Стара Загора - 78 тема

• 34 609
  • 232
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, номер на такси може ли да ми дадете ?

# 151
Здравейте, номер на такси може ли да ми дадете ?
+359 88 866 6106

# 152
# 153
Здравейте!Да ми препоръчате детски очен лекар (мързеливо око),ще пътуваме от Варна за второ мнение и ми е важно ако знаете за наистина добър такъв .

# 154
Здравейте, препоръчайте ми съдов хирург за премахване на разширена вена! Благодаря. Записала съм си час за преглед при д-р Светлозар Бисеров, ще се радвам да чуя вашите препоръки и мнения за този и друг доктор, благодаря.

# 155
Здравейте!Да ми препоръчате детски очен лекар (мързеливо око),ще пътуваме от Варна за второ мнение и ми е важно ако знаете за наистина добър такъв .

Препоръчвам д- р Бозова!

# 156
Здравейте,  търся мнение, отзиви за детски кардиолог в Стара Загора. Не сме от града , видях в Интернет информация за доктор Маргарита Христова, друг такъв специалист има ли ?

# 157
Здравейте,  търся мнение, отзиви за детски кардиолог в Стара Загора. Не сме от града , видях в Интернет информация за доктор Маргарита Христова, друг такъв специалист има ли ?
В същия кабинет преглежда и д-р Маринов - национален консултант и може би най-добрият детски кардиолог в България. Не знам до колко ви е спешно, но идва веднъж в месеца или през месец. Пише му се смс с данните на детето и той се обажда да каже кога ще го прегледа.

# 158
Д-р Христова е ученичка на д-р Маринов. Изключително компетентна и внимателна. Уникален лекар!

# 159
  • Стара Загора
Преди много години сме ходили при д-р Димитричка Динева, предполагам вече е пенсионирана. Също при Павлина Крумова, и тя е лекар с голям опит. При Маргарита Христова веднъж, кабинетът й е хубав, нов, модерен. Последно при Дима Златева, тя преглежда само в четвъртък в медицинския център на Окръжна болница.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 06:51 от Qlena

# 160
При д-р Маргарита Христова сме ходили. Изключително добра, но се съмняваше за нещо при синът ми и препоръча консултация с д-р Маринов. Той, както са писали по- горе идва в нейния кабинет от София  от НКБ , записването става, както са писали с смс, много сме доволни от него, отхвърли при синът ми сърдечно заболяване.

# 161
Здравейте. Писах и във "Въпроси всякакви", но ще питам и тук, с надеждата да получа отговор. Моля за препоръка за адвокат в Стара Загора. Искам да се консултирам с него във връзка с договор за фитнес клуб.

# 162
Здравейте. Писах и във "Въпроси всякакви", но ще питам и тук, с надеждата да получа отговор. Моля за препоръка за адвокат в Стара Загора. Искам да се консултирам с него във връзка с договор за фитнес клуб.
Препоръчвам адв. Ивелина Минчева, на 2 пъти ми се е налагало да я ползам и съм доволна от нея.

# 163
Благодаря, Dahlia.

# 164
  • Стара Загора
Здравейте, препоръчайте ми съдов хирург за премахване на разширена вена! Благодаря. Записала съм си час за преглед при д-р Светлозар Бисеров, ще се радвам да чуя вашите препоръки и мнения за този и друг доктор, благодаря.

Здравейте, моя позната препоръча Павел Атанасов, доволна е от него, както и други хора

Общи условия

Активация на акаунт