Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 264
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Супер са обувките Миме. И цветът и стилът. За стилето удобството зависи от кройката. Аз имам модели, с които спокойно изкарвам 10 часа и ходя и танцувам.

# 46
  • София
Мими, обувките са много елегантни, точно като за юбилей и празник. Харесвам такива обувки. Имам няколко чифта  за поводи. Наконтена трябва да си. Ще чакаме снимки.

# 47
  • Sofia
Харесват ми обувките. Велурът стои класно.
Като каза лелка ,
Скрит текст:
скоро на касата в магазин една майка с 8-9 годишни деца им направи забележка да "не бутат лелката", т.е. мен. Момчето ме погледна и  каза "не е лелка" . Grinning

# 48
  • Бургас
И от мен да за обувките.

# 49
  • София
Карен, тези малки естети и джентълмени са много сладки Smiley

# 50
Сиска, благодаря, поръчах! Purple Heart
Не знам защо не го откривах по едно време, но важното е, че сега го има.

Мими, аз не бих ги взела, ако не е решаващо за тоалета. Красиви са много, но щом не носиш токове, само ще ти стоят.
На колкото събития ходих напоследък, почти нямаше жени с толкова високи.
Но ако са ти мерак..... Grinning

# 51
  • София
Вярно е и това, че на събития жените гледат удобството си, но някак високата обувка тип стилето си е класика. Винаги при случай, скачам в стилетото и не мисля дали ще ми е удобно.  И задължително танци-манци. На следващия ден му мисля Smiley. Важното е да има хубави поводи.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 21:09 от Тук съм

# 52
Пърл, аз живея на токове Joy...дори маратонките са ми на платформи....просто тези са свръх високи и сякаш на по млади мацки пасват!

# 53
  • Велико Търново
Само като чуя думата "лелка" и всичко ми се обръща.Аз работя със сърце и душа, обаче като ми се каже " ела да отидем при тази леля" и тогава оставам с голия професионализъм.
Мими, супер са обувките.И аз снощи бях на юбилей на 60 години на една приятелка, и бях с подобни обувки, които не събух през цялата вече.Танцувах малко, защото хич не умея, но пък много ми се иска да мога.
Силвър, те бяха спряли вноса и сега Пиер Фабър като се отказа от Галеник и Елансил, някоя друга фирма я внася.

# 54
  • София
Миме, докато копитцето влиза в стилетото, няма възраст. Взимай ги. Ако си 38 и не те кефят, ще ти ги откупя 🤣

# 55
Миме, докато копитцето влиза в стилетото, няма възраст. Взимай ги. Ако си 38 и не те кефят, ще ти ги откупя 🤣
38 съм
Ще ги взема, само да пасват точно на листата на роклята! Wink
При повод никога не гледам удобство, искам да съм идеална. Много мразя красива рокля и на краката - галоши! Ужас!

# 56
Значи не съм разбрала правилно, Мими.
Както се казва, нищо не бива да  застава между жената и поредния чифт обувки! Grinning

# 57
Значи не съм разбрала правилно, Мими.
Както се казва, нищо не бива да  застава между жената и поредния чифт обувки! Grinning
Това звучи право в десетката!
Hug

# 58
  • някъде под слънцето...
Това с "лелки", и "чичковци" си е характвено за България, при мен се използва само за демонстриране на роднинска връзка.
Мими, обувките са красиви, обожавам стилето.Последно се бях покатерила на едни 11 см на церемонията по дипломирането на дъщеря ми, тази пролет.
После отидохме да го полеем на ресторант, защото си нямаме абитуриентски балове, и там вече се  бях преобула.
А за малките естети....Децата са много спонтанни.
Скрит текст:
Тригодишната дъщеричка на племенника ми, тази година отказа да се съгласи, че съм сестра на баба и, тоест също баба.И за леля не беше много съгласна.Накрая си стиснахме ръце на на "кака на кака(дъщеря ми)"
Мило е, но себе си няма как да "излъжа".Не съм в първа младост, всъщност изобщо не съм млада Simple Smile .

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 08:45 от sl

# 59
Важното е да си млад по душа и с кеф да носиш токчета!

Общи условия

Активация на акаунт