ЯМБОЛ(12)

• 18 819
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Много добре ми дойде на мен  Mr. Green Мога и още  eat
Но другият път ще отидем другаде  Peace

# 226
Здравейте, лелееееееееее ще се пукна от яд! Чак сега виждам че е имало среща, ми то като не съм влизала тук от доста време така е, аз съм си виновна. ooooh!

Относно храната в Китайски, на мен ми харесва много Peace подправките и сосовете правят храните перфектни, поне аз така мисля.

А и Марианка, не ми се е обадила Sad

# 227
Говориш така,защото не си хапнала от снощните коренчета. Joy

# 228
Какво по точно сте поръчвали Краси?

# 229
  • Ямбол
Абе, не я слушайте Краси, явно наистина стомахът й е по-чувствителен. А и е нормално, в китайската кухня почти всичко е пържено. На мен нищо ми няма, а останах с добро впечатление за храната, демек - хареса ми. Хареса ми и компанията и непринудените разговори. Надявам се следващият път да се съберем повече. За да няма пак разбрали в последния момент, вчера си обещахме следващата среща да е за осми март. Та периодично ще напомням, а и тъй и тъй сме "много организирани", може още от сега да даваме предложения за дата, час и място. Mr. Green

# 230
Ако толкова обичате китайска кухня,можем следващият път пак там да отидем,ако искате. WinkНа мен не ми пречи .Просто няма да ям,само ще пия. Laughing

# 231
Какво по точно сте поръчвали Краси?

най - точното определение на манджите - ' пилешки свинщини в сладко кисел сос '   Joy Joy Joy
ма хубави бяха манджорнотата де Simple Smile но щом на Краси не и е понесло, следващия път е ред на Ностос, ама с предварителна резервация Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 23:17 от dope_hat

# 232
Снощи бяхме на Ностоса с моя мъж и беше празно. Tired
Ама няма проблем!И на Китайски да решите да ходите,аз пак ще дойда.Да не мислите,че ще се оттървете от мен! Naughty
Хаха!Водка нали има там,мога да мина и без ядене! Laughing

# 233
  • Ямбол
Aааа, Краси, то лесно, поръчваме за теб от Ностоса и готово. Wink
Но аз си мисля следващият път да сменим интериора. newsm78 - с резерваци задължително, че ако по осми март, ще е пълно навсякъде.

# 234
Още от сега ме пишете първа Mr. Green

# 235
Още от сега ме пишете първа Mr. Green
Joy

# 236
Хайде на кафетооооооооооооооооооо  food010 kaffeetrmker_2 morning

Здраво сте препили на срещата, два дни никакви ви няма Mr. Green

# 237
Охооо,Роуз,ти чак сега ли ставаш! hahahaАз кафето си го пих в 7 без нещо още. Wink

# 238
  • Ямбол
Благодаря за кафенцето, аз съм на чай+оспен. Мдам, вече всички вкъщи сме болни, аз също се предадох. Имам Т и червено гърло и малко хрипове - диагноза: ангина(остър тонзилит) Tired
Взех си болнични и ще лежа Crossing Arms
Пазете се много, че е много гаден този вирус, поваля много бързо, всичко ме боли и ми е много криво.
Ай, Маги заспа и аз отивам при нея да почивам.

# 239
отивай! HugИвето току що ми каза,че си болна.Оправяйте се бързо! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт