Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
Какви са някои начини за облекчаване на болката около пъпа по време на бременност?
Какво е бял шум и защо се използва за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
-
Какви са някои начини за облекчаване на болката около пъпа по време на бременност?
-
Какво е бял шум и защо се използва за бебета?
-
Какви са препоръките за избор на бебефон или видеофон?
-
Какви са ползите от използването на слинг за носене на бебета?

Може би ми се смесват спомените с подготовката на първия рожден ден, когато същите хора дойдоха на същото място. Изобщо... чувствам се изкуфяла, ако ме разбирате. Помня, че имаше нова ваза с дебел сноп момини сълзи отнякъде, елегантна тортичка и че у нас беше адски тясно с толкова много хора - малко жилище с малки стаи - и само се опитвах да се скрия някъде да накърмя бебето. Като цяло тогава ни се получи добре. Моят мъж не ми е правил подаръци, бяхме притеснени и около бебето, но беше изчистил старателно и изобщо много се стараеше момчето. И сега няма да се сети за подарък, макар че би ми било приятно да получа внимание от него по тоя начин. Този път ще сме в грипен сезон и не знам какво да правя с такова събиране. Ще бъде и преди празниците точно. У нас ще е още по-тясно, заради огромната елха в хола и повечето мебели от преди. Трябва да го обсъдя с мъжа и майка ми. Тя ще дойде традиционно за празниците да сме заедно и ще остане да помага, но вероятно няма да издържи повече от до Нова година. Така че като цяло разчитам на себе си. Обаче хубаво ме подсетихте за украса. И никой да не дойде, някаква украса ще си направим, то си е празник на семейството, а каката как ще се вълнува!
)