Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 73 431
  • 952
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Може да се смени езикът, горе вдясно има кръгче със знаме.

Видях, ама накрая 🤦🏼♀😁

# 226
  • София
Чудя се дали в БГ ще пуснат новия Scandal Le Parfum. Дали е възможно да ни подминат? Не че съм фен на предходните Скандали. До един ни ги понасям Joy но надеждата ми е в този Simple Smile

# 227
Благодаря, Дени! Моя грешка! Ще се поправя! Heart
Сбърках го с този, развълнувах се. Grinning https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Millesime- … ifolia-69424.html
Този е миналогодишната лимитка и също е страхотен, но отдавна го няма никъде.
И аз чакам Тонката да се появи, ако съдя по качеството на Ванилията, този също ще е чуден.
Малко ме плашат сравненията с Feve Delicieuse, обаче.
Ще видим.

# 228
Здравейте! Не съм сигурна, дали това е правилната тема, но бих искала да помоля, някой който има LVEB Intensement, да погледне снимката към тази публикация и да коментира дали бутилката на тестера, който получих от размяна (не с потребител на форума) изглежда ок. Ароматът не е много траен, но това е субективното впечатление. Това, което ми се стори не както трябва е ластичната лента (не е оребрена като на друг вариант от серията LVEB и не е закрепена за бутилката) и панделката, която е с нарушена цялост. Пластмасата на капачката изглежда леко жълтеникава.

Скрит текст:

# 229
Ето го моят, 50мл купуван от летище
Скрит текст:

# 230
  • Пловдив
Аз като непътувала със самолет искам да питам страничен въпрос.Цените на парфюмите на летище по-изгодно ли са отколкото в магазин ?

# 231
  • София
Не. Най-изгодни са цените онлайн, в сайтове от типа на Парфимо, Елинор и т. н. Що се отнася до duty, парфюмите по принцип не са стока, която подлежи на обмитяване.

# 232
  • Пловдив
Благодаря.

# 233
Kovatcheva разкошно ревю,както винаги! Ако Герлен те наемат,съм сигурна, че ще им увеличиш продажбите стократно!
Честит да ти е  и напълно те разбирам-аз така се влюбих в миналогодишната лимитка! И с него ми е свързано питането-ако го познаваш,можеш ли да ги сравниш доколко са близки?Заслужава ли си придобиването на тонка версията,ако вече имам ванилията?

# 234
  • Germany
BoMarina, за съжаление не го познавам, изобщо не ги следя Шалимар, защото нищо от пробваните до момента не ми е харесало. Но днес четох рецензия, на моя позната немска съфорумка, която също не харесва никой от предишните Шалимари, но се влюби в миналогодишната. И тя пише, че са различни, и че тонката е много по-присъствена и вкусна от миналогодишната версия, както и по-класна, и че тази версия й харесва повече. Доста хора са го поръчали, изчакай, предполагам, че все някой, който има и предишната версия ще де включи.

# 235
Направих нещо много рисково... поръчах на сляпо Russian tea Masque Milano. Навсякъде,по всички възможни ревюта болдват да НЕ се купува на сляпо, предвид мрака, който обобщава тази течност... Антисептичен,див,депресарски,будещ тревога и тъй нататък. Отвсякъде red alert и аз, съвсем логично,се хвърлих презглава към този сибирски странник. Представям си го като микс между нео ноар, Ана Каренина и някакъв театър на абсурда....да видим Simple Smile

# 236
Здравейте!
Аз днес, не мога да спра да мисля за Shalimar Millesime Tonka! Disappointed Relieved
Някой, не може ли да предвиди, дали няма пък да дойде и до нас?! Знам, че въпросът ми е глупав, но не се сдържах. Ох, мъка!

# 237
  • Бургас
И аз чакам моя Shalimar Millesime Tonka с нетърпение вече.

# 238
И аз чакам моя Shalimar Millesime Tonka с нетърпение вече.
Grinning Crystal - че, ти си го поръчала, а аз не съм! Joy Радвам се за теб. Heart ще дойде!

# 239
Russian Tea е много красив парфюм, носих го няколко дни, но като либето се прибра и го парфюмирах ми стана ясно, че просто не е за мен.

Почнах седмицата с Lost Alice, много си го харесвам с все всичките му странности ♥️🐇бяла🌹пипер мляко и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт