Пъзели 47

• 24 993
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Успях, голяма трудност беше но го преборих.

Леле, изглежда толкова лесен. Направо ме притесни. Аз още се боря с градината, в началото ми изглеждаше много труден, но започна да потръгва. Надявам се днес-утре да го приключа.

# 556
  • София
Гордо крачеше с познатата ни шапка Simple Smile аз чинно бях спряла на пешеходната пътека и си зяпам докато чакам.
Приключих с пъзела, чисто напасване е карах го на нюанси.

Ще го добавя при пътуващите Simple Smile надписване на парчета и кутията.

# 557
Мона Лиза, с кое започна, че те затрудни толкова?

Аз започнах с пода, после пясъчника - зелените чушки - голямата котка - синия фон - жълтия фон и накрая небето горе.

# 558
  • София, България
Може би защото бях много заета и започнах супер хаотично - рамка, после огньовете наредих, после реших да извадя всичко зелено, голяма грешка, там се забатачих яко. Редих чушки, мъчих, струвах, после подхванах пясъка, после не знам пак нещо бучках навсякъде, после голямата котка, светлото, после пода, тъмното и оранжевото. Общо взето три дни стоях на зеленото Joy

# 559
  • София
Еве, изобщо не съм те видяла, трябваше да свирнеш.  Гордо, гордо - колко гордо  да съм крачела, с ученическа чанта, и плик май мъкнех някакъв, на Била (няма да падам по-долу от Каракачанов, я Joy)
Благодаря за пътуващото дърво. Много ми харесва, но събирам смелост да се запиша, едва ли ще наредя повече от двата надписа.
Котката, която е взела здравето на Мона Лиза, определено ще  пробвам, такова точно художествено изобразяване на душевното ми състояние не мога да пропусна Joy

# 560
  • София
Здравейте на всички ,
Искам да ви кажа, че днес съм супер щастлива.
И то благодарение на Зори.
Както не въднъж съм писала, търся един пъзел с Рилски манастир. Днес получавам съобщение от Зори,че го е намерила в OLX и ми праща линк с обявата. Аз нямам регистрация и давам задача на синът ми да ми го поръча.
Става следобяд и питам синът ми дали се е свързал с човека да ми прати пъзела, а той ми обяснява, че няма време , утре ще види дали ще може и т.н. Веднага отнеса скандал, че утре няма да го има и трябва сама да се оправям.
Прибирам се преди малко и гледам ПЪЗЕЛА ме чака с още един на пианото. Той се е бъзикал с мене и го е взел, за да ме изненада.
Е трябваше да ме видите как прегръщам пъзела и детето ми. Усмивката ми е до ушите.
Пак Благодаря на Зори и на всички вас от групата.
Чувствам Ви , че сме едно голямо семейство! HugNature Sun With Face

# 561
  • Варна
Мда, толкова държа на обещанията си...Laughing
Че даже и пред Бухтичка се зарекох, да не се записвам за пътуващ пъзел, докато не дойде във Варна и не съм сигурна, че ще имам време да го наредя. Но това дърво, толкова ми хареса, че забравих за обещанието си.
Един от първите пъзели, които си купих и редих с голямо удоволствие е Стронциево дърво. Предполагам, че и това Дзен дърво ще ми достави същото удоволствие.
Мимок, наистина много приятна изненада. Браво на сина ти!

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 20:25 от FloridaM

# 562
  • София
Записвайте се Simple Smile дори покрай слънчогледите на Чери Пази съм го разделила на две половини и рамка Simple Smile не е толкова труден вчера го почнах днес го свърших хем съм обикаляла половината ден.
Тони държа да те похваля пак за целувките, децата казаха супер са и защо ти ги е подарила тази жена Simple Smile

# 563
  • Срещу планината:)
Баба Бети е готова, много приятен за редене 🤗

Направо съм готова да изгледам The Crown.

# 564
И аз приключих с градините. Днес се видях със Сали и взех скритите форми.

# 565
  • София, България
Аз започнах един малък пъзел, който май ще се окаже не много лесен. Рамката е просто ужасна, така и не можах да я наредя цялата, защото доста парчета влизат на няколко места, а думите се повтарят. Бях го отваряла веднъж в Павел баня, но като се запънах на рамката и го оставих за по-спокойни времена. Ето този е:

https://www.ozone.bg/product/kragal-pazel-gibsons-ot-500-chasti-world-food/

# 566
Действай отвътре навън:)

# 567
Falcon 1000 The country diary of an Edwardian Lady

Фалкон си остават една от най-любимите ми марки, на пипане , на дебелина, как си пасват частите, беше си удоволствие и за сетивата.

# 568
  • София
Действай отвътре навън:)
И аз в редките случаи когато не мога да наредя рамката, започвам да си избирам някакви части от вътрешността - примерно бих започнала с пицата, сушито, после нещо друго разпознаваемо. Малко повече ровене ще е, че са малки отделните ястия, но все ще стане накрая пъзел!
mimok, чуден сладкиш ти е детето, сигурно ще стане същият хуморист като моя мъж (дето ми беше забранил сайта на Озон) Grinning

Еве,
Скрит текст:
кажи на децата, че все пак имаше рожден ден наскоро Wink Освен това бяха към 70-80 броя и сме ги яли, ние, вие и 3 съседски семейства от квартала (раздадох останалите вчера) Grinning

# 569
Здравейте, как мога да се запиша за пътуващ пъзел?

Общи условия

Активация на акаунт