Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 151 277
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Сисли, лелята е състояние на духа, излъчване, а не възраст.

# 76
На мен ми харесват и зелените стилето, но са сууупер високи. А като има вариант с лачените, защо да поръчваш нови 😁😁😁 Не, че искам да заставам между теб и новите обувки, но...
Аз вече се уча да излизам и с кецове, оказват се най- добрия вариант за скокливи танци. Иначе, ако съм на концерт, пиано- бар или клуб- може с някои ток, но среден...не устисквам вече...И преди не можех да ходя на ток, сега съвсем. Като гледам някои жени как ходят на високи обувки, по- добре да ги събуят 🙄
Karen, много готино да ти стане 😉
Sysly, и аз като теб със сезоните, много точно го описа. Есента съм "постна"- дънки, панталони, тениски с яке, жилетки...шаловете са ми тънки, летни още. Роклите и полите са за боти и цветен чорапогащник и още не стават. Та, пъстрия есенен сезон за мен е преход, изчакване да дойде зимата. Рокли и поли с обувки и чорапогащник трудно комбинирам, затова ще нося скучните дънки и панталони.
Напълно съм съгласна за "духа на лелката", но винаги ми е интересно как изглеждам аз самата отстрани. Защото се случва духа да е инфантилно млад, а отстрани- карикатура 🥴

# 77
От към дрехи и аз не обичам есента...мъкна се с някакви панталони, ризи...но друго си е рокля. Но в този сезон обувки за рокли трудно се намират. Не нося никога спортни обувки или маратонки с тях, не че не ми харесва, просто не ми отива!
Сисли, в интерес на истината зелените идват леко бледи наистина, а и после с какво ще ги нося, а за един път 170 лв не ми се дават! Абе ще помисля...

# 78
Ох, Мими, голям образ си Joy
Какво като на снимка роклята ти не излиза, както изглежда на живо. Покажи ни я, да се ориентираме. Те и моите не изглеждат добре на линковете, които обикновено споделям.
Щом можеш да търпиш на такава височина - купувай, обувай и не го мисли Grinning

Не видяхме "титулярката", но роклята която си снимала ми харесва. Изглежда ми като да е съвсем дълга.
Нея лично аз бих сложила и с някакви елегантни боти
Скрит текст:
Дори може би по-добре маалко по-ниски и чорапогащи с цвета на ботите. За мен е по-лесно и удобно, отколкото с обувки. А и подпухването на глезена след няколко часа на ток не се забелязва толкова.

Обувки с висок ток имам известно количество и обувам рядко - по празници и на някакви събития. Напоследък дори в такива случаи гледам да намъкна нещо не повече от 7-7,5 см. Там вече нямам проблем, а и не се чувствам като да съм се покатерила неестествено високо за малкия си ръст.
В офиса също държа два чифта 7-8 см. елегантни обувки. Нося, ако сутринта съм обула кецове или лоуфъри с по-елегантна рокля, а през деня има срещи.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 23:19 от Light Beam

# 79
Кажете, има ли mom fit jeans mid rise?
Все high rise виждам, а стоят ужасно .

# 80
Лайт за титулярката не можете да добиете представа, трябва да е облечена, иначе изглежда като парцал. Wink
Да, дългата става и с боти, тамън имам едни черни лачени. Копчетата на ръкавите са перли и може и такива бижута. Имам идеални!

Ще се поослушам кое е заведението и какъв стил предполага, а и как ще са барнати другите...да не излезна като наконтената провинциалистка, нищо, че съм софиянка! Joy

# 81
Кажете, има ли mom fit jeans mid rise?
Все high rise виждам, а стоят ужасно .
mid rise ще да са по-скоро boyfriend. Предпочитам ги. В повечето случаи ми стоят по-добре от мамските.

# 82
  • София
Да ви пусна един стайлинг за следващата работна седмица.

# 83
Ей така бях през почивните ми дни, само че с пуловер вместо пончо Hug

# 84
Благодаря за темата!
Шалове не нося от години, може би трябва да ги преоткрия.
Нося очила, напоследък и диадема.

# 85
Чета тука, че ви какосват и се оплаквате. Децата на нашите приятели си знаят да ми викат како. Половинът е чичо, но родителите им знаят, че не понасям да ми викат лельо 😂 и са ги инструктирали съответно. А и аз младея, де 😆

# 86
Благодаря за новата тема. Надявам се да се придържаме към темата и да няма дълги и скучни офтопици за камъни, кремчета и зодии.

siska79 каква лелка, я по-добре кажи с какви йоги го извая тоя гръб, направо великолепно изглеждаш в роклята от вчера.

# 87
# 88
# 89
Добро утро момичета! Хубава и усмихната седмица! ☀️

За роклята на Мими (много ми харесва, мисля ще стои супер-супер) и кой от двата чифта - ами и двата може, въпроса е искаш ли нови обувки 😃 Остри носленца много харесвам.

Деля времето си между няколко места в България и ми се струва, че в София жените сякаш се въздържат да се облекат малко по-женствено и красиво. Разбира се има много красиви изключения, но общото усещане е такова. Аз си нося роклите и токчетата и в София и все се случва някой да отбележи колко съм официална 😃

Момфит, бойфрендфит ми седят мега зле и нося скини дънки.

За цъфнали хвърчащш краища на коса - ножица.

Прибрах си любимата войнишко зелена чанта до следващото лято, че на сако/манто не ми става на рамото. Имам няколко чанти, които ме дразнят и искам да разкарам, само място ми взимат.

Общи условия

Активация на акаунт