Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 626
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Сливен
Викам си - няма как във Инстаграм да се мами, ама явно и там може. Моторола имат игра, ама май я карат през пръсти.. Хората си обработват, добавят въпросният цвят. Едно момиче е разкрило, даже една госпожа, която е със снимки от Интернет. https://www.instagram.com/p/CkUERMNqRGZ/?igshid=MDJmNzVkMjY=

# 1 471
Явно всичко може да се манипулира,все пак е програма.Излишна загуба на пари ми се виждат тия дипове,отделно четох за няква група с присвоена от админ съдомиялна.Та ясно е че админите си нагласят печелившите,а балъците им купуват билетите с надежда.

# 1 472
Някакви предположения какви ще бъдат тази година наградите на Кока Кола в приложението и със сричките под капачките?

Писна ми от тези кутии , дано тази година са измислили друго
Каквито и да бъдат, аз от Кока- колата никога не печеля, така че за мен лично е все едно. 😂😂😂Извън шегата, може и да е по- зле от кутии, вече си ги представям да пускат ключодържатели. 🤣🤣🤣

# 1 473
Според мен тази година наградите на КК ще са касички. Ще вземат останалите от минали години кутии, ще им издълбаят по един процеп отгоре и готово. Wink

# 1 474
  • Бургас
Някой играе ли на играта на Jysk? А спечелили има ли?
На мен все ми се падат едни билети и имам чувството, че е пълен майтап всичко 😄

# 1 475
  • Б
Как разбирате на кое място сте в Макдоналдс. Аз имам някакви точки , а мястото не е ясно кое е ?

# 1 476
Аз "играя" в Юск. На същото мнение съм, пародия.

# 1 477
  • София, Дружба 2
Аз също "играя" в юск и все съм без късмет. Simple Smile

# 1 478
Има кутия на Хел кофи в кварталния магазин.Наградите са дрон или велосипед.Правила няма,няма плакат,няма срокове има само на един бял лист написано купи два броя и участвай за награда дрон или велосипед.
Иначе Нивеа мен имат скреч карти за чаша или мултифункционална карта.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:52 от Alize1234

# 1 479
Подарявам купони за Лидл до днес. Ако някои иска да се ползва да пише.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 13:51 от rosicapi

# 1 480
От Юск не знам аз досега някой да е спечелил.

# 1 481
Ваучерите по 100 лева в играта на Zewa за кой магазин са? Сега четох условията и не видях тази информация, знам че големите награди са за Миеле.

# 1 482
знам за CBA и метро.Аз гледах ,гледах една тоалетна хартия 16 бр 16 лв и се отказах да участвам , после като видях 3ма печеливши на седмица  ….. съвсем

# 1 483
  • София
Ваучерите по 100 лева в играта на Zewa за кой магазин са? Сега четох условията и не видях тази информация, знам че големите награди са за Миеле.
100 лв ваучери само за метро
другите магазини  са с ваучери по 50 лв
Фантастико бяха  намалили Зева тоалетната хартия 16 броя от 24 лв на 12 лв
и взех един  пакет, но сега вече са си на редовната цена и не взех.

# 1 484
Моята хартия е от Метро - 20бр - 17 лв. Вчера я взех.

Общи условия

Активация на акаунт