ЯМБОЛ(12)

• 18 843
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен.Наистина тежък грип май се задава,не пропуска.Деница днес киха,мисля да й взема нещо,дано я пресече.А една ли киха ей така  Rolling Eyes
Другите къде сте? Не сме се напили,а ги няма  Joy

# 241
Добро утро!
Днес аз съм Жената с кафето  Flutter.АКо някой не си го е изпил още,да заповяда

# 242
Иве, мерси, кафенцето е мммммммммм Peace

Вчера бяхме на консултация - госпожицата е 86см. и 11.600кг.

Някой от вас ходи ли в парка? Днес мога да прескоча, ако не ме домързи пак Mr. Green

Спирам, че фъскъка много започна да ми шета и не знам ако я оставя дали няма да обърне къщата с караката нагоре Mr. Green

# 243
Аз нямам кой да разхождам в парка,но гледам,майките плъзнаха с количките по разходки.Центъра е пълен. Grinning
Болните,как сте? Hug

# 244
  • Ямбол
Болните вървим към оздравяване, дано!
Данчо е при баба си, мъжът ми е почти добре, ние с Маги двете почти нищо ни няма, само кашлицата остана.
Чувам, че ще обявяват грипна епидемия в Ямбол. Ако разберете нещо свиркайте, че ме интересува много, предполагам и вас.
Лека ви вечер!

# 245
Ами по-добре да я обявят. Rolling EyesПри толкова много болни!
Радвам се,че сте по-добре! Grinning

# 246
Здравейте !Лиляна, благодаря че ме покани да се присъединя към вас . Аз съм Ваня- от 8 години живея в Ямбол, имам 2 дъщери :Мария на 7 и Катя на 4 год.

# 247
  • Ямбол
Добре дошла, ДИМИКА! Hug  Ако желаеш може да дадеш рождените дати на децата да ги включа в нашия списък. Разгледай първа страница на темата. Там имаме и албум, може да се присъединиш.
Дано ти е приятно при нас! Peace

# 248
Първо,добре дошла на Димика! Hug
После искам да честитя рожденният ден на Вожда!Да е жив и здрав! newsm59Мама много да го слуша и още едно пеленаче скоро да заплаче! Laughing
Днес и дъщеричката на Иви има рожден ден!  bigdance2Искам и на нея да пожелая от сега на татък само щастие!Мъката,която изпита и е достатъчна за цял живот. Sad
И накрая,черпя ви с каквото си искате. LaughingДнес моят мъж има имен ден. beer3 cook cook newsm64

# 249
Честит рожден ден на всички рожденници.
Добре дошла на Димика.
Мисля вече да съм по-редовна и по случая черпя кафе всички ранобудници.

# 250
Честит рожден ден на dope_hat.Жив,здрав,да не  спира да посещава форума,че понякога имаме нижда от организация  Smile

Честит рожден ден и на дъщеричката на Иви!!! Дано бъде безкрайно щастлива.
Честито на всички именници днес.Наздраве!! Wine Glass
Добре дошла при нас на Димика  Hug
И на Дени@ благодаря за кафето,имах нужда.

п.с. Не ми излизат снимките ,но за вожда бях пуснала столично тъмно

# 251
  • Ямбол

Честит рожден ден, Вожде! Прав, здрав и... весел Mr. Green! По-леко с бирата днес, че да можеш да си посрещнеш всички честитки!

Честит рожден ден на дъщеричката на Иви! Да е здрава и щастлива и да няма повече сълзи в очичките й!

Краси, честит ти именник! И той да е здрав, че да ви гледа и глези, хех, толкова много дами си има...

Хей, от толкова много честитки и на мен ми се повдигна настроението, дано се запази така през деня!

# 252
Хайде,вече сме в грипна ваканция. Wink

# 253
  • Ямбол
Дай малко повече информация, де! От кога до кога? От къде го разбра?
Их, само дето си взех болничен Crazy

# 254
Дай малко повече информация, де! От кога до кога? От къде го разбра?
Их, само дето си взех болничен Crazy
Сега разбрах от щерката.На училище са в сряда. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт