90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 561
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Доли, чудесни снимки, много сладки дечица!

# 196
Доли винаги качва хубави снимки. И аз искам да благодаря

# 197
Ед може и да има пари, но къщата му показваше, че видимо е стиснат. Тесничко ми се видя Grinning Иначе жената и тя не е на център, та не се знае какво точно ѝ липсва, за да е с такъв мъж.
Теянг - на Девън малкото момченце от корееца (кореец ли беше) бори рак, гледах им снимки в инстаграм. Много жал ми стана Sad

# 198
Е, той не е мултимилионер, беше излязла информация, че от Камео е спечелил около милион, да речем, че има още два-три. Освен това живее в Сан Диего, къщата му май е собствена, а не под наем (споменавал е, че има фотографско студио в нея) и има джакузи.

От друга страна, Лиз беше хостеса в заведение (тези, дето стоят на входа да посрещат клиентите) - едва ли да се печели толкова много. И е самотна майка.

# 199
Ед може и да има пари, но къщата му показваше, че видимо е стиснат. Тесничко ми се видя Grinning Иначе жената и тя не е на център, та не се знае какво точно ѝ липсва, за да е с такъв мъж.
Теянг - на Девън малкото момченце от корееца (кореец ли беше) бори рак, гледах им снимки в инстаграм. Много жал ми стана Sad
Божее, така ли, горкото дете, ужас. Дано в щатите или Корея да помогнат, дано 🤞🤞🤞

# 200
  • София /Абсурдистан
Дано да се оправи дребосъка .

# 201
Ако имаха второ дете с Джихун, можеше да бъде донор на костен мозък, но нейното второ дете е от друг мъж.

# 202
  • Sunshine state
И на мен ми е много жал, гледам й нещата в ИГ.

# 203
  • Sofia

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 21:24 от Doli

# 204
Не знам дали това наистина е Анджела, но изглежда потресаващо! Фигурата й малко ми напомня за Гру от Аз, проклетникът.

# 205
# 206
Изгледах "Заживяха ли щастливо" снощи.
Странно как Яра реши, че трябва да се купува апартамент в Прага, мислела го е преди, но не го е казала на Джоуви. Сега с майка й ще ходят да оглеждат разни апартаменти. Той е абсолютно прав, че те живеят в Америка и щом тя има зелена карта, трябва поне по 6 месеца да се задържа в щатите и няма да може да пътува до Европа, поне докато не получи гражданство. А и ... как няма да обсъдиш със съпруга ти, че имаш намерение да се местиш в друга държава, нали имате дете, най-малкото? Яра не е свободен електрон. Имала си свои пари, с щях щели да наемат/купуват. Е хубаво... а като си изхарчи своите пари за този апартамент, тогава за всичко друго ще харчи неговите, хахаха.

Анджела с нейните простотии... просто няма край. Вкопчила се е в инстаграма на Майкъл и от 3 седмици слушаме това. И като го закрие ще им потръгне ли измисленият брак? Дадоха анонс за следващия епизод, как тя звъни на един и той й казва my angel, Майкъл го чу и се развилня.

Кимбърли показа на майката и брата на Усман снимки на сина си, че е по-тъмнокож от нея, за да ги умилостиви... а и изтъкна, че работила 9 години в армията. Това е с цел да им стане симпатична. Но нигерийското семейство продължава да иска Усман да се ожени за някаква братовчедка, която да му роди деца и Ким да е втората жена.

Джени за първи път пазарува зеленчуци от пазар. Че тя на колко години е? Поне призна, че не е готвила, а в САЩ пазарува само полуфабрикати, които ги слага в митровълновата. На тази възраст да не можеш да готвиш? Уау...
А пазарите в Индия са като в арабските страни, без цени. Преценяват те по външен вид и ти казват някаква цена по преценка в последния момент. За касови бележки (като в Гърция например) забравете. И като я виждат, че е бяла, й казаха някаква десеторна цена, хахахаха.  Не може ли просто да влезе в супермаркет и да накупи нужните зеленчуци, на които си има етикети с цени и не се налага да се обяснява и пазари с никого? Бил съм в Мумбай, там имаше такива супермаркети. От пазари аз лично не пазарувам.  Мразя пазарене, хитреене и простотии.

Билял и Шайда не ги даваха, етиопеца и еврейката също Grinning

# 207
Ако Яра има спестявания, може да си купи каквото иска. Ако иска, може и всичките да ги даде на майка си.
Аз съм отраснала в семейство, в което хората не си събират парите накуп, а всеки си е отделно (като нямам предвид семейния бюджет, а целите доходи) и това ми изглежда нормално. Законът казва кое е СИО и кое не е, на който не му харесва, може да си търси подходящ човек, който мисли като него. Хора има достатъчно - все ще се намери.
Скрит текст:
А и в България (както и в повечето консервативни държави) принципът е - мъжът издържа семейството, а жената си изкарва джобни (стига мъжът да изкарва достатъчно, естествено - ако не може, това е друг въпрос). Откакто хората се модернизираха, мъжете станаха алчни.

# 208
Ама ти какъв акцент извади от всичко, което написах...Grinning  Основното беше, че е мислела да се мести в Европа, но не го казва до последно на мъжа си.
Коментирай нещо и за другите двойки (ако си гледала де).
Елизабет и Андрей ще ги дават идната събота на семейно събиране, на което той ще им шока канчетата... че някой го е натопил.

# 209
Гледах Simple Smile За Анджела какво да напиша - ядосвам се само като си помисля за нея. Rage
Сега се сваля открито с новия (Тони ли се казваше...), обаче твърди, че били само приятели. А Майкъл според нея я мами, само защото го следват жени в Инстаграм и му харесват снимките...

Индийската продавачка беше нещо като нашите ромки. Не мога да проумея защо Джени пазарува от сергиите, вместо от голям магазин с фиксирани цени. Сценарий сигурно. Тя е там от години, не е възможно да е толкова смотана!

Общи условия

Активация на акаунт