Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 382
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 15
От Global Brands Store ги поръчам. Синята явно се изчерпа веднага, защото вече не я виждам. Кафявата я бях виждала и харесала на сайта на бранда, но тук я нямаше. Сега са пуснали и нея. Като кройки застават идеално на жена с малко бюст и талия.

# 16
Благодаря за темата, Light!

Жилетки и големи шалове са и моите любими есенни акценти. Ще се наложи вече и ботуши да вадя, за да мога да си нося есенните рокли, ще се оглеждам за пуловерчета и блузи тази есен. Мисля, че и палто и зимно яке трябва да подновя.

# 17
Есенен вятър в Пловдив, тези дни! Направо невероятно!
И аз винаги имам шал в колата!

# 18
Благодаря за темата, Light, много красиви рокли! Flowers Fallen Leaf
Сиска, много ми е приятно да те видя отново, елегантна и усмихната както винаги!
Много ми харесва и  съчетанието на райе с кожено яке на Ейнджъл.
Шалове и пуловери съм извадила засега, както и два шлифера.

# 19
Благодаря за новата, есенна тема. 🌹

Сиска, прелестна рокля, изглеждаш прекрасно!
Ейнджъл е отново безупречна!
Mtz, наистина си за списание на последната снимка!

Моята есен е значително по-студена, тъмна и дъждовна от вашата, и това се отразява на гардероба. През октомври е рядко за шлифер, ще вадя палтата.
Обожавам шалове, макси поли с ниски сникърси 😜 + кожено яке. (корейките май донесоха този стил, но с пуловер вместо кожено яке).

# 20
  • тук-там
При нас е от лято директно на зима. Есента я пропускаме. За мен е безличен сезон, макар че страшно харесвам жълто и кафяво, които са най-актуални през есента Simple Smile

# 21
Eee, как, топъл, слънчев, есенен ден е прекрасно нещо Simple Smile студено, облачно, ветровито, дъждовно - не е удоволствие Simple Smile Аз вчера си извадих ръкавиците. Ужасно време при мен, убива ми желанието за живот, честно.

# 22
  • тук-там
Абе тези големи температурни девиации - през нощта 6, през деня 26 никак не ме вдъхновяват.  Аз съм на 20 през нощта, през деня - 26. Много съм доволна, че пропускам амплитудите. Магни през деня вероятно е все още на 30 Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 23:54 от mtz

# 23
Добре се си. Аз 26 няма да видя сигурно до юни месец догодина 😄

# 24
И аз съм почти на 30, днес беше 26! Хората вчера бяха на плаж! Водата е към 20 градуса!

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 20:15 от mimi.7299

# 25
Завиждам.

# 26
Дано издържи до края на Октомври!
Летя на 14ти, и ще се упражнявам в носене на минимален багаж. 😱😂
Това изкуство винаги ми е било чуждо.

# 27
mtz, близко си. +28 е днес. Имахме събор в наше село и докато зяпаме моторите се сварих в черната си тениска. Плажовете са пълни.

# 28
  • някъде под слънцето...
Ваички, дами, които успях да видя са прекрасни.
Днес бях в музея към минногеоложкия факултет към политехниката.Като виден фен на камънаци, получих покана да посетя изложбата базар, на скъпоценни, полускъпоценни камъни   и фосили.
Жалко, че не мога да качвам снимки.
Прекрасен слънчев ден .Бях с дънки , сникърси и памучен пуловер .
Успях да се сдобия с прекрасни гривни от сапфир,  соколово око,  черен лабрадорит , йолит и една с малко по различен лунен камък...
И  май спирам с гривните, Oстана да си  получа само  тази с мистичния мерлинит(indigo Gabbro)
Харесах и други неща , но бяха безбожно скъпи.
На връщане се сдобих с едни прекрасни  малко по дълги (до под лакът)  кожени  ръкавици .  
За есента и зимата(която обикновено си е жива есен) обожавам дхлги(до лакътя)  кожени ръкавици  и шалове....

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 19:29 от sl

# 29
  • Sofia
Sl, в който град е изложбата на камъни?
И с каква горна дреха носиш ръкавици до лактите?

Общи условия

Активация на акаунт