Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №6

• 69 240
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кога ще излезе пустото класиране за след 7-ми клас? Мерси

Готово е.

# 691
Ами сега ?!? Детето е прието природни науки -биология и химия, дали да запише или да се пробва за по горно желание Хардуерни и софтуерни науки.
Той не знае кое да избере, и двете му допадат .
Моля за съвета Ви.
Благодаря!

# 692
Ние пуснахме за второ класиране

# 693
Здравейте, бихте ли ми препоръчали в София книжарница с богат избор на учебници? Трябват ми два учебника по български език за 4 и 7 клас за обучението, организирано в чужбина. Учебниците са на Клет и видях, че ги има в сайта на Сиела. Не мога да поръчам онлайн, а в София ще бъдем точно шест дни, така че ще трябва да действам бързо. Най-вероятно ми трябва добре заредена с учебници книжарница на Сиела.

Мерси предварително за отговорите.

# 694
  • Майничка
Учебниците за 4 и 7 клас се раздават безплатно, така че едва ли в книжарниците ще имат наличност. Няма ли кой да   ги поръча с доставка до удобен офис на превозвач и с наложен платеж седмицата преди да пристигнете и да си ги вземете и платите намясто?

# 695
  • София
Може би е добре да се свържете с издателството и да питате кои книжарници са добре заредени с техни продукти.
https://klett.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8-page20.html

# 696
Най-добре да звъннеш предварително в самата книжарница и да питаш за наличност. Имат на няколко места в София, в сайта им имат телефони на всяка от тях.

Ако няма в Сиела, може да се обадиш в книжната борса на гара Искър, но там работят само до 17 ч., така че също е хубаво първо да се пита дали имат наличност. Като цяло там има много книги, учебници, издателства на едно място.

# 697
  • София
На "Ботев" и "Сливница", посока "Пиротска" отдясно има борса за стари и нови учебници, мисля, че е добре заредена.

# 698
Благодаря ви, ще изпробвам различните предложения.

# 699
Nedinka,
Има една книжарница, която е специално за учебници и помагала на всички издателства. Намира се в подлеза на НДК до фонтана с големите топки.
Ето линк към адреса:
https://maps.app.goo.gl/XVTzeg6a2r8Uzfhc9

Обади се по телефона все пак, за да ти потвърдят наличностите на това, което те интересува.

Друг вариант е да поръчаш в ozone.bg  с доставка до магазин. Така може да отидеш да си вземеш на място всичко, което ти трябва. Като цяло доставките им са бързи и по време на поръчката ще ти изпише кога ще доставят.

В големите книжарници като Сиела, Букпойнт, Ориндж - няма наличности на всички учебници и помагала.
Ако обаче има шанс да намериш повечето неща, които те интересуват, то това е в книжарниците на Сиела в Парадайс мол и в София Мол /на Опълченска/. Мисля, че магазинът на Озон е в Парадайс мол, но те не държат всичко налично там.

# 700
  • София
Книжарницата БГ учебник, за която пише gato, също е към Озон.

# 701
Гато, много мерси. Това с поръчка и вземане от магазин е добра идея, ще го пробвам. Молът на Опълченска също ми е вариант, че там ще си поръчвам очила и ще мога да ги съчетая.

# 702
Имай предвид, че вземането от Озон на място не става веднага, т.е. поръчваш и след няколко дни ти звънят, че е там пратката.

# 703
Имай предвид, че вземането от Озон на място не става веднага, т.е. поръчваш и след няколко дни ти звънят, че е там пратката.

Така и предположих, да.

# 704
  • пустинята Гоби
Аз съм купувала учебници за 3 и 4 клас на Клет от Сиела до градинката на Седмочисленици и от Сиела в началото на Витошка. Идете в някой филиал, пък ако го няма конкретния учебник може да ви насочат къде го има.

Общи условия

Активация на акаунт