ЯМБОЛ(12)

• 18 846
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Даааа,Диме,нищо ново.Същата украса. Sad
Ти се оправяй!Никакви болници,ааааа! Naughty
И аз първият път имах лека бременност,но вторият път беше кошмар.А и нямаше как да се оплача,защото идеята за второ дете беше моя. Crazy

# 76
Днес имаме годишнина от сватбата,черпя ви с каквото ви се пие.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 22:33 от EteRnity

# 77
Диме, миличка, всичко ще е наред HugСамо спокойствие и силна храна Simple SmileВсички стискаме палци Peace Heart Eyes

# 78
Иве ,ти се сети кога да кажеш е ....честита ви годишнина!  bouquetмного дълги години да се обичате и да се разбирате и живи и здрави бъдете!!!                                                                             Диме ,пожелавам ти да не лежиш,но ти май не си се пазила и си носила и малкия и шеташ все есно не си бременна и май от това се е получило така ,знам защото 3 месеца бях на легло и после можех да излизам по малко ,но не и да чистя и да простирам ,такива работи ми бяха забранени и да е жив и здрав мъжа ми и да готви се научи и аз лежах в болницата (беше ужасно).Много да се пазиш ,да лежиш,да се храниш и много спокойствие(макар да съм сигурна,че въобще не си спокойна).Миличка пази се много!С теб сме  стискаме палци Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesВесела Коледа santa2

# 79
  • Монреал
Иве, честита годишнина, айде оставяйте детето на бабите и беж в някое заведение. Много любов и разбирателство ви желая!
Благодаря ви момичета, ще спазвам стриктно указанията и няма да ставам от леглото. Laughing Диянче, аз уж се пазих, ама явно не е било достатъчно. Sad Вече ще знам.
Купихте ли вече подаръците на дребосъчетата? Аз още не съм, с мъжа някоя вечер ще идем с колата, за да изберем. Казвайте къде има много играчки, освен на Кара-та на Раковска, че не се сещам за друг магазин.

# 80
  • Ямбол
Здравейте.
Дима, и аз се чудя още за подаръците на децата. Искам да са някакви хубави българско производство, че ми втръснаха тези китайски боклуци, които много бързо се чупят. Нали в Кауфланд има? Поне по вестниците им каквото съм гледала.

# 81
Здравейте, как сте?Някой ползвал ли е услугите на детегледачка,споделяйте че ми трябва много.

# 82
Здравейте, как сте?Някой ползвал ли е услугите на детегледачка,споделяйте че ми трябва много.
Не съм.Използвам майка за това. LaughingА от вчера сме пак на ясла.Плаче,иска да ходи. Tired

# 83
  • Там където е семейството ми
Здравейте и от мен. Simple SmileЩях сутрнта още да ви черпя със кафенце,ама то докато се оправя със дечурлигата,станало късно. Tired
Нашият батко не е на градината,защото нещо поприкашля пак.Та затова тази седмица ще си е във къщи,и без това,после излизат във ваканция. Simple Smile
Преславка засега е добре,лудее и щурее със батко си,и много шамари раздава. Rolling Eyes
Снощи докато играеха,батко и дръпна една играчка от нея,и докато се усетим със баща им,Преслава такъв шамар му прасна по-бузата,че даже Боби не разбра от къде му дойде.
Ние със подаръците сме почти готови,като изклрюча подаръците,за децата на близките,за тях все още никщо не съм купила.То те са във една възраст,дето да се чудиш какво да им вземеш.Двете момиченца са на по10-11 год.и момченцето е на 11 год.Дайте предложение какво да им взема,вече идеите ми са напривършване. ooooh!
dima Аз пазарувах от Кауфланд.Благодарение на Краси,която имам да черпя,купихме така желаната ферма,ама още не съм му я дала на бъдни вечер вечерта,ще го чака под-елхата и на Коледа,когато се събуди,ще си я намери там.Кухпихме на Боби още и акордеон,който Дядо Коледа му донесе във градината. Grinning
На Преслава взехме едно люлеещо слонче със колелца и една кукла,която плаче,говори и си върти главата.
Остана да уредя и мъжо с нещо,ама пак идея нямам.Аз му понамекнах,какво искам,малко ме съмнява да ми го купи,ама де да знам.надеждата крепи човека. Mr. Green
КрасиАнелия е голяма сладурка.Боби не че ходи с нежелание на градината,но ако трябва да избира,предпочита да си стои във къщи. Mr. Green

# 84
Днес имам да черпя.Мъжът ми има имен ден. ТОй 2-3 пъти в годината има Simple Smile все го слагат и него.Но днес е сериозно вече  Grinning

Браво на тези,които са купили подаръците...аз още нищо не съм взела.

# 85
Ивка,кога да дойда да ме черпиш? Mr. GreenЕй къде е Елхово,на една крачка. Wink
Иве,честито на твоя мъж!Желая му здраве,щастие и много да те слуша му кажи!  bouquet

# 86
Понеже миналата седмица носихме компа да го преинсталират и ми се затри всичко в "предпочитани".Та сега не мога да си проверя трафика. #2gunfireНа Дияна нет съм.Моля някой да ми прати линк към "проверка-трафик"! Praynig

# 87
  • Там където е семейството ми
Ивка,кога да дойда да ме черпиш? Mr. GreenЕй къде е Елхово,на една крачка. Wink
Иве,честито на твоя мъж!Желая му здраве,щастие и много да те слуша му кажи!  bouquet
Краси половин час път е до Елхово.Пали колата и те чакам. Mr. Green
Иве,честито ти именник.Да ти е жив и здрав и много да те слуша. Mr. Green

# 88
Ивка,нямам книжка! Confused

# 89
  • Ямбол
на Пламен на EteRnity! Да е здрав, щастлив и много обич да раздава!  bouquet

Не съм.Използвам майка за това. LaughingА от вчера сме пак на ясла.Плаче,иска да ходи. Tired
И аз ползвам майка ми, но рядко, най-вече мъжОто Laughing

Общи условия

Активация на акаунт