Нещо смешно, което децата казаха - 14 тема

• 67 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Вчера взимам дъщеря ми от градина, засичаме се с една друга мама, която взима сина си, в една групичка са децата ни, и докато ги чакаме да се натъкмят ги слушаме какво си говорят (и двамата са на 4г):
момченцето: Ти сега къде ще ходиш?
дъщеря ми: Ами в къщи, при моя бати.
м: Може ли и аз да дойда?
д: Ми не, мама е много лоша и не пуска други деца в къщи.

Няма да ви казвам какъв поглед ми хвърли другата мама. Подсмихна се жената, какво да прави, ясно й е и на нея какви ги дрънкат. Няма и да споменавам, че в къщи е хан, сина ми постоянно си вика по някое дете, но това явно й е обягнало на малката клюкарка.

# 646
Говорим си с малкия на 3.10г
Той: аз ще работя
Аз: още си малък
Той : Не малък , аз съм голям , три метра 😅
Аз: и какво ще работиш
Той: Палка
Аз: няма такава работа
Той: има има , един човек дето стои по средата на светофара и маха като птица 😅😅
Аз: полицай се казва маме по-точно регулировчик
Той: Да ще съм гороличик 😅😅😂😂😂

# 647
3 г. Ходи по бордюра на тротоара и си говори:
-Бодюа е като мостче. Само че без водичка.

# 648
Младежът е на три и не говори особено добре. Водим го на логопед и има доста голям напредък, но е все още далече от плавна реч.
Все пак, взе да връзва изречения от по две три думи, когато е на кеф.

Та, в тази връзка, в последно време най-често ми заявява: "Икам буда колела!" Превод в ефир - "искам "Колелата на автобуса!"

# 649
-еййй ама ти всичко виждаш... /Казвам аз, опитвайки се да скрия нещо от полезрението му/
-даааа, и всичко чувам...
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
Не знам дали съм го споделяла, но в градината на малката има украинче. По едно време беше в тяхната група, защото неговата беше карантинирана. И повтаряше само Не хочу. Прибира се малката от градина, слагам и да яде, хапва 2 лъжици и заявява.
- Не хочу повече храна, thank you!

Паднахме с баща й. Grin

# 651
Питам малката (2г.4м), къде е тати.
- Тати на 'ябота.
- За какво е на работа?
- за Па'йички.
- А така, а ние какво ще правим с неговите парички?
- Мама и Ина ходим мол и на почиТка, на мойето...

# 652
Според малкия (3.6г.) баща му беше на “тилБилдинг”.

А за да си сложи пижамата синковеца, ММ му припява хита на Братя Аргирови - никаква полза. На следващия ден пътуваме с колата и нашия започва да пее - “Гот е на дивана, гот е на дивана” Grinning Joy
Като някакъв развален телефон е, все нещо друго му се причува.

# 653
Тази седмица работя по много много часове. Излизам сутрин преди да са станали, прибирам се в 12 и лягам на секундата. Но намирам време да съобщя - облечи си чиста тениска, смени чорапите, смени гащите. Днес се прибирам, и ако знаете какви видяха очите ми, ще припаднете Simple Smile
Най-отдолу жълтата тениска от сряда, върху нея бялата от четвъртък, и най-отгоре зелената от днес!
На моя изумен поглед - отговорът беше - всеки ден си обличам чиста тениска, както ми каза!!!

# 654
Тази седмица работя по много много часове. Излизам сутрин преди да са станали, прибирам се в 12 и лягам на секундата. Но намирам време да съобщя - облечи си чиста тениска, смени чорапите, смени гащите. Днес се прибирам, и ако знаете какви видяха очите ми, ще припаднете Simple Smile
Най-отдолу жълтата тениска от сряда, върху нея бялата от четвъртък, и най-отгоре зелената от днес!
На моя изумен поглед - отговорът беше - всеки ден си обличам чиста тениска, както ми каза!!!
Joy Joy Joy
Това със сигурност е момче! Sunglasses

# 655
Един нов проблясък на Неговорещия: полицейската кола е "гейска кола"

# 656
И у нас е подобна картинка... Сутрин се приготвя сам за училище и аз докато спя му подавам инструкциите само. Една сутрин трябваше и аз да ставам веднага след него и като видях бройките една върху други дрехи... Joy

# 657
  • София
-Мамо, всички хора ли имат черен дроб, или само тези където пушат?

# 658
Ау, това е много яко за реклама! Smiley

# 659
Зомбирам(жонглирам)с три Скайчета 3г

Общи условия

Активация на акаунт