Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 272
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 60
Другият вариант са тези, като цвят пак доста добре пасват!

До другата неделя ще живея на вода, коремът леко изпъква, а роклята е по мен, вталена! Simple Smile

# 61
Благодаря за темата. Ще нося кубинки, черни поли, поло, ризи.
Новото бижу е висулка и обеци с гранат.

Мими, обувките са много хубави.

# 62
Мими, не знам защо изобщо им се чудиш. Възраст ли? Прекрасни са!
За косата да се включа. Тънка, бързо омазняваща се в корените въпреки третирането с бои, мия на два дена, лятото всеки ден. От месеци насам абсолютна промяна и вече е по скоро суха. Мога и три дена да изкарам без измиване и без да я връзвам. Хормоналните промени си казват думата не само за кожата. Освен балсам вече ползвам серуми иначе няма сресване.

# 63
  • София
Другият вариант са тези, като цвят пак доста добре пасват!

До другата неделя ще живея на вода, коремът леко изпъква, а роклята е по мен, вталена! Simple Smile
Тези, НЕ!

# 64
Ре, но тези като цвят дори по пасват!
И дилемата с чантата остава, 30 чанти имам и ни една не пасва, оф!

# 65
Мими и от мен не за черните обувки. Не и за повода, който ти предстои.

# 66
  • София
Черни обувки са скучни, освен ако не са комбинирани с екстравагантна визия. А показаните от теб са ужас. Пак НЕ.
За чанта, можеш да вземеш някакъв плик/клъч в деуг цвят.
Пусни и роклята, за да не гадаем.

# 67
Магни, те не са черни, тъмносин лак е! Но те са компромис, да!
Ре, снимам я роклята и цветовете й излизат много различни от реалността и ще се разочаровате! Ще се снимам на повода и ще кача!
Още не съм решила и за роклята, може да отида и с тази

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 22:03 от mimi.7299

# 68
  • В полите на Пирин планина
На мен тъмносините обувки ми харесват повече, но аз харесвам по-масивни токове.

# 69
На мен тъмносините обувки ми харесват повече, но аз харесвам по-масивни токове.
И на моите дебелшки крачета по масивен ток стои по добре...

# 70
  • София
Черни ли са? Виждам ги като тъмно сини, индигови. И те ми харесват. Какъв е тоалета?

Чантата, от опит по-голяма - да събира подаръците Smile И без това ще я метнеш на някой стол.

ПП. Мими съм я виждала само с рокли до, под коляното, с показаната не мога да си я представя. Сигурна съм, че ще си прекрасна и със стилетото и с масивния ток.

# 71
Тук съм, Тъмно син лак е, да! Много са красиви на живо! Не съм аз юбилярката, аз си минах по реда! Wink
Юбилеят ще е в София!
Имаме и малка тъмносиня чанта на Трусарди, тя май ще пасне. На щерката е, но ще я взема!

# 72
  • София
Значи си готова. Искаме снимки Smile

Имам подобни на твоите тъмосини, моите са Кларкс, но със заоблено деколте, токът е подобен 8-9 см. Невероятно удобни. Пазя си като очите. Само за поводи.

# 73
И аз мисля че и двата чифта ѝ стоят добре на Мими, но лачените са за по семпъл тоалет/повод. Стилетото за юбилей са задължителни за мен, ако не са убийствени за жената която ги носи. Удобството е важно ( кой го казва де 😂 )

# 74
Благодаря за темата.
Любим аксесоар за сезона - шал и очила.
Извадих аз есенно-зимният гардероб още края на миналия месец. Не е моят сезон това, предпочитам или да е топло или студено, сега да не знае човек какво да облече. Или ми е топло или мра от студ ако не уцеля подходящото облекло.
Ще си нося мом дънките за ужас на либето Smiling Imp, леки якенца и сака и май на тренча пак няма да му дойде ред. Нещо не мога да му намеря подходящият сезон. А, и кожените панталони! Вече са ми незаменима част от гардероба. Оглеждам се за кожени пола и рокля.
И тая есен не си купих кожено яке, нещо не мога да си намеря моето. Sad

Мими, много са хубави обувките, но за роклята - тъмните, зеленото ще бледнее. /Редактирах, че не бях видяла роклята./

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 08:24 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт