Любители на котки - Тема 177

• 27 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания Hug
Ето го котето Grinning

# 556
  • София
Мини да си жива и здрава.

# 557
ЧРД Мини! Много да ти върви!
Скрит текст:
на мен това ми прилича на кравичка 😬

# 558
  • Крайбрежен район
Мини, а аз си мислех "Защо си е нарисувала паяк на нокътя?". JoySmileSatisfied

# 559
Мини, честит рожден ден и от нас със Сина и от всичко хубаво по много ти желаем.

# 560
1:0 за мен Simple Smile
Честит празник, Мини! Малеее, тази торта - ще има ли за косматковци Simple Smile
И МНОГО ХУБАВ МАНИКЮР Simple Smile

# 561
Честит рожден ден, Мини! Бъди здрава, обичай и бъди обичана!

Вчера Див се препичаше на терасата. По едно време чувам шум и борба. Ужили го оса. Окото му затворено и сълзеше. Правих компреси със студена вода и всичко се размина. Но как се шашнах..

# 562
1:0 за мен Simple Smile
Честит празник, Мини! Малеее, тази торта - ще има ли за косматковци Simple Smile
И МНОГО ХУБАВ МАНИКЮР Simple Smile
Пропуснах да отговоря, извинявай Simple Smile За косматковците ще има котешки лакомства Grinning
Позна, браво Heart

# 563
Ужили го оса. Окото му затворено и сълзеше.
И при хора, и при животни най-лесно отрова от оса се изтегля с кал - т.е. смесени пръст и вода и наложени на мястото на ужилването. Дано да няма поводи, но в повчето случаи е подръчно средство. Иначе налагане с лист от живовляк, черен бъз и др. ефективни билкови способи са по-трудно приложими.

# 564
  • София
Честит рожден ден, Minnie.Mause!

# 565
Неделно. Баш като на Ред Соул котаците, все върху краката ми
Забравих, има още прякори - Почесан, Санчо Писанчо и сигурно и още има дето не се сещам в момента 😁

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:52 от Анонимен

# 566
Днес сутринта към 9.30 сложиха упойка на нашия котарак и го кастрираха. В момента все още е ужасно замаян. Не иска да пие никаква вода. Постоянно лежи. Това нормално ли е?
Досега беше в клетката, както ни каза вет. Сега го извадих, направи няколко крачки залитайки и легна.
Много ще съм благодарна някой да ми отговори бързо, защото взех да се притеснявам сериозно.

# 567
Дъждец, нашата по същия начин, доста замаяна и това е единствената вечер, в която просто се сгуши и спа цяла нощ до нас, без да мръдне до сутринта. На следващия ден вече си беше адекватна. Тя по принцип нашата хич не е по спането нощем, много е активна рано призори. Днес например, стана с развиделяването, демек в 4.45ч сутринта и ни събуди, разбира се.

Мини, честит рожден ден, много здраве и късмет, хубав празник!

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 08:13 от MianaNia

# 568
  • Крайбрежен район
Дъждец нормално е, не се тревожи. И нашия беше така. Замаян е заради успокоителните. Трябва му време да се възстанови. Все пак е операция.

# 569
Ох, сърдечно ви благодаря за отговорите! Стори ми се много дълго да е толкова замаян.

Общи условия

Активация на акаунт