Пъзели 47

• 24 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София, България
Здравейте, как мога да се запиша за пътуващ пъзел?

В момента, никак. Пътуващите пъзели са за редовно списващи в темата.

# 571
  • Варна
Аз ще си спестя истинското мнение за пътуващите пъзели, само ще кажа, че според мен май не правят добра услуга на темата.

# 572
Atanasb, пътуващите пъзели са за участниците в темата. Заповядай да се включиш, може да покажеш какво редиш, да участваш в дискусията.

мимок, златно дете имаш, напълни ми душата Heart Eyes

Аз успях да завърша пътуващия Гибсън. Едно "ушенце" обаче е успяло да се откъсне Confused Ще се пробвам някак да го реставрирам по метода на Тони с клечка за зъби, но не съм убедена, че ще се получи, майстор е нейният мъж Smile Че все пак има още хора след мен да го редят. И после го пращам към Пловдив.

# 573
И аз наредих Кралицата. Благодаря на Г-жа Шантал, че ми даде да го наредя Hug
Така леко и приятно вървеше, че не си легнах, докато не го наредих Grinning

# 574
  • София
Atanasb, пътуващите пъзели са за участниците в темата. Заповядай да се включиш, може да покажеш какво редиш, да участваш в дискусията.

мимок, златно дете имаш, напълни ми душата Heart Eyes

Аз успях да завърша пътуващия Гибсън. Едно "ушенце" обаче е успяло да се откъсне Confused Ще се пробвам някак да го реставрирам по метода на Тони с клечка за зъби, но не съм убедена, че ще се получи, майстор е нейният мъж Smile Че все пак има още хора след мен да го редят. И после го пращам към Пловдив.
Ако се озориш твърде, в краен случай го дай насам (няма да го редя, ММ само да се пробва с поправката) и аз ще го пусна накъдето трябва Wink

# 575
В скрит текст слагам графика за Щатските национали на английски.
Скрит текст:
Friday, October 21

4:00 p.m. Check-in, vendors open, and convention passholder activities begin, including: 18,000 piece Ravensburger puzzle assembly, swap, puzzle sprint competition, and casual/practice puzzling space open.

6:00 p.m. Puzzle Party cash bar opens

7:00 p.m. Dinner for convention passholders begins including: Taco bar & appetizers

8:00 p.m. Opening ceremonies & custom Speed Run puzzle debut

Saturday, October 22

7:30 a.m. Breakfast for convention passholders

8:00 a.m. Breakfast with a World Champion for convention passholders – Virtual Q&A with World Champion puzzler Alejandro Clemente Leon!

9:30 a.m. Check-in opens for team contest

10:00 a.m. Teams of 4 marathon (2 x 1000 piece puzzles, 1 x 1500 piece puzzle)

2:00 p.m. – Be the Match/National Marrow Donor Program donor drive begins

4:30 p.m. – Q&A Panel with Ravensburger – President, Product Manager, Karen Puzzles, and Puzzle Artists, followed by an artist puzzle signing

8:00 p.m. – CreArt & Cocktails with Ravensburger

9:30 p.m. – Wicker Kittens documentary screening

Sunday, October 23

8:00 a.m. Stretch and Strengthen session

8:30 a.m. Check-in for Pairs contest

9:00 a.m. Pairs competition (500 piece puzzle)

12:30 p.m. Check-in for the Individual contest (500 piece puzzle)

1:00 p.m. Individual contest begins

3:30 p.m. Awards ceremony and goodbye
Ако съм конвертирала правилно излиза, че сме с 10 часа напред от тях. Това ще рече:
Събота
Маратон отбори 4 човека (2 x 1000 piece puzzles, 1 x 1500 piece puzzle) - 20 часа наше време

Неделя
Двойки 500 части - 19 часа наше време
Индивидуални 500 части - 22:30 наше време

Ако съм объркала може да се сърдите само на мен Satisfied
Има и разни други събития, но не знам дали ще ги предават наживо, аз затова постнах и графика.
Иначе на място всички заедно ще редят 18-хилядник на Равенсбургер Grinning
Ще има въпроси и отговори с шампиона от световното - Алехандро.

# 576
Бухтичка, благодаря за информацията! Simple Smile
Споделям още една идея за поправка на скъсано парченце Simple Smile
Скрит текст:
Sign ExclamationВнимание!
AmbulanceНе е предназначено за пъзелманиаци и пъзелхолици със слаби нерви!
Sign UnderageЗабранено за пиромани и непълнолетни!
Hands PunchНе опитвайте това върху чужди пъзели!
Скрит текст:

# 577
Оо, това ми се вижда доста по-лесно, но и доста по-рисково, много неща могат да се объркат Satisfied

Но за съжаление мястото, на което е скъсано е мнооого тънко и не виждам как ще се захване с тиксо изобщо. Ще видя, ще го разгледам и ще пробвам по някакъв начин.

# 578
Еве, от къде го купи пъзела с дзен дървото? От доста време го търся, но навсякъде е изчерпан, а с чужбинските сайтове не съм в час. А искам да си го сложа в рамка, въпреки че сигурно ще ме измъчи. Grinning
Ако някъде го видите- свиркайте/ пишете!
Тъй, да доложа сега! Пътуващите моливи са при мен, ама почти нямам време да редя, но ще гледам до понеделник-вторник да ги наредя и да ги пращам на следващия в списъка, мисля че е anita7. Нека да ми пише дали има готовност за тогава да й го изпратя, че после ще пътувам и няма да имам възможност.
Също emjay (или някой друг беше-нещо се обърках вече Rolling EyesRolling EyesFlushed )дали ще има възможност да вземе цветните отражения, че ми е неудобно да ги държа вече в мен.
Възхищавам ви се на красотите, които редите и показвате.! Аз за сега се въздържам от покупки, но на следващата заплата може да си взема нещо за душата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
Бухтичка, лесно е, но според мен е грозно. Все пак го пуснах ако на някой му се стори удачно.
Тони, чудех се за фиксирането с клечица - дали парченцето не се повдига и при нареден пъзел да стои неравно ?!
иванита, имам някакъв спомен, че emjay каза, че ти е писала. Провери в "Лични съобщения".

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 15:40 от Neita

# 580
  • София
иванита никакъв спомен нямам или е от озон или от Комсед, но много време го бях дебнала за да го взема.

# 581
  • Варна
Уф, много ме е яд. Сигурно аз съм откъснала ушенцето, когато развалях пъзела. А толкова много внимавах...Disappointed Relieved

# 582
  • София, България
Абе хора, този пъзел е толкова зле, вие сега за едно малко ухо се тюхкате, просто ще се радвам ако успее някак да оцелее до последния човек, който прояви желание да го реди, тъй като картинката е супер.

# 583
Аз пък нещо зациклих на един Corner Pieces. Толкова добре вървеше реденето преди да го отворя. Много красив, но сядам да редя и след 3 часа съм наредила 20-30 парченца, затова и явно толкова го мотая във времето. НО пък  днес свърших нещо полезно, тъй като в нас вече беше като поле с препятствия от пъзели навсякъде, та изчистих над гардероба и ги наредих отгоре. Е, не се събраха всичките, но поне се освободи доста място по земята.

# 584

Красив и не съвсем лесен:)

Общи условия

Активация на акаунт