Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 153 253
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за новата тема. Надявам се да се придържаме към темата и да няма дълги и скучни офтопици за камъни, кремчета и зодии.

siska79 каква лелка, я по-добре кажи с какви йоги го извая тоя гръб, направо великолепно изглеждаш в роклята от вчера.

Стилът на живот не е само дрехи и обувки. Не виждам проблем да се пише за камъни, кремчета и зодии. И още нещо да добавя - аз лично ползвам кремове, не кремчета.

# 91
Ал, не е до цъфтеж. Той е лесно решим проблем. При неподходяща грижа фината коса хвърчи постоянно.
Това с ножица може да се оправи, ако дължината се сведе до 0.

Ан-Мари, добре дошла си в темата, но  имай предвид че тук обсъждаме всякакви неща свързани със стила. Кремчетата и камъчетата са си съвсем по темата. Йогата също Grinning

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 10:56 от Light Beam

# 92
Лайт, и моята коса е летлива Simple Smile с тънък и фин косъм, и боря същият проблем. При мен работят хидратиращите маски и шампоани без протеини и масла, като от време на време сменям с кератинови. Но за тях трябва температура за да подействат. Маска - сешоар - измиване и пак сушене. То не една беля - или е суха и лети или стои мазна и тежка.
Подстригах се на късо каре-боб с голо вратле, но и това не е решение. Но пък всички са единодушни, че ми отива и младея. Много, много отдавна не съм била с толкова къса коса, леко ми е и лесно за поддръжка, но се цапа по-бързо.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 09:51 от Sysly

# 93
Сисли ще откриеш и ти като мен удобството на късата коса!
Моята се води късо каре, отзад е повдигната и леко изкосена....но то на тая зелка нищо не личи!

# 94
Light Beam, в тази тема открих продуктите за коса Wow, за мен са страхотно попадение, ще потърся линк.
Този е страхотен, слага край на летящата перушина. Сега, в Словакия, съм без него, и си личи.
https://www.notino.cz/color-wow/color-wow-dream-coat-supernatura … vlasu/p-15960471/

# 95
Ясно, не съм те разбрала Лайт. Косата ми е като тел и крайчетата изглеждат зле само ако цъфне

# 96
Обичам есента с топлите й земни цветове, с аромата на канела, топъл шоколад  и домашен уют. Харесвам я  и защото отново започвам да нося любимите си шалове. Рокли в интерес на истината не нося есента и зимата , рокли обичам лятото. Открила съм удобството на дънките и си ги нося с кеф. Никога не съм се водила по модата, основно се съобразявам с фигурата си и това какво аз харесвам. Може да е много модерно , но лично аз не бих обула кубинки, маратонки или т.н.конвърски с пола или рокля, не ми харесва комбинацията и това е. Роклята я свързвам с нежност и женственост и няма как да приема равните и ниски маратонки или грубите кубинки в подобно съчетание .Маратонки нося само с определен тип дънки и само за разходка в парка или планината. Да, много са удобни ,но аз си предпочитам обувки с токче. Ей на, традиционалистка съм за тези неща.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 16:22 от Lioness77

# 97
Лъвице, огън си. Явно ние с теб ще живеем на токчета до края на света!

# 98
Lioness77, огън си!
Стилът е начин на себеизразяване, личен избор и усещане, а модата не е задължителна. По-скоро маркетингови трикове производителите и корпорациите да си реализират печалбите. Кой им се въже - за него си е. Wink
И аз съм традиционалист и се придържам към класиката, ама от време на време и мен успяват да прелъжат гадовете. Grinning Хем им знам триковете, ама на!

# 99
mimi.7299 благодаря, ами аз нямам против, винаги по  ми е харесвало женския крак обут в  елегантна обувка/сандал, отколкото в маратонки или груби кубинки.  И да, определено тези обувки са по-удобни ,но аз си предпочитам  да ми е една идея по-трудно, но да изглеждам добре на токче.

Sisly благодаря и на теб, споделям мнението ти.

# 100
Лъвице, страхотна си 🌹
Мими, много хубава рокля и обувки си показала, харесват ми и стилетото, и индигово сините / бих ги сложила със скини- дънки.
По принцип и моят стил е спортно елегантен, скини- дънки с токчета, но днес времето е мрачно, апатично ми е, есента винаги ме е обърквала докато й свикна …Днес маратончици ….😁

По повод “кремчетата”- дадоха ми една мостра на нощен, възстановяващ крем - извънземен- перфектна консистенция, кожата го изпива без значение суха или мазна е, става бебешки гладка и мека, на сутринта е направо wow….Качвам мостричката, който може да си го позволи, да се възползва, аз не мога

# 101
Мацки, серумът на Шисейдо дойде, от утре почвам плескането, ще споделя... Wink

# 102
За косата ... вече не знам. Ужасен косопад имах и аз това лято, дали след ковид или просто съвпадение ... не знам. Втора опаковка приорин пия и сякаш чак сега започва да спира загубата на коса. Лично според мен, много си личи, че е оредяла като цяло (слава Богу нямам участъци с по-силно изразено оредяване).  Обмислям да намаля дължината, но още не съм измислила как точно да бъде оформена.

# 103
Момичета, за косопад - чист Биотин 10 000 мг

# 104
Лъвица, влюбих се в пръстените ти. Аз вече повече от 3 рядко слагам, както и гривни по повече, но много харесвам подобен стил.

Общи условия

Активация на акаунт