Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 73 449
  • 952
  •   1
Отговори
# 180
От английския Ebay с превозвач. Сега поръчах и 10 мл от Rose Barbare, също и 9 мл от Myrrh&Tonka Jo Malone. Не знам дали на нашия пазар се предлагат такива кутии.
Благодаря, отдавна не съм влизала там,трябва да се поправя явно!:sunflower: и аз не съм виждала такива кутии тук или из сайтовете от където обичайно пазарувам.Отдавна не съм купувала нищо ново и три минитата на Герлен изведнъж ми зазвучаха като идеалният предлог да си наруша обещанието тази година да съм на no buy  бутилки.

# 181
Lizia ако знаеш как ме зарадва твоя пост, като по поръчка angelique noir беше отстрелян, много благодаря, дори не знаех, че съществуват такива минита, точно това исках, но вече официално давам обещание, че ще трая поне до края на месеца, изключвам една поръчица, която пътува вече....

# 182
  • The Evergreen State
Попаднах на приятна статия за Диор Адикт, споделям я с вас

https://www.fragrantica.com/news/Dior-Addict-Flowers-Cognac-and- … colate-17128.html

# 183
Получих си Облака на Ариана Гранде, аромата го бива, хареса ми, но не е нищо особено. Имам една имитация на Бакарат Руж от Рефан и бих казала, че си приличат на 80% като издръжливостта на Рефанския е по-голяма. Облака след 3 часа едва го усещам вече, а моята кожа по принцип държи на аромати.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:31 от vermilion21

# 184
Днес се нося в облака на Pikovaya Dama Xerjoff

https://xerjoff.com/extraeu/1717-stone-label/249-pikovaya-damapa … 033488157463.html

Цялата женственост в бутилка, разкош и нежност.

# 185
Здравейте, дали някой познава тази марка: Bibliotheque de Parfum? Някакви впечатления?

# 186
Украинска марка, правени във Франция.
Доколкото си спомням, писах на мейкъп с въпрос за държавата, в която е създадена марката и в която се произвеждат, отговориха, че са френски.
Бях поръчала 2 парфюма от малките милилитри, цените им тогава бяха под 20 лв. Дойдоха без целофан, в кутийки от кадифен картон, отвътре бяха надписите на кирилица (вероятно украински). Доколкото помирисах от капачките, ми се сториха леко ретро, с онзи вайб на карамфил, мъх, иланг, нарциси, като парфюмите от 70-те и 80-те. Върнах ги въпреки ниската цена, не ми вдъхнаха доверие.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 01:20 от Анонимен

# 187
  • by the sea
Благодаря за красивата тема HeartFlowers Maple Leaf
Много ме радват снимките ви, моята табличка не е напълно есенна и тези дни ще реша окончателно какво да остане на нея, все още имаме топли дни и ползвам Latin Lover и Chloe Fleur.
След като миналата година се сдобих с 38 нови парфюма Animal Hear No Evil тази година не избухвам със спонтанни покупки, но съм хвърлила очо на Puredistance White и Dama Bianca, също и на много мостри от полския сайт.
Мисля да пробвам наново Dolce Amalfi, вдъхновена от коментарите тук, имам спомен че ми допадна, но го намерих за ексцентричен и трудно носим.
Тези дни нося често Good Girl Legere  и NR Fleur Musc Florale.
П.п за Бореа и аз я намерих за generic, но истината е, че е красив лесно носим парфюм, който има уникалност, не ми наподобява друг.

# 188
Момичета, стискайте ми палци!
Преди малко във Венера се появи наличен тестер 125мл на I Want Choo и направих поръчка. Та, стискайте палци да съм успяла да се вредя, че последните два пъти аха-аха да завърша поръчката и докато успея да натисна бутона за финализиране, вече не беше наличен.
Сега се надавам да си го получа! Flowers Hibiscus

# 189
Стискам палци и на краката да е твой! 💐💐💐

# 190
Украинска марка, правени във Франция.
Доколкото си спомням, писах на мейкъп с въпрос за държавата, в която е създадена марката и в която се произвеждат, отговориха, че са френски.
Бях поръчала 2 парфюма от малките милилитри, цените им тогава бяха под 20 лв. Дойдоха без целофан, в кутийки от кадифен картон, отвътре бяха надписите на кирилица (вероятно украински). Доколкото помирисах от капачките, ми се сториха леко ретро, с онзи вайб на карамфил, мъх, иланг, нарциси, като парфюмите от 70-те и 80-те. Върнах ги въпреки ниската цена, не ми вдъхнаха доверие.
изключително много благодаря, и аз бях резервирана заради произхода, нищо лично, но с украински стоки нямам много положителен опит.

# 191
Вчера дълго се чудех какво да избера да нося. Спрях се на Органза от Жеванши. Просто прекрасен за определени случаи (оперен спектакъл в моя случай). Пръсках се вчера в 18.00  и в момента все още при всяко движение сама усещам аромата. Този, който имам е от 1998г. Течността е станала е направо цвят бордо, но като качества няма никакъв проблем. Отдавна не го бях ползвала, но много ми се хареса точно като за есенен парфюм, и обмислям дали да не си купя.
Мислите ли, че ако закупя пълноразмерен ще е като този който имам?

# 192
Не бих го купила без проба, може да не ти хареса. След 24 години едва ли е същия.

# 193
Не бих го купила без проба, може да не ти хареса. След 24 години едва ли е същия.

Обаче във физически магазин не съм го виждала сякаш от години.
Моля някой ако го е срещал да сподели къде.

# 194
Рядко се намира и определено не е същият.

Общи условия

Активация на акаунт