🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 5 (02.10 - 09.10) 🐄

• 37 564
  • 916
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Украсата на кея на старите и стола също бяха нещо допълнително. Wink На коментарите: "Това не е Мастър Шеф" бих казала: "Това не е Бригада нов дом".
Строителството винаги е било в основните задачи. Да правят разни храни за задача се е променяло през годините, но да изграждат нещо, строейки никога. И има голяма разлика м/у това да не е изпълнения някаква задача и да не е украсена. Украсата на кея не са я оценявали като предимство

# 571
Напротив, когато Бети каза, че в строителните дейности са се справили по-добре, визираше точно това.

# 572
Акълът ми не го побира какъв капитан е Радо... значи или с връзки са го сложили на тази позиция, или не искам да си представям какви са съотборниците му, ако той е най-читавият измежду тях... или пак лъжат във визитките си...

# 573
Аз си имам теория. Той вероятно изяжда огромни количества. И когато е сит, е съвсем друг човек. Във визитката си е толкова усмихнат.
Прилича на човек, който от една страна не знае какво иска, но от друга не го е страх да се захване с много и различни неща.

# 574
  • при късмета
Напротив, когато Бети каза, че в строителните дейности са се справили по-добре, визираше точно това.
Не визираше конкретно строителните задачи Бети. Думите ѝ бяха " Старите са се справили малко по-добре". Общо и като цяло. Защото този път оцени и техните хранителни продукти, за разлика от друг път. Специално Бети, ако ще визира нещо конкретно, независимо дали в положителна или в отрицателна посока, го казва, повтаря и потретя до безкрай. Все пак не я виждаме за пръв път

# 575
  • Fire & Blood
Аз започвам да се плаша за Рошко, тези гладните и особено единия тършуващия в багажите да не направи нещо на телето.
Иване сложете надпис, че Рошко е жив и здрав и не е изяден Smile

# 576
Аз си имам теория. Той вероятно изяжда огромни количества. И когато е сит, е съвсем друг човек. Във визитката си е толкова усмихнат.
Прилича на човек, който от една страна не знае какво иска, но от друга не го е страх да се захване с много и различни неща.

Значи отбора сигурно има бюджет за изхранването на Радо, за да е хепи и да ги води към победи Grinning

Ванчето можеше ли да готви? Явно не е смогнала да нахрани "съседа"...

Отделно, може ли по-запознатите да споделят, Гуспата с жена си ли е все още?

# 577
  • София
Гуспата има ново гадже.
Младо и красиво.

# 578
На дуела категорично съм за Альона, независимо срещу кой ще се изправи. И честно казано ако отпадне, много ще ме яд. Като изключим външният и вид, който не ми се нрави, тя е цветна личност и ми е интересна за гледане.

Мама Мажена, добре си оплете кошницата и си спаси кожата.

Гечо ми е като дърта свекърва, честно Grinning
Още помня Бакалова как му изгори трона Joy

# 579
  • при късмета

Отделно, може ли по-запознатите да споделят, Гуспата с жена си ли е все още?
Не, не е. както стана ясно след излъчването на епизода на Смени жената, в който участваха, от почти 2 години са разделени. И двамата са с нови партньори

Гечо ми е като дърта свекърва, честно Grinning
Още помня Бакалова как му изгори трона Joy
Нищо не е горила, не ѝ се отдаде тази възможност. Изяви такова намерение, ама не ѝ се получи

# 580
Ясно, не съм гледала Смени жената. От тук разбрах, че е участвал. Отделно хич не се интересувам от светския живот и ми стана любопитно.

# 581
Спортистите ядат много. А има страшно много хора, които стават непоносими, когато са гладни. Спомнете си Кари в Сървайвър, който я е гледал. Радо наистина е много, много гладен Joy

Альона хем ме кефи, хем не. Харесва ми, че не цепи басма на никого, върши си нейните неща и повечето ги е страх от нея. Но е интригантка и не спира да мели. Все пак ще стм за нея на този дуел, стига да не извика Мирела. Много искам да дръпне хейти Ванче или Камелия, но ме съмнява, че ще го направи, за да не се поддаде на провокация, не защото не и се иска.
Честно казано не ми харесва пазенето на по-слабите. Мажена била на години и не знам си какво. Ми чий го дири във Фермата, като не става за формата. Дай сега да се бутат неставащите, щото било низко да ги дръпнеш на дуел. А да стигнат до финала между капките да не е много окей?

# 582
  • при късмета
Ясно, не съм гледала Смени жената. От тук разбрах, че е участвал. Отделно хич не се интересувам от светския живот и ми стана любопитно.
И аз не чета светски клюки. Беше препубликувано във ФБ страницата на Фермата това уточнение, т.е. пост на Митко и там го прочетох

# 583
  • Варна
има страшно много хора, които стават непоносими, когато са гладни

Признавам, че съм от тях, изобщо не мога да държа на глад... Направо се разболявам, главоболие и опънати нерви...Smiling Imp

# 584
Надявам се Альона да послуша останалите и да избере лесен съперник за да може да спечелят точка,че ония стават още по противни като спечелят нещо.Въпреки , че така ми се иска Камелия фасона или крейзи Ванче да изчезнат мигновенно, но който и да отпадне от новите изобщо няма да ми липсва дори нямам и 1% симпатия към някого от тях 🙅♀

Общи условия

Активация на акаунт