Бързи въпроси и отговори деца - 3

• 37 308
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Ani, ако детенцето е стабилно и обикновен стол ще свърши работа.
И аз исках да взимам такова, но докато му се чудя къде ще го слагам в малката ни кухня, синът ми започна сам да си домъква стола до мивката и да се качва на него. Grinning
Трябваше само да го науча да го слага с облегалката към плота. Grinning

# 226
Аз да попитам, който има детска кухня, доволен ли е, играе ли детето и на каква възраст. Чудя се дали да взимам за сина ми на 2г, или само ще ми заема място?
Като цяло всичко си има и се чудя какво да взимам за Коледа, приемам предложения 🙂

Иначе имаме кула Монтесори, но не я ползваме особено много, предимно за поставка на багаж 😆 Иначе нашата също е от ОЛХ и става на маса със стол.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 15:06 от Pistachio

# 227
И ние имаме, много съм доволна - "готвим" заедно и също дъщеря ми я ползва, за да се качи на нея и да храни морските ни свинчета Grinning Това й е първото лично нейно задължение вкъщи и тя си го изпълнява със завиден ентусиазъм.

Ето такъв тип е (без допълнителните стърчащи неща на крачетата), сгъваема и става плоска, стои зад вратата и не заема място, когато не се ползва, а същевременно е много стабилна и издръжлива на катерачески експерименти:

Струваше около 200 лв и я поръчахме от ОЛХ от майстор от Пловдив, Камен се казваше. Много приятна комуникация имахме, направи я точно както исках. Не намирам в момента обявата му обаче, не знам защо, иначе щях направо да дам линк, вместо да обяснявам.

# 228
  • Пловдив
Аз да попитам, който има детска кухня, доволен ли е, играе ли детето и на каква възраст. Чудя се дали да взимам за сина ми на 2г, или само ще ми заема място?
Като цяло всичко си има и се чудя какво да взимам за Коледа, приемам предложения 🙂
Имаме кухня тип куфар. Нещо подобно: https://www.emag.bg/detska-kuhnja-bambino-8311-v-kufar-s-aksesoa … 680/pd/DJ323GBBM/

Играе с нея на 2-3 годишна възраст. По-голяма не бих взела особено при липса на място.

# 229
Имаме кухнята от Лидл и вече 2г е любимата играчка на госпожицата. Беше на 1г, когато я купихме. Сега е на 3г и поиска кухня и за къщата на село (има имен ден другата седмица), та й взех от Кауфланд дървена.

# 230
Ние място имаме реално, искам дървена да взема, просто се чудя дали няма много бързо са му мине интересът и да си стои? Може би ще рискувам, като гледам са много популярни.

# 231
Купих дървена детска кухня преди около 5 години, тогава беше на 3. Прибрахме я като стана на 7г. Сега отново я изкарахме, сестра й като беше на 1г3м. И двете много играят с кухнята. Отварят се вратите, има мивка, през годините сме взимали посуди, тенджери, плодове и прочие. Гостенчета като имаме, винаги е била хит. Другото, че за толкова време не е мръднала. Защото първо бях взела една пластмасова, но бързо се скапа.

# 232
Нашата кухня я имаме от 2 год.
На баткото се води подарък за Коледа..
Това беше единственото му желание за тогавашната Коледа- питахме го, кажи и нещо друго..
И съответно след чудене..
-Амиии печка...
- Друго..
-Амиии мивка..
И така, подаръкси беше от ясен по ясен 😆    
 Тогава е бил на 4 г. и 4 месеца, а малкия е бил на 5 месеца 😄..
И двамата много си играят на нея  
Даже малкия след като започна да се изправя все на нея ходеше.
Нашата е Тефал Мини, много е компактна, същевременно си има всичко.
И е много качествена, според мен..
Ако имате мъничко , все още , свободно място за стояща си кухня,  препоръчвам такъв тип..
А не в куфарче и т.н .
Защото,  моите поне деца играят с това дето е " на мегдана".
Това, което е прибрано в кошове и кутии за играчки по рядко се изважда 🙂
Успех с избора и най- важното,  едно усмихнато личице в Коледната нощ..🙂

Пс.
И аз да допълня, при нас също е хит сред гостенчетата..
Тя и къщичката , също..😉
Аз също исках дървена от Лидл, но като ги пуснаха още не бяхме решили на 100% , а пък и не сме по блъсканицата за "даден продукт,  на всяка цена"..
И въобще не съжалявам за избора де, добро качество,  супер изпълнение..

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 15:33 от Sofi_to

# 233
Pistacio, ако ходите по детски кътове, там играе ли си с кухните?
Синът ми, на 2.5г, тук таме се заглеждаше по тях, затова реших да му вземам такава малка, като куфарче, преди да сме дали 150-200лв за голяма дървена.
Изключително малък, до никакъв интерес не предизвиква у него. Ако иска да "готви", отива в кухнята, взима си истинска тенджера и така играе. Grinning

Идея за Коледа: Ние ще взимаме една количка/камионче, които имат не знам си колко болта и се разглобяват и сглобяват с включен в комплекта винтоверт. Малкият сега е луд по това.
Ако те интересува, ще изнамеря да пратя снимка.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 21:19 от Rocket

# 234
Само два пъти сме били на център, където имаше кухня, обаче беше доста по-малък тогава.
Не знам сега дали ще има интерес, предполагам, че поне за известно време- да.
Иначе има такива играчки за развиване на болтове, всякакви превозни средства, влакове, селскостопанска техника, животни, конструктори, коли/мотор/тротинетка/баланс колело, батут, пързалка, баскетболен кош, люлка, инструменти, китара, йоника... Наистина имам чувството, че всичко има вече, а бабите ще питат скоро какво да взимат.

# 235
При прием на антибиотик задължително ли се дава пробиотик? Сина ми е на 16 месеца, ако има значение.

Да добавя, че и аз търся идея за подарък за Коледа, но ми е трудно да се спра не нещо. При него колички са хит, но не смятам да добавям още една в комплекта.

# 236
Аз лично винаги използвам пробиотик, както за малкият, така и за нас.
За него взимам Flora Bambi, а за нас, какъвто ми падне под ръка. Grinning

# 237
Здравейте, има ли някой впечатление от дървените влакчета на Лидл. Много ги харесвам и се чудя за коледен подарък за децата/ на 2 и на 5г/

# 238
Моля, някой ако е купувал детски дрешки от Зара и Манго, да сподели дали са уголемени или умалени. Нямам опит с тези марки. Става въпрос за дете на 2 годинки. Благодаря!

# 239
Има един сайт за наемане на играчки: https://infinitytoybox.com/ Малко ми се вижда скъпо, но може и да си заслужава, не съм го разглеждала много 😄🙂

Общи условия

Активация на акаунт