Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 839
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
Светослава, аз мечтая за такива резултати от ОГТТ. Прекрасни са ти резултатите. Момичетата са ти дали вече напътствия. Пожелавам ти скорошен успех! 🍀🍀🍀
/моят инсулин на 1ви час е 10 пъти по-висок от първоначалния/

хах и аз така Кактус

Ето ги моите, както се вижда хомата е перфекшън, това щото нисковъглехидратно ям, особено вечер, ма то като си има ИР, ще си личи на първи/втори час, аз и захар дигам:  

# 646
Момичета, въпросът ми е към тези от вас, които пият хапчета за щитовидната жлеза. Аз имам "незначително хашимото" както ми казаха, за което дори не биха ми предписвали нищо, ако не съм искала да забременявам. Бях на еутирокс 25 мг и се чувствах супер, до преди 2-3 седмици, когато свърши и не можах да го намеря никъде. Купих си 50 и си го деля. В този период някъде ми дойде малко в повече стреса. Последните дни чувствам стягане в областта на шията. Имате ли представа от какво може да се провокира? Най-вече вечер го усещам.

# 647
Одри, и твоите са супер. Много добре ти пада инсулинът на втори час, браво за диетата. Може ли линк, ако я има онлайн?

# 648
Момичета резултатите ми са готови. Фт4 ме притеснява че е високо макар, че е в граници... Какъв магнезий препоръчвате, спрей или хапчета?

# 649
Минзухар.12, а защо витамин Д ти е толкова нисък, не беше ли писала, че приемаш конски дози или бъркам ника?

# 650
Бях направила пауза, сега пак ще го започвам.. Някой нещо да каже за щитовидната жлеза
Минзухар.12, а защо витамин Д ти е толкова нисък, не беше ли писала, че приемаш конски дози или бъркам ника?

# 651
Според мен всичко е наред. Би могло ТСХ да е една идея по-ниско. Т3 и Т4 са добре.
П. С. Обърни внимание на витамин Д. Явно това, което си приемала до момента не е било добре като доза. Аз също съм така, опитах с Вигантол, пиех по 20 капки всеки ден, спрея после и след три месеца беше паднал още. Сега съм с ударна доза от 8000 единици на таблетки, пък да видим.
Бях направила пауза, сега пак ще го започвам.. Някой нещо да каже за щитовидната жлеза

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 19:50 от Yvka

# 652
Здравейте, момичета, аз съм писала в темата и преди и сега с радост се връщам пак в нея. Не знам дали някой ме помни, за това ще се представя накратко. На 29 години съм, имам дъщеря на 5 години, след нея имам една извънматочна бременност с отстраняване на лява тръба и един мисед. 9 месеца след него забременях със сина ми, който е на година и половина почти. Започваме опити за трето и колкото се притеснявам, толкова и се вълнувам, заради кърменето цикълът ми още не се е регулирал, мъжа ми е месец в България, месец в чужбина и с тази една тръба нямам надежда, че ще стане скоро, но се надявам да успеем без да преживяваме повече загуби. Успех на всички в опитите и пожелавам скорошно гушкане на пухкави бебоци 💙♥️

# 653
Благодаря Ивка, замислям се за рибено масло уж с него се запълва дефицита... Имам чувството, че тоя витамин най-трудно се усвоява... 😑

# 654
Да, същата комбинация правя и аз. Мисля януари да проверя дали има резултат..

# 655
Момичета, въпросът ми е към тези от вас, които пият хапчета за щитовидната жлеза. Аз имам "незначително хашимото" както ми казаха, за което дори не биха ми предписвали нищо, ако не съм искала да забременявам. Бях на еутирокс 25 мг и се чувствах супер, до преди 2-3 седмици, когато свърши и не можах да го намеря никъде. Купих си 50 и си го деля. В този период някъде ми дойде малко в повече стреса. Последните дни чувствам стягане в областта на шията. Имате ли представа от какво може да се провокира? Най-вече вечер го усещам.

Не вярвам да е от деленето на хапчето. Аз винаги си ги деля. Взимате ли препарати (витамини или добавки) които съдържат йод? Аз така предозирах. От тогава купувам само фолиева киселина или други смесени витамини без йод.

# 656
Chef-mama, помня те от друга тема, за извънматочната бременност, когато си бях направила профил тук и бях страшно паникьосана, помня, че тогава много успокояващо ми бяхте подействали ти и останалите момичета в темата, за което ти благодаря Simple Smile Успех от мен и дано скоро се разпишеш с хубави новини ^_^

# 657
  • София
аз пия половинка Еутирокс от 25 и си го деля, нямам проблеми.

Явно при мен яйчникът без тръба е по-активен.... 16мм фоликул в дясно.... макар историята да знае случай на забременяване от яйчника без тръба не ми се иска да се навивам, че може да стане, за да не изпитвам по-голямо разочарование после.... Планът - контакти през ден от утре, ако ми дойде преглед на 2-3 ден и лека стимулация на яйчниците, за да направят фоликули и в двата яйчника. Според вас проблем ли е ако имаме три поредни дни опити? Детето го пращаме днес на бабаиндом и можем да сме активни днес и утре вечер и в неделя сутрин Grinning

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 11:14 от shantall

# 658
Одри, скача ти и глюкозата, да. Сега пиеш ли метформин? Моята захар грубо като стойности беше: 4.5; 5.5; 3.9, а инсулинът 6; 87; 21. Проблем беше скачането на инсулина на първия час - при мен над 10 пъти.. В много случаи ИР се оказва препъникамъка, но с правилно хранене, спорт и добавки всичко става Simple Smile Само хората с проблемна ЩЖ трябва да внимават с ограничаането на въглехидратите - в това се убедих и аз самата от личен опит..

Минзухар.12, моите последни стойности на фт3 и фт4 от септември месец са подобни на твоите. Скоро трябва да ги проверявам. Отпадналост, умора, чувство за студ, косопад, нередовен цикъл - може да се дължи на ниско фт3.

Chef-mama, добре завърнала се. Пожелавам скорошен успех!

shantall, според мен лично няма проблем 3 поредни дни да са опитите. Пожелавам ти да не ти дойде заради хубава новина!

П.С. Преферт гела го има вече наличен и в ремедиум за 39 лв

Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 659
Jupiter seaБлагодаря ти мила. 💓 Изморена се чувствам и отпаднала, цикъла ми е редовен само последния месец ми закъсня заради липса на О ще видим този как ще бъде. 😊

Общи условия

Активация на акаунт