Бързи въпроси и отговори деца - 3

• 36 993
  • 761
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте, изписаха на детето ми на 4 години Пулмикорт 2 по 1 мл. Колко време се правят инхалации? И каква е схемата на спиране? Благодаря!

# 106
Здравейте, изписаха на детето ми на 4 години Пулмикорт 2 по 1 мл. Колко време се правят инхалации? И каква е схемата на спиране? Благодаря!
Звъннете на лекаря и питайте. И за 7 и за 10 и за 14 дни сме имали назначено лечение.

# 107
А при Йелоклийн колко е лечението? И пак ли по схема се спира?

# 108
Разбира се, че най добре се допитайте до лекаря, след 3-4 дни да кажем, да може да дадете сведение как Ви се отразява лечението..
Но на нас, когато сме били с Пулмикорт, най- често 5 дни по две инхалации..
Йалоклиин сме правили също, по една опаковка, т.е. пак 5 дни по 2 мисля...
Но двете наведнъж мисля, че няма логика да се правят..
Кортикостероид и хиалорон..🤔
По скоро едно след друго..
Но не знам де, само си разсъждавам на "глас" 🙂

# 109
Мами,здравейте.
Дъщеричката ми е на 1г4м,хапва абсолютно всичко. Може ли да ми дадете бързи предложения за закуска. Понякога отказва препечена филийка с нещо и предпочита готовите каши на “Слънчо”. Все пак я мъчат зъбките.
И исках още нещо да попитам - ЛЛ от октомври ни е изписала схема за имуностимуланти,Биозин и Педиакидс 22вит.,от понеделник до петък да редувам,събота и неделя да почиваме. Дали Омнибиотика е по-добър? Или нещо друго?! Попитах я,според нея само цената му е добра.😆

# 110
Омнибиотикът е много добър по мое мнение. Като беше бебе Зори с три дни омнибиотик и Лефакс спряха коликите. И на 10 кутии имаш една безплатна, не се купуват наведнъж де .

# 111
За закуска аз правя кус-кус със сирене и яйце, също юфка с яйце и сирене, филийки с яйце и сирене, гофрета, добавям и плодово кисело мляко, плодове, солен кекс със сирене и моцарела, каша с плодово пюре, кисело мляко с бисквити.

# 112
За закуска аз правя кус-кус със сирене и яйце, също юфка с яйце и сирене, филийки с яйце и сирене, гофрета, добавям и плодово кисело мляко, плодове, солен кекс със сирене и моцарела, каша с плодово пюре, кисело мляко с бисквити.
Как добавяте яйцето към закуската или самите изделия са с яйца?

# 113
Как добавяте яйцето към закуската или самите изделия са с яйца?
Докато се вари юфката или кус куса чувам едно яйце и разбърквам. То се сварява бързо.

# 114
Ох, сменям малко темата със закуските, но ей сега гледам да поръчам малко дрешки от H&M.
На мен ли така ми се струва или цените им са скочили сериозно?
От тях главни взимам комплекти блузка и панталон, които преди намирах по около 25-30лв. Сега същите са 45-50-60лв?!?!
Ако малкият ще ги носи повече от 1 сезон, ще се прежаля. Но ми се струват множко.
От къде пазарувате вие?
От Sinsay нещо не останах доволна и сега се чудя дали да пробвам Reserved.
Pepco е ясен, от там имаме доста неща и на супер цена за едносезонното носене, но напоследък нещо сякаш нямат голям избор поне в нашите магазини.

# 115
Дрехите на Sinsay малко като качество са ужасни,защото са като вестник,но реално предпочитам да дам 4-5лв за една блуза,отколкото да дам 20-40лв за Зара,H&M и след 3-4м да са неизползваеми. Всеки според възможностите си. В Пловдив има няколко магазина,които предлагат комплект - панталонче(хубаво,плътно),блузка и елече за 30лв. Яке й взех от магазин на Chicco за 29лв-зимно.
Ох, сменям малко темата със закуските, но ей сега гледам да поръчам малко дрешки от H&M.
На мен ли така ми се струва или цените им са скочили сериозно?
От тях главни взимам комплекти блузка и панталон, които преди намирах по около 25-30лв. Сега същите са 45-50-60лв?!?!
Ако малкият ще ги носи повече от 1 сезон, ще се прежаля. Но ми се струват множко.
От къде пазарувате вие?
От Sinsay нещо не останах доволна и сега се чудя дали да пробвам Reserved.
Pepco е ясен, от там имаме доста неща и на супер цена за едносезонното носене, но напоследък нещо сякаш нямат голям избор поне в нашите магазини.

# 116
Аз съм поръчвала и на двете ми деца от Reserve и съм доволна от дрехите им. На малката взимам и от Carnivalkids и дрешките в Хиполенд.
  За закуска правя бананови мъфини или палачинки, тиганички, кус- кус, попара, филийки със сирене и яйце или пресечена или варя яйцето, слагам сирене и масло( правя го като кашичка) и мажа върху хляба.

# 117
Вдигнали са си цените НМ. Аз на миналия ЧП взех доста дрехи за лятото, септември имаше минус 20 на панталони и дънки и за 30 лв й взех дънки и долница. Скоро ще имат намаления и тогава ще купувам пак.
На Хиполенд дрешките са супер, ама супер.

# 118
  • Бургас
Рокет, ако можеш да изчакаш не бързай да купуваш. Скоро ще пуснат намаления навсякъде.
Аз на редовни цени нищо не взимам и пазарувам поне с един сезон напред. Можеш да разгледаш и в аутлета на Манго. Особено по намаления са им без пари дрехите, а са на едно ниво със Зара и НМ. Даже смятам, че в последно време и ги превъзхождат, защото другите нещо си занижиха качеството.

# 119
От лятото не пазарувам от НМ и за двете, а преди основно от там им бяха дрехите. Примерно дънките, които взимах за каката са вече по 79 лв.. а бяха 49. Малката пък сега е в най-цапащия период (1г4м) от площадката се връща мармалад, като се храни няма да споменавам какво се случва и не мога да прежаля да съм дала 50 лв за комплект, който да в лекьосан от първото обличане. Reserved, LC waikiki и Синсей са дрехите на дребното. Синсейчетата са ми супер за площадката,честно казано отвориха един огромен нов Синсей и дрехите, които взех са евтини, но са доста задоволително ушити за цената си. Имаше и кофти неща, но подбрах като купувах, вече поне 5 пъти са прани и сушени. За 50 лева имам 7 плътни клина и грейка. За справка вчера купих от Киндерленд 2 комплекта блузка с долница - 80 лв дадох...

Общи условия

Активация на акаунт