ЯМБОЛ(12)

• 18 839
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Мда, аз го знам като "Мания".
При Янка  Joy

# 61
# 62
ЕХОоооо честити ви нови предобивки със здраве да си ги ползвате! Как сте?Коледна треска за подаръци май ви тресе и не само вас де.Май няма друго newsm78.Спокойна вечер дами.

# 63
Дианче,току-що ти разгледах снимките и май те познавам.Имаш ли сестра и живели ли сте в "7-ма петилетка"?Имам усещането , че терасата на баща ми гледа към вашата тераса:mrgreen:
 Иначе ние сме добре.Въртим се из махалата , че с тези мъгли ooooh!Йоана се страхува от Дядо Мраз, за Дядо Коледа няма нищо против, но май й е безразличен LaughingИскам и аз подаръци Crossing Arms

# 64
ДА Марианче ,бих казала ,че даже лично се познаваме (само че бъркаш терасите ние нямаме тераса от тази страна на входа) но да аз дъм и имам сестра а ти имаш брат.Хе-Хе радваш ли се .Аз отдавна зная,че си ти ама си тря де Embarassed.да е по-интересно.Сестра ми още си живее там със семейството си и с майка ми. WinkАйде приятен ви ден аз от днес минавам втора смяна и сигурно ще имам повече време преди обяд да ви пиша и да ви чета. Аз май вече си получих подаръка и май не се надявам на друг,но пък newsm78като се замисля май след Нова година имам рожден ден и....де да знам може да има още падаръци.

# 65
Добър ден!
Диана_К,ако това,което си мислия ти е подаръка -бих казала,че ти си най-добре  Gift
Пожелавам ти много успехи в новата ти работа,много клиенти.Аз съм била и сервитьорка и барманка, и ми харесва работата ти сега  thumbsup Бих се работила такова нещо,но както е при теб,да знаеш за какво работиш поне.
Аз днес съм на тема календарчета(малки).Мислим да правим на Деница  и реших аз да си ги измисля,защото знам ли там какво ще ми сложат.
Ако има резултат някакъв днес,ще пускам снимки да казвате кое е по-добро.
Лек ден мамииии

# 66
Иве, бюрото е страхотно, ние купихме стол, от тези въртящите се, от office1superstore, беше скъпичък към 160 лева. Има и по-ефтини,много готини, предлагат каталог. В момента нямам под ръка нищо за снимане за да ти го покажа. Довечера като се върне мъжо и донесе камерата ако искаш може да го щракна.
На мен пък въобще не ми е коледно настроението. Не знам защо Sad

# 67
И ние купихме стол миналия месец и сега не мога да се вредя от Анелия.Тя го използва за въртележка. Laughing
Аз и барманка съм била и сервитьорка,но вече остарях и не ставам за такава работа. TiredПък и желание нямам като че ли.А това за брата и сестрата ,нещо не го схванах. newsm78Имало е нещо,или така ми се струва? Flutter

# 68
Добро утро!

Иве, погледни нашия стол тук http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1749466  той освен, че е въртящ е и люлеещ.

# 69
Добро утро!

Иве, погледни нашия стол тук http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1749466  той освен, че е въртящ е и люлеещ.
Как люлеещ? newsm78На нашият му се люлее само облегалката. Laughing

# 70
Ами целия се клати напред -назад. Ама че го обясних Embarassed

# 71
Хаха! Joy

# 72
Вие ще ме уморите Joyв общи линии аз и Мариана като моми бяхме съседки и просто тя има брат а  аз сестра и нищо не се е случило. hahahaспоко.За подаръка - да мисля,че го получих.Иве благодаря за пожеланията,ако се излъжите някой ден заповядайте.Айде лек и спокоен ден.МММ и стола е хубав.Ох някой не ме оставя да пиша #Crazy

# 73
Хаха! Joy
hahaha

# 74
  • Монреал
С доста закъснение искам да честитя рождените дни на Ангел и на Даяна!  newsm59 Да растат много здрави и весели деца и да бъдат послушни, за да може дядо Коледа да им донесе най-хубавите подаръци Heart Eyes
Виждам, при някои мами той е дошъл по-рано, но няма лошо, дано на Коледа да получат и още изненади.
Ние вече украсихме елхата и Боби засега не я е съборил, ноо има време. Само ходи и натиска копчето, за да смени програмата на светещите лампички и се кефи максимално.
Сега е с болно гърло и кашлица и се лекуваме вкъщи, и е толкова див, въобще не му личи, че болен. Crazy
Иначе аз съм долу горе добре /дай Боже да издържа докрай/, миналата седмица бях в болницата, дано не влизам повече там.   Praynig Сега ме чака много лежане най-вече следващия месец, и зависи УЗИто какво ще покаже тогава - може и  да лежа до края на бременността. Докато бях бременна с Боби нищо ми нямаше, сега защо стана така и аз не знам, само се моля всичко да приключи благополучно.
Вече се сещате какво искам от Дядо Коледа, обаче няма да откажа и някой малък материален подарък Wink само дето още не съм му написала писмо, но не е късно и за това.
Това засега от нас, добре, че бяха снимките на Краси, за да видя коледната украса около Общината, но като гледам тя е същата като предишните години.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт