужна дългосрочна стратегия.
Все повече се говори за "инцидентни тренировки" - 5-10 мин.  наколко пъти дневно, в зависимост от времето, настроението и вкуса. Всякакъв тип. Поддържа много добре метаболизма.
Това правя от 2019. Супер е. Винаги си активен, без принуда и досада. Simple Smile

# 488
Страхотни сте момичета, Весели празнични дни и от мен!

Аз продължавам с Каролин и нейните програми. Повторих Iron и Fuel в момента завършвам последната седмица на HEAT. За следващата седмица планирам сериите с пудовка и може би отново Iron но ще си помисля още малко...

# 489
Весела коледа на всички. Покрай малкия и аз съм на нещо като инцидентни тренировки. Според мен, за да има някакъв ефект, е добре да са поне 20-25 минути на ден, основно с тежести (не задължително големи), 5-6 пъти седмично.  Аз работя с три броя пудовки(6-8-10) и два чифта тежести (3 и 5 кг). Обикновено импровизирам в движение, като избирам предварително само интервалите за таймера. Съчетано с около 45-60 минути ходене на ден, е достатъчно за поддържане. Има положителен ефект върху щитовидната, при по-умерено натоварване работи по-добре. От друга страна при тренировки под 20 минути, не успявам да вдигна сърдечния ритъм, а мисля, че това е важно за поддържане на сърдечния мускул в добра кондиция.
П.п. с пълни участнички е програмата youv2 на beachbody.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 20:27 от zvezdi4ka14

# 490
  • Бургас/Пз
Приключих коледните празници - 5 почивни дни без + в кг-те, което не ми се е случвало друга година. Доволна съм.
Целта за следващата година е да продължавам да тренирам като през тази и да задържа формата, която имам. Лятото по-изчистена, зимата може и някой друг +. Засега Каролин ми е абсолютен фаворит и ако трябва да тренирам само по старите й програми бих въртяла целогодишно Епик 3, Ендгейм, Фюел и Айрън. Абсолютно всичко, което искам, те ми го дават. Лятото може и 3 месеца фитнес да включа. Надявам се, че и с храненето ще се справям по подобен начин, както с тренировките. Иска ми се за известно време да спра брашното и захарта, но признавам си, на работа ми е много, много трудно да ги спра изцяло.

Р. Р Сега си проверих статистиката в Полара - ще завърша годината със 178 силови тренировки, което е средно около 15 трунировки на месец. Имам месеци с 19 и такива с 12. Бях си поставила за цел да са 16 месечно, на малко не ми достига. Оставям го за цел за 2023г Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 22:17 от ani_d

# 491
  • FRANCE
Здравейте, много благодаря за всички съвети. Малката девойка е само на 12. Ходеше 5 години на модерен джаз, но  много спорт (като   и прави тъпи забележки  на тема килограми и тя категорично отказва да ходи. Има поне едно 10-15 кг да сваля. Но да речем 10 няма да е зле, тя и расте. Мисля , че с тайното ядене го преодоляхме. Сега пробвам здравословно хранене и ми се иска повече спорт (като малка беше пружинка).

# 492
Има ли сред вас трениращи с Joana v?
Има студио с абонамент и се чудя дали тренировките ѝ са добри.

# 493
  • here, there, everywhere
Йоана преди пишеше в темата. Ако не се лъжа та има безплатна проба за 1 седмица в студиото. Пробвай и ще знаеш дали е твоето.

Тили🥰, бързо да се възстановиш.

# 494
  • Там където

Аз съм правила някаква нейна безплатна 2 седмична програма  и някои предизвикателства. Следя я и във фейсбук, но не съм правила пълна програма. В момента от ю тюб канала и правя едно предизвикателство - крака на балерина, Tук може да видиш някои нейни видеа.
https://www.youtube.com/@JoanaV/videos
Честно казано на мен тя повече ми допада като стил на трениране от Руми и може би в бъдеще мога да пробвам някоя нейна програма

Общи условия

Активация на акаунт