90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 572
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Е, добре, де, как може да допуснете, че полигамията е позволена в която и да е "бяла" държава в наши дни? Пълен абсурд. Simple Smile

# 301
Дори да е престъпление, сериалът Голяма любов показа цели общности, които все още я практикуват тайно.

# 302
  • Sofia

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 23:20 от Doli

# 303
Не е ли разрешена в някои щати?
Не е разрешена никъде много отдавна.
Дори да е престъпление, сериалът Голяма любов показа цели общности, които все още я практикуват тайно.
Този сериал е малко далече от действителността. Но иска да покаже, че има малки изолирани общности от забранената FLDS (Fundamental Church of Jesus Christ of Latter Day Saints), които пробват да живеят в комуни, но са преследвани от властите. Официалната мормонска църква  (LDS) още през 1890 официално забранява и порицава полигамията... и ако хванат някой член на църквата, който да пробва да практикува или хвали полигамията, веднага бива изключен.
А в сериала "Голяма любов" няма брак с всичките жени, тоест няма "plural marriage" (многоженство), има полигамия, ама едно е на филм, друго е в действителността, дето... ако те пипнат, лошо ти се пише. Да не говорим, че те си имат брак, признат само от църквата, не граждански. А въпросната FLDS е забранена и естествено, е заклеймявана от официалната LDS, която все пак има 17 милиона последователи (членове) мормони по света и е първа официална религия в щата Юта. Също и с огромен брой последователи в Мексико, Бразилия, Аржентина, Чили, Филипините...

Бай дъ уей този сериал беше много хубав, жалко, че главният актьор почина (в ролята на Бил).
Е, добре, де, как може да допуснете, че полигамията е позволена в която и да е "бяла" държава в наши дни? Пълен абсурд. Simple Smile
Ако Саудитска Арабия е "бяла" - да Wink

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 23:38 от diziler

# 304
  • Sunshine state
Ами не е много бяла държава СА.Wink

# 305
  • Sofia

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 11:03 от Doli

# 306
Явно наистина са двойка Вероника и Джамал. На мен той ми харесва. Изглежда стабилен и може би заради майка си е надрастнал годините си.

# 307
Вероника е поне 10 г. по-възрастна от него, мисля.

# 308
На Tell all Джамал каза,че се вижда и спи и с други. А Вероника си е легнала с него на първата среща. Страшен пример за дъщеря и. Иначе е на 37, а той на 27. Тя изглежда доста по-влюбена в него , от колкото той в нея.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 21:35 от Hexe2021

# 309
  • Sofia
Е, хайде сега... Доста хора си лягат на първа среща, нищо чак толкова осъдително не виждам. Друг е въпросът дали интимните подробности трябва да стават публично достояние.
Но според мен, не си отиват като двойка и нямат бъдеще заедно. Нищо общо с разликата в годините.

# 310
Американците (в Редит, Фейсбук и Инстаграм) доста я освиркаха, заради лекото й поведение. Естествено, не заради това, че има сексуални отношения с някого, а защото пришпорва нещата и по време на сезона се държа така, все едно това е по-важно от всичко (а после се чувства използвана Rolling Eyes).

# 311
  • Sunshine state
И според мен не си отиват. Аз също не виждам нищо лошо, че си е легнала с него на първата среща. Голям праз. И аз съм го правила и дори с мъжът ми така стана. Нямам време за глупости и ако харесвам някого, защо не. Нито се смятам за лека жена, нито някой някога е намеквал подобно нещо. Всичко е до държание.

# 312
Wow, разбиваш ми стереотипите Wink

# 313
Разбира се, че не означава че някой е лека жена защото си легнал с някой на първа среща, но не го обяваме по тв. Извинявам се, ако съм засегнала някого.

# 314
  • София /Абсурдистан
Аз пък се чудя на майката на Яра. Тази жена има лице като маска - грам емоция няма изразена на него. И как само навива дъщеря си за апартамент в Прага! Ами тя си има мъж, дете, семейство. Как така да зареже всичко и да се мести, един вид я кара да се разведе. Ако това не е постановка, умът ми не го побира.

Общи условия

Активация на акаунт