Нещо смешно, което децата казаха - 14 тема

• 67 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Хаха, ох , искрено ме разсмяхте😀

# 166
Играем си с дъщеря ми на 3г и бебчо на 5 месеца в детската стая и каката нещо изревнува и изръси "Ще хвърля бебето в кошчето“. Ние с баща й сме така Flushed Питаме я защо.... "не го обичаам" Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 10:12 от Барбалена

# 167
Моят пет годишен отскоро се научи да манипулира.Тази вечер се опитвам да приспивам малкия,а той с цяло гърло вика от детската и се вълнува с един конструктор.Правим му няколко пъти забележки,но се кротва за една две минути.Накрая баща му се скарва по сериозно и му прибира контруктора и го подканя да рисува.Той с тъжна физиономия идва да ми се оплаче в спалнята където приспивам малкия.
Мама и тати не ме обичат,обичат само бебо.Викам му не говори така,не е вярно.А защо само на мен се карате и не ми давате да си руша и троша кулите (визира контруктора и творенията му,които разбива с дивашки викове).Обеснявам му че малкия е бебе и трябва да спи,като сестричката на Каю.И той светва и засиява и се изцепва-Утре като стане пак мога да руша нали и избяга в детската да си рисува 🤣.

# 168
Моето се зарази с шарка и от вчера е с пъпки. Реши да се обади на всичките си баби, дядовци, чичо, леля и тн., за да им каже "ам ти знаеш ли, че мене ме хвана шишарката от градината" Joy

# 169
Бутам количка с бебето и баткото върви до мен. Насреща количка с близнаци. Баткото я оглежда и казва- сега ако родиш още едно бебе ще трябва да си купиш такава количка. Аз го питам ти искаш ли още едно бебе. Леко се замисли и каза- ААА не, още едно да ми лази по нервите и да ми реве...

# 170
Вчера сутрин.
- Добро утро, мамо!
Чуваме шум от мазето. Живеем на първи етаж и под нас мазето се затваря с гръм и трясък. Стаичката под спалнята ни е на един дядо.
- Пак има някой долу в мазето.
- Да...
- Ей сега ще започна да скачам, за да може да му падне лампата на главата. Laughing
- Joy Joy Joy То там няма лампа. Има крушка само.
- Ами тогава крушката да му падне! Laughing

# 171
Малката на 5г, сурвака прабаба си и като бабата бърка да извади пари, тя и казва:

Дай ми 50лв,може и 100лв,но и на 50,ще съм доволна.

Друг случай от същия ден, отново сурвака, но приятелка на прабабата, която и подава шоколад(преди сурвакането) и детето казва "Аз шоколад не искам, като се сурвака се дават пари!"

На това му казвам малък бизнесмен. Тънко не минава.

# 172
Отврат. Аз бих му пляснала един затвратник на бизнесменчето.
Но детето не е виновно.

# 173
Аз не мисля, че детето е казало кой знае какво. След като няколко години ги сурвака и те и дават пари, значи за пари е работата. Това са си стари бабешки традиции и старите тук,, въобще не го възприемат като нас, просешка тояга.

# 174
Малко възпитание никога не е излишно.

# 175
Малко е детето, какво се хващат веднага бабите... Stuck Out Tongue Winking Eye То сега се учи на пари.

# 176
Твоята роля като майка е да обясниш, че дребни суми за сурвакане и шоколад са ок. 1/4 от пенсията на бабата никак.

# 177
И кво си мислиш, че майката не е обяснила ли? Ще се научи детето, има време... Темата не за порицаване, ами за смешки. Simple Smile

# 178
Аз обяснявам на моето, че се сурвака за здраве, ама той отказа, защото "не искам да удрям бабите, не трябва да удряш никой" и нашите баби останаха несурвакани тая година Joy

# 179
Тук говорим за близки хора, които сами си подържат техните традиции, не за обикаляне по къщите, като през 1930г. Бабата разбраха много добре, но тук не разбраха нещо. Иначе на детето му е обяснено, че не е добре така да се говори, но си е факт, че се посмяхме.

Общи условия

Активация на акаунт