Специалисти по аутизъм в България

• 43 278
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Браво за темата.Намирам я за много полезна.Някой от вас мили родители ходил ли е при д-р Арнаудова за консултация.Тя е един от водещите специалисти по нетрадиционна медицина за лечение на ДЦП.Чувала съм за чудесата който прави с тези деца.Каза ми едно майче на дете с ДЦП че и много аутисти ходели при нея-разбира се пратих майка ми която преди години е работила с нея и я познава да провери.В момента е била болна но д-р Ж.Бонев  с когото работи д-р Арнаудова на въпроса на майка ми за аутизма е отговорил "Разбира се,че лекуваме аутизъм".  newsm78
та питането ми е някой от вас дами и господа има ли информация по въпроса.Това което пише на тяхната брошура е че лекуват сума ти заболявания основно с меки лазери .Никъде в брошурата не споменават аутизма но д-р Арнаудова преди няколко години живя в Тибет не помня подробности но със сигурност беше там за обучение по китайска медицина и ако не се лъжа Thinking за 2 години.
Кабинета на д-р Арнаудова се намира в София на ул.Балкан№2
И още едно питане имам някой давал ли е на детенце добавката Нао Син Шу предполагам,че д-р Арнаудова с такива добавки  лекува newsm78 аутизма

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 09:50 от katina1972

# 31
  • София
Искам да благодаря на еднин прекрасен СПЕЦИАЛИСТ логопед на име Валя Кисьова предполагам,че не чете тук,но силно се надявам моите благодарности да и бъдат предадени чрез нейна колежка,която чете във форума.Благодаря ти Валя,че когато преди 9 месеца след като двама логопеди и един психолог ме отчаяха,че с детето ми не може да се работи ти не се отказа и успя да го накараш да те забележи ти го накара да каже първата си думичка помня я ПУК и след това още думи и още думи-научи ме да си играя с него и по този начин да ме види и ми обърне внимание.Когато те гледах и копирах начина ти на работа моето дете ме забеляза и мен.Сега това ми е толкова полезно в нашите малки но все по чести опити за диалог.Пожелавам ти всичко това което не се купува с пари и парите за останалото.Специални благодарности и на Оля Георгиева която поради претоварена програма не успя да работи с моето дете и по този начин ме свърза и препоръча работа с Валя Кисьова.Бъдете живи и здрави.Пожелавам на всички нас да имаме повече поводи за благодарност.

# 32
Аз искам да благодаря на логопед Райна Качорина от Пловдив. Тя също обожава да работи с децата, предразполага ги, справя се много добре. При нея Гери се отпуска и работи, показва какво може. Включва им различни игри и занимания.
Благодаря й   bouquet Нека има повече такива хора - специалисти, от които имат нужда нашите деца, а не такива, които гледат на гърба на чуждото нещастие, да трупат пари.

# 33
  • Пловдив
Любознателна, само искам да попитам, при този тест, как се броят точките?  newsm78Ако отговора е положителен не се прибавя точка, а ако е отрицателен, са брои за точка, така ли? Колкото и да си мислех, че съм учила руски в добрите стари времена, май съм го позабравила, ще трябва да изровя някой виртуален руско - български речник atwork

# 34
  • густо майна Филибето
Точките са написани пред всеки възможен отговор, може би се заблуждаваш, че това е номерация.

# 35
Здравейте,
преди 2 месеца закупих една кутия с 30 ампули Ризатарун (Risatarun) от Германия за лечението на сина ми, но се оказа, че в неговия случай не е подходящото лечение.
Ако някой проявява интерес, бих могъл да продам лекарството, т.к. няма начин да се набави в България.

тел:
0899546786
054884396

Поздрави.

# 36
  • Анкх-Морпорк
Браво за темата.Намирам я за много полезна.Някой от вас мили родители ходил ли е при д-р Арнаудова за консултация.Тя е един от водещите специалисти по нетрадиционна медицина за лечение на ДЦП.Чувала съм за чудесата който прави с тези деца.Каза ми едно майче на дете с ДЦП че и много аутисти ходели при нея-разбира се пратих майка ми която преди години е работила с нея и я познава да провери.В момента е била болна но д-р Ж.Бонев  с когото работи д-р Арнаудова на въпроса на майка ми за аутизма е отговорил "Разбира се,че лекуваме аутизъм".  newsm78
та питането ми е някой от вас дами и господа има ли информация по въпроса.Това което пише на тяхната брошура е че лекуват сума ти заболявания основно с меки лазери .Никъде в брошурата не споменават аутизма но д-р Арнаудова преди няколко години живя в Тибет не помня подробности но със сигурност беше там за обучение по китайска медицина и ако не се лъжа Thinking за 2 години.
Кабинета на д-р Арнаудова се намира в София на ул.Балкан№2
И още едно питане имам някой давал ли е на детенце добавката Нао Син Шу предполагам,че д-р Арнаудова с такива добавки  лекува newsm78 аутизма
Не сме ходили, но моя състудентка работеше при нея. И за чудеса не съм чула. По-скоро се товареше от това, че не може да се излекуват дечицата.

# 37
Здравейте на всички, аз съм студент на Софийския университет, специалност Социална педагогика. Доц Нели Василева е много добър специалист. Също Мария Баева -тя е специалист в интегрирането. Може би ще Ви е трудно да се доберете до тях, имат доста работа, фърчат непрекъснато. Аз чета материали от света - Американската асоциация, също и публикациите на двете. Човек, който е във врезка с дете или възрастен от спектъра на аутизма трябва да се образова по темата. Образованият човек може по-лесно да се справи и да третира индивидуалния случай на аутизъм.

# 38
  • густо майна Филибето
Здравей, mkarneva, чудесно е , че се включват не само родители със съвети  иинформация. Всъщност актуалната тема вече е тази  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225036.0 Ще очакваме да се включиш отново!

Общи условия

Активация на акаунт