Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 250
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Аз знам, къде ще си намериш място, но няма да стане на колела.

Къде?
В голямо чудене съм накъде да хващаме пътя за НГ.

Вие планирали ли сте вече?
Аз ще съм  на плаж Simple Smile.
Ако искаш и ви се пътува, пиши ми.

# 2 086
Ех, Дез, страхотна почивка изкара, толкова е красиво! И непременно да отидеш на Тасос, "изумрудения" остров на Гърция, най-зеления от всички останали!
За НГ имаме две предложения, за Малага и за Анталия, но нито едно от двете не ме грабва.

# 2 087
  • тук-там
Не мога да се “прежаля” за кожена пола, но ето няколко предложения тип плисе и подобни:

Класика от мен снощи:

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 14:24 от mtz

# 2 088
Привет и от мен, момичета поздрав от Будапеща!
Снощи бяхме на концерт, съвсем в дарк посока е завил Робърт Смит, малко тежичък ми дойде. Правим по 15 - 20 хил. крачки на ден и днес вече ме понаболяват краката.
Много красиво е тук! Обходихме всичко почти - хълма Гелерт, двореца, националната галерия и каквото можахме, с почивки за хапване.
Унгарската кухня не е точно за мен, но открихме и разни приятни места с интересни рецепти.
Много забавно приложение сте качили, ще взема да го пробвам като се прибера.

Прегръдки за Сиска.Flowers Blossom

# 2 089
  • София
МТЗ, на теб Плиска и кожена тип молив ще ти стоят супер. Само трябва да те сложа в стилето като си измие пясъка от краката 😘.

# 2 090
#Karen, от къде се снабди с комплекта Lancome Absolue - никъде не го откривам .....

# 2 091
По принцип като купувам и веднага обличам. Не пазя дрехи за нови. 😂Покрай Ковида и локдауните, а и че живея в Италия, където положението беше май най-зле.
Имам и кожена рокля с етикета, освен полата. Обичам кожа и нося сега пък съвпадна, че е и тенденция.
Ето я моята
Няма нищо срамно всяка една от нас си има психологична бариера и не би дала повече пари за дадено нещо. Но пък винаги има изключения, щом ти харесва купуваш го и си затваряш очите за цената. 😁
Light, полата е много красива. И аз бих си взела плисирана кожена. От къде е взе? Жега е още за кожа тук 27 градуса. Говорят, че и ноември месец ще е така топъл. Явно ще трябва да чакам.

# 2 092
Имам къса  кожена рокля без ръкав (показвала съм я тук), кожен панталон и  къси панталони. Нося ги често, удобни са ми. Скоро си поръчах черна плисирана пола като мислех ,че е кожена като я мятах в количката, но при финализирането видях, че е сатенена, но  я оставих , а и цената беше символична.....Но дойде толкова намачкана...прах ,суших....Ама си личи...но понеже е черно малко и като ефект го докарва....Разходиха я на един театър...Това е полата
Скрит текст:

За НГ въртим разни идеи...нещо по Балканите....Ама на този етап още нямаме резервация...

# 2 093
Това е полата
Скрит текст:

Страхотна!!! Heart Eyes

Снощи бяхме на концерт, съвсем в дарк посока е завил Робърт Смит, малко тежичък ми дойде.

Значи правилно съм го усетила и грам да не съжалявам, че директно отказах на ММ да ходим на техен концерт!
С нетърпение, обаче, чакам новото турне на А- ха. За малко се разминахме това лято.

НГ- тази година с компанията решихме, че ще сме си в Бг; така като гледам, очертава се да сме в къща за гости (с обслужване и изхранване) в Балкана.

# 2 094
Silver Perl,
Будапеща ме зове и мен след 2 седмици. Ще остана за уикенд след РС от с седмица. Много исках с корсбче по завоя на Дунав до Вишеград поне, но длед Октомври не вървят вече.
Днес на семинарче в Сф по Sustainability Simple Smile

# 2 095
Днес съм така за офиса, иначе ми се струва твърде скучна тази рокля за ежедневието

За НГ винаги сме на топло, но тази година синът ни кандидатства и ни отряза, че няма да пътуваме, защото пише есета. Вероятно ще се буква нещо много last minute, просто не  знам какво ще му хрумне дотогава, а не искаме да го оставяме самичък за НГ.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 23:41 от Maroonka

# 2 096
Сис, моите най-искрени съболезнования! Hug

Silver - прекрасна Будапеща!!!

Maroon, много красива жена си с великолепни крака, но си признавам, че четох 2 пъти, че роклята я носиш в офиса Simple Smile

Полата на Клоуи също много ефектна, но извън моя стил. Виж тези на Кати и на Лайт бих ги забърсала веднага! Astonished

Всеки си има и бюджет и приоритети - един е склонен да се изхвърли за едно, друг за друго. Никога не е добра идея нито да си ги мерим, нито да вадим генерални заключения базирани на това кой за какво колко бил платил.

От мен видео за актуалните за сезона рокли, най-лесно се гледа като хванеш плъзгача и за 30 секунди имаш овървю на всичко. Тази година все неща, които хем харесвам, хем ми се вписват в стила - много минималистични и много дълги Wink Създават т.нар. T силует (e, не всички де!).

Скрит текст:
Скривам го, че да не разсейва тези, дето не им е интересно, но ако някоя попада в моята група на Софт Драматик по Кибби пускам няколко картинки за които се бях сетила докато слушах видеото с роклите за сезона.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:13 от Agent Provocateur

# 2 097
  • Русе
На Кати и на Лайт полите и за мен са разкошни. Не знам тази на Кати дали би ми стояла добре, но на Лайт я харесах още първия път като я показа.
Сиска, съболезнования!

# 2 098
  • София
Ех, Дез, страхотна почивка изкара, толкова е красиво! И непременно да отидеш на Тасос, "изумрудения" остров на Гърция, най-зеления от всички останали!

Тасос ми хареса и на мен много! Хубавото на Крит е, че няма толкова ...българи! В Тасос е цяла Стара Загора. Ако отдавна не сте срещали някого, може да се засечете със сигурност там!

# 2 099
  • София
Грозен гръцки остров няма. Но в личната ми класация Тасос е на последното място от всички посетени.

Общи условия

Активация на акаунт