ЯМБОЛ(12)

• 18 828
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Ивеее,показвай бързо подаръцитеее! Wink
Ето я нашата елхичка,но утре ще и сложим още малко герлянди.
http://images12.snimka.bg/001729158.jpg

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 18:19 от Krrasi

# 46
Е голяма ви е лахата,враво,моята е направо,мишка и е изкуствена   Grinning
Подаръкът ми е маса за компютър.Не е кой знае какво,но аз нямах и повярвайте,като нямаш и искаш е голям подарък Simple Smile
Лека вечер.

# 47
  • Ямбол
Добро утро!
Честита ви елха, Краси! Много е хубава и голяма. Как сте я домъкнали Rolling Eyes Ние ще търсим бор, но чак в края на седмицата, че сега ми е много натоварено и на мъжото също.
И честита маса на EteRnity! Ей, трябваше да запишеш нещо с компютри! Личи си, че много ти се занимава. То не е късно, де... Ха дано намериш някъде реализация  bouquet
Аз още се триумя за подаръците. големите сме лесни - мислим да си купуваме готварска печка. Децата, още им мисля с какво да ги зарадвам.
Хайде до скоро! Heart Eyes

# 48
Лилянче,моя мъж като отива на работа минава с автобуса край Сливен,видял елхата,накарал шофьора да спре,купил я и сигурно в багажника са я навряли.Та така я донесохме. Laughing
Пуснете снимки на новите си придобивки. Mr. Green
Моят подарък щеше да е скромен,но вчера обикаляхме да го избираме и се оказа ,че минава 1000лв.Ще имам нова кухня.Тя и старата не е много стара,но ще я подарим на  свеки.И сега като се разшетам из новата кухня,няма да ме видите из интернет. Joy

# 49
  • Ямбол
И сега като се разшетам из новата кухня,няма да ме видите из интернет. Joy
Хе-хе. Честито ти нова придобивка! Пък аз като се разготвя на новата печка и познай... ще стана сто кила. Ивето е най-добре, тъкмо оправдание да се радва на подаръка си, че не става от компа Mr. Green

# 50
И сега като се разшетам из новата кухня,няма да ме видите из интернет. Joy
Хе-хе. Честито ти нова придобивка! Пък аз като се разготвя на новата печка и познай... ще стана сто кила. Ивето е най-добре, тъкмо оправдание да се радва на подаръка си, че не става от компа Mr. Green
Хаха!Да,Ивето е най-добре. LaughingЗа другата коледа ще искам спалня,че по цял ден да спа. Grinning

# 51
Здравейте,
Ей сега ще снимам новата си придобивка.Ама аз съм голямо мрънкало.Още не съм сложила масата и викам....... ми аз стол нямам сега  Grinning
Снощи се прибираме и аз сядам на компютъра и мъжо -тцтцтц.Викам ми радвам се на масата бе.Веднага се оправдавам. Joy
О и аз искам нова кухня,ама няма начин за толкова голям подарък..... То този до 07.01.07 ще ми държи влага.
Как се наемате с тези естествени елхи,аз не мога....Догодина,ако имам паркет в трапезарията (дай боже) може да си помисля и аз.

# 52
да,Иве,ние сме с ламинат,тъй че и да падат бодлички от елхата,не ми пречи.

# 53
  • Ямбол
А ние сме с мокет Tired и голямо чистене пада. Точно затова предпочитам бор, че са му по дълги игличките и по-лесно се чистят. А и повече време издържа. Друго си е да ти замирише на смола Grinning

# 54
Лилянче,тъкмо обядвам и като ти погледнах аватара... Sick

# 55
Маса
Не е кой знае какво,но аз с нетърпение чакам да видя на Красито кухнята и на Лиляна печката.Обожавам такива неща.
А другите къде са......... никой не пише.
Краси,чак сега видях,че имате нови снимки.Много е пораснала малката принцеса.Когато е усмихната ми прилича на теб,но не познавам бащата де.
Наистина много е пораснала.А в Ямбол големи красоти имало,аз вчера минах от там,но не обърнах внимание.Но вечерта е разкошно.Браво.. на този ,които го е направил.И друга година е било украсено,но сега ми се стува,много красиво.
Като на снимка  hahaha

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 13:26 от EteRnity

# 56
Иве,супер! Peace
Моето кухненско още не е пристигнало. LaughingЩе го снимам като дойде и ще го пусна,обещавам. Wink
Къде ще карате празниците?

# 57
  • Ямбол
И аз като си купя печката ще ви я покажа. сега пържих едни кюфтета, та се замислих, че на новата печка ще й трябва и аспиратор. Да знаете какви са им цените? Rolling Eyes
Довечера ще излизаме към центъра, та ще се порадвам на украсите в Ямбол, че таз' махала ме подтиска нещо вече...
Нова година ще я караме на заведение. Ще бъдем голяма компания от около има няма 30-тина души.
Коледа сигурно няма да отбелязваме празнично, аз не съм от вярващите, а и мъжото ще е много зает на магазина, ще му се спре токът, много работа има по празниците(да се надяваме).

# 58
То пък  една украса из центъра! #2gunfire
Аз пък си купих 2 чифта ботуши от вашата махала миналата седмица.Не знам как се казва магазина,но продават вътре всичко-бельо,обувки,шуби,дънки,детски дрехи...Сещате ли се? newsm78

# 59
  • Ямбол
Мда, аз го знам като "Мания".

Общи условия

Активация на акаунт